Oare nu-i mai place mancarea mea ? Sau e altceva..

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Nu cred ca il pot schimba.Eventual cumpar altul.Sper ca mi-l va aduce el inapoi.Pasaportul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Odata ce ti l-a ascuns nu cred ca ti-l mai aduce.Sper sa ii vina mintea la cap si sa se gandeasca ca esti libera sa pleci cand vrei si sa nu mai foloseasca mijloace din astea cu ascunsul pasaportului pentru ca nu face altceva decat sa te faca sa il urasti.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Nu poti sa anulezi biletul ? De acolo de unde l-ai cumparat ? Chiar daca iti vor retine comision ? Tot ramai cu o parte buna din suma , banuiesc. Si a 2-a zii urca-te in autobus si pleaca in Ro . Si nu il anunta ca pleci .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Il pot anula,dar nu mai primesc banii inapoi.Mi s-a spus de cand l-am cumparat.

Imi e si groaza sa mai stau cu un nebun in casa.

Acum 2-3 saptamani a avut iar un gest demn de un nebun.
M-a lovit pt ca il rugasem sa aprinda becul.Eu ma cam tem de intuneric si trebuia sa ma rog inainte de culcare,ca uitasem.
Si a facut ca toti dracii,ca el nu se ridica din pat.
Am fugit eu,am aprins becul si cand am vrut sa citesc rugaciunea,a rupt foaia,a inceput sa ma loveasca,ca eu citesc vraji.Are obsesie ca fac vraji.Asta i se trage de la fosta,care zicea ca e vraji,cand de fapt,ea era nebuna.

Si am inceput sa plang,plecand la calculator in sufragerie si urmand sa dorm in sufragerie.
Si ca sa isi bata joc de mine,a decuplat curentul in toata casa si m-a lasat in intuneric.

Ca a doua zi sa imi spuna ca el nu vrusese decat sa ma aduca inapoi in pat.
E nebun rau la cap Ma terorizeaza,se joaca cu nervii mei f mult.

Mergi la inceput

Mai are la activ o persoana nebuna.Fosta lui prietena,care bineinteles nu recunoaste ca a innebunit din cauza lui.Si nici eu n-am crezut asta pana acum,recent.

Mergi la inceput

Deci acum nu e prima data cand se comporta ca un nebun si te loveste.Dar de cand se poarta asa de la inceput sau de cand nu ii mai place mancarea ta si nu mai comunicati decat strictul necesar?Daca inainte nu se purta asa inseamna ca s-a intamlat ceva pe parcurs.De cand sunteti impreuna?
Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva.Ai grija de tine

alexia_07

Mergi la inceput

Nu de putine ori,pune un lucru intr-un anume loc,constient sau chiar nu stie nici el de capul lui ..Ca..mai apoi sa-mi spuna ca el nu a pus ala acolo,ca eu l-am pus.
Si se uita la mine ciudat,ca si cand as fi nebuna si sufar de amnezie.
De am inceput si eu sa ma intreb,daca o fii adevarat sau nu.
Si stau si imi toc mintea,cand am pus eu lucrul ala acolo si bineinteles ca nu-mi aduc aminte,pt ca NU l-am pus !

Mergi la inceput

alexia,suntem impreuna de 1 an.In curand e un an.Si locuim impreuna de aproape 1 an.
Comportamentul ciudat..l-am observat mai de mult.
Dar dragostea iti pune ochelari de cal.
De la inceput mi-a parut prea agitat,prea impulsiv,dar l-am acceptat asa.
Cand am vazut in prima luna,ca e aiurit,ca uita unde isi pune orice lucru am zis ca,ceva nu e in regula.
El nu ma mai suporta,de cand l-am prins cu o minciuna.
El isi suna fosta si nu a recunoscut.
Cand eu am scos listingul pe 3 luni si i le-am aruncat in fata,a mutit.
De atunci ..nu mai merge si e din ce in ce mai rau.
Ma credea mai proasta cred.Ii place sa conduca,sa aiba subordonati si eu nu i-am permis.Dar vad ca,intr-un fel tot a reusit.

Mergi la inceput

quote:
.Ii place sa conduca,sa aiba subordonati si eu nu i-am permis

Acum inteleg de ce ti-a spus ca tu esti rea si fosta era altfel de aia nu o batea.Probabil ea era mai docila ca tine, iar tu esti fata aia rea care nu se supune la ordine.Imi pare extraordinar de rau ca trebuie sa treci prin asta, numai cine a patit asa ceva stie ce e in sufletul tau si crede-ma ca te inteleg perfect.Spuneai ca ti-e rusine de vecini te inteleg perfect iti vine a intri in pamant desi nu ar trebui, el e cel care ar trebuie sa se rusineze de ce ce a facut.

alexia_07

Mergi la inceput

alexia,imi e jena.Nici nu-mi vine sa mai ies din casa.Cu oricine dau ochii imi vine sa plang.

Mergi la inceput