Oare nu-i mai place mancarea mea ? Sau e altceva..
De o saptamana,s-a produs o schimbare.
Inafara faptului ca nu ma mai baga in seara de cand vine de la munca,pana dormim,nu mai mananca !!
Mi-a zis la inceput ca nu se simte bine.Am zis ok,am incercat sa-l ajut,sa fiu langa el.Am crezut ca-i bolnav.Dar refuza orice apropiere.Adica prefera sa-l las in pace.A trecut o zi,doua..el se joaca incontinuu pe calculator si cu mine schimba 2-3 vorbe-strictul necesar.
Eu,ingrijorata..ca-i omu` meu bolnav,ca nu mananca.
Am zis hai mai sa ii fac ce ii place lui cel mai mult sa manance.Si azi dimineata cand i-am zis ce-i gatesc a fost f incantat,ca mai apoi sa vad ca mananca in scarba.
Cum e posibil asa ceva ? El era innebunit dupa mancarea mea ! Ma lauda la toti cat de bine gatesc,ca nu e femeie sa gateasca mai bine ca a lui.Si-a chemat prieteni la masa,a fost mandru de mine..dar acum ...
M-am chiniut azi si am facut si un tort : Am zis: hai sa fie omu` meu incantat.
Nici nu s-a atins de el. A zis ca nu ii trebuie.
Oare ce-i cu el ? Oare am uitat eu sa gatesc de pe o zi pe alta ?
Sau mananca in alta parte.... mai bun ?
Sunt dezamagita
Am pierdut si oferta de munca la restaurant.M-am tot fofilit ...am tot amanat sa dau un raspuns..pana cand s-a ocupat locul.
Azi cand am aflat,m-am zgariat pe ochi.Sa-mi fie invatatura de minte.
Am fost nehotarata ..pt el
Raspunsuri
pisimuky spune:
Annnca, cea mai simpla cale de a afla ce se intampla cu el e sa-l intrebi, pur si simplu, ce are, ce se intampla cu cel de are un astfel de comportament pe care tu nu i-l mai recunosti. Si gata !
Mamica de nazdravan Rares si Mihnea
Good things last forever.
Annnca spune:
Pai l-am intrebat.Ca eu tot cred ca se simte rau si vreau sa-l ajut.Dar in primul rand,ma cam respinge.Se eschiveaza.Nu vreau apropieri.Nu se lasa luat in brate.
Inafara de asta : Azi a sunat o tipa,cu nr necunoscut.Vorbea spaniola.
A sunat pur si simplu pe fix.
Am raspuns in romana si nu a zis nimic.Am zis in spaniola si intr-un tarziu a raspuns.
A intrebat de el.
I-am spus ca nu este acasa.M-a intrebat cand il poate gasi,i-am spus deseara.
Apoi am intrebat : Cine il cauta ?
Si a stat putin,apoi mi-a inchis in nas.
La sfarsit m-a salutat in catalana.Noi stam in Catalunya.
A venit el,i-am spus ca a fost cautat.
S-a scuzat f aiurea.A zambit chiar.Nu parea mirat.
A zis ca o fi fost de la firma la care avem netu.
Pai aia in primul rand se recomanda si in al doilea,fiind o firma f mare,are sediu in Madrid.Deci nu vorbesc in nici un caz in catalana!!
Ce sa cred ????
meg67 spune:
quote:
Originally posted by Annnca
Ce sa cred ????
Never say never !
ca...a inceput sa ii placa ciulamaua catalana?
Annnca spune:
Asa banuiesc si eu
Ma acuza mai demult ca sunt geloasa si ca pana la urma o sa o faca,ca sa nu fiu geloasa pe nimic.Poate si-a indeplinit planul ...
oana1177 spune:
vai saracul de el, te-a inselat sau e posibil sa te insele de gura ta... off mai Anca, tu crezi ce scrii?? daca te inseala, o face pt ca asa vrea; nu ca mancarea ta nu-i buna, nu ca stai cu gura pe el, nu ca etc, etc...
si referitor la job, nu l-ai pierdut din cauza lui ci strict din cauza ta; stiai ca aveti probleme sau ma rog, ceva scartaie, stiai ca esti dependenta de el 100% si iti scoate ochii cu asta si totusi continui sa te complaci in situatie; nu aveti copii, nu era job pt toata viata si totusi ai preferat sa alegi statul acasa pt el, sa fi menajera lui; f bine, fiecare alege pt viata lui, insa ce nu inteleg eu, e de ce te plangi??
O
oana1177 spune:
te inteleg Anca, esti suparata... insa nu crezi c-ar trebui sa-ti mai pui si intrebari legate de persoana ta, de viata ta? poate gresesti undeva, insa cu siguranta nu in modul de servire al domnului...
esti tanara, ai o viata in fata, chiar asa te poti lasa purtata de val? esti intr-o tara straina, dependenta 100% de cineva care nici macar nu e sotul tau sa speri ca pana te poate da pe usa afara ai ceva timp sa gasesti un job pt depanare
crezi ca cineva moare de amor si admiratie nebuna pt altcineva doar pt simplu motiv ca acel altcineva ii face toate poftele si e tot timpul la cheremul lui? eu zau ca ma plictisesc repede de asa ceva...
inca o data: voi nu sunteti casatoriti, relatia scartie, nu aveti copii, esti departe de casa, si tu preferi sa fi gospodina perfecta pt cineva in care n-ai incredere deloc, pt ca stii ca daca trece strada si o vede pe fosta cade pe spate; so... ce vrei?? o statuie ca te-ai sacrificat pt el? nu o sa ai, pt ca nu e sacrificiu, e doar comoditate; si pt ca se pare ca nu te deranjeaza prea tare incat sa te impinga spre independenta, asumati-o - comoditatea
ina78 spune:
Eu nu pricep cum de ai renuntat la un job pentru el? Ti-a cerut el asta (ma rog nu ca ar conta... prea tare... dar mai sint cazuri in care cererea e argumentata solid...) sau nu te-ai dus de buna voie???
Esti intr-o tara straina, intr-o relatie care devine straina pe zi ce trece... si tu te complaci sa fii dependenta de el in continuare?
Ce cred eu.... cauta-ti un serviciu... cit mai bine platit, incearca sa ai pasiuni, preocupari... caci pe "el" n-o sa-l tii acasa cu mincarica ta... daca a gasit o "doamna" care sa gateasca mai colorat ... nu trebuie sa fie mai gustoasa mincarea ei... ci poate o prezinta mai bine.
O relatie se construieste si se mentine de amindoi... atunci cind unul nu mai vrea... poti sa faci castele de turta dulce si nu-l retii acasa. Daca vrea revine singur sau nu pleaca deloc...
So.... parerea mea... ai grija de tine, incerca si construieste-ti o viata a ta... (ma refer la profesie ...)
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
blue eyes spune:
Annnca, parerea mea e ca tu te-ai axat prea serios pe "Dragostea trece prin stomac"
_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!