Oare nu-i mai place mancarea mea ? Sau e altceva..
Raspunsuri - Pagina 11
bobocel_07 spune:
Stiu senzatia dar trebuie sa fii tare.Nu esti singura femeie careia i se intampla asa ceva dar trebuie sa stii sa spui stop.Eu nu am stiut dar vad ca tu esti foarte hotarata.Te admir pentru asta foarte mult.Sper sa scapi cat mai repede de acolo si sa iti recapeti linistea.
alexia_07
Annnca spune:
Multumesc alexia.Imi pare rau ca ai trecut si tu prin ce trec eu.Nu as dori sa se intample nici unei femei.
Nu credeam ca mie mi se va intampla vreodata,dar m-am inselat.
M-am hotarat f greu sa plec,dar cand am decis,nimic nu ma mai poate intoarce din drum.
Si poate si faptul ca,nu ma intorc in Romania,printre cunoscuti,sa dau ochii cu toata lumea si sa trebuiasca sa raspund unui sir lung de intrebari...m-a facut sa decid !
Annnca spune:
Nu vreau ca vecinii sa inceapa sa vorbeasca.Oricum,cu siguranta ma va stii tot orasul,pt ca,este inevitabil.
Am inteles de la tatal lui vitreg ca,a iesit proprietara blocului pe scari,ca nu stia ce se intampla.Locuieste chiar sub noi.
Va trebui sa-mi cer scuze de la dansa si sa ii spun ca nu s-a intamplat nimic.
bobocel_07 spune:
O sa fie jenanata situatia pentru tine dar nu ai ce sa faci.Daca au auzit toti vecini inseamna ca s-a comportat ca un salbatic.Fii puternica si ai sa vezi ca vei gasi solutii la problema ta.
alexia_07
Annnca spune:
Sambata,sau duminica viitoare plec !!
O sa merg la mama,nu stau mult,pt ca o sa am examene in Ro.Si oricum nu era treaba gata aranjata pt venirea mea la ea acum.
O sa merg in Ro,dupa miniconcediul din It.
Incerc sa ma angajez,ca sa-mi umplu timpul,sa socializez.Am mare nevoie.Daca ma voi duce si ma voi inchide in casa,nu o sa imi fie mai bine.
Vreau sa imi dau examenele la facultate si sa merg la un psihoterapeut.
Sunt optimista ca voi reusi.
Ma bucur ca plec.Respir usurata..Chiar daca mi-e jena aici de toata lumea si imi vine sa plang incontinuu.
Nu imi pot reveni din soc !
Mamei i-am spus partial adevarul.Nu i-am zis ca am fost batuta.
E bucuroasa ca o sa ma stie langa ea !
noi2 spune:
Felicitari pentru decizie..o meritzi din plin.. eshti tanara shi cu toata viatza inainte.. mult curaj.. am incredere ca vei reushi..
..shi te iubesc...
Victoria_mami spune:
noi2, daca te-am suparat la sub. tau, sincer imi cer scuze! Nu vroiam sa te supar, dar chiar eram curioasa... sincer!
_
Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!
bobocel_07 spune:
Annnca esti bine ca nu ai mai intrat de aseara pe mess.Ai patit ceva sau pur si simplu te pregatesti de plecare?Sper sa fii bine
alexia_07
Annnca spune:
Mi se intorc toate pe dos.
Data biletului nu o pot schimba.
Nu pot decat sa cumpar altul si sa il pierd pe asta.
Alitalia nu are zboruri weekendul viitor.Doar in 13 cel mai devreme.
Alta agentie care sa ma duca in acelasi oras,nu stiu cum gasesc.
Imi vine sa urlu