Oare nu-i mai place mancarea mea ? Sau e altceva..

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Oana,si cu relatia mea ce fac ??
Continui sa locuiesc cu el in ciuda neintelegerilor ?
Nu pleaca totul de la faptul ca eu nu lucrez.
De fapt,nu suntem compatibili.
Dar...creierul meu vad ca nu proceseaza aspectul asta !!
Sa zicem ca,imi gasesc un serviciu si plec de la el.Ma mut singura.
Bun,dar am 20 de ani.Singura cuc intr-o tara straina nu suna prea bine,nu?
Tot ce vreau este sa reusesc sa ma conving ca nu merita.Si pe urma,am unde sa merg,la mama mea in alta tara sau la tata in Romania.
Nu e o prb ca nu am unde locui.Chiar am posibilitati materiale si acasa in Ro si la mama.Dar m-am incapatanat ca o nebuna sa raman cu el si sa accept orice.

Mergi la inceput

Apropo,parintii mei nu sunt despariti ! Mama este plecata din tara doar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1177 spune:

quote:
Originally posted by Annnca

Dar m-am incapatanat ca o nebuna sa raman cu el si sa accept orice.

Stii ce nu inteleg eu? care-i problema ta??? de ce te plangi cand ai ce-ti doresti, caci asta-i viata aleasa de tine??? inca o data, de ce te plangi???
ce "astepti" de la noi, de la cei din jurul tau ca parere, sfat, whatever??? ce vrei sa auzi?

vrei sa te compatimim, sa-ti spunem cat de minunata esti si cat il iubesti si el nu merita asta da' nu-i nimic, tu esti extraordinara fiindca inchizi ochii si te sacrifici????

mergi asa in continuare ca e bine; daca nu e el, e mama sau tata, daca nu sunt ei va fi altul... in final toti vor fi vinovati de soarta ta trista si nefericita...

imi pare rau, dar nu pot sa spun decat ca mi-e mila de tine; nu-mi pare rau pt tine, mi-e doar mila...
si poate vei fi mama, de fata poate, si uite asa, se vor mai ingrosa randurile de "victime" caci va avea exemplu.

Mergi la inceput

Oana,nu are de ce sa-ti fie mila.
Da,stiu.Mi-am facut-o cu mana mea.Nu am venit cu el pt ca nu am avut ce manca acasa.Nici gand.
L-am iubit pe el.Nici eu nu inteleg de ce si cand am inceput sa-l iubesc.
Tot ce vreau,este sa reusesc sa ma debarasez de el.Atat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1177 spune:

Anca, nu mi-e mila de tine pt ca n-ai avea ce manca, ci pt ca n-ai nici un ideal in viata, nimic; te lasi purtata de vant, cum o fi; mai adaugi ceva lamentari si gata, n-ai avut noroc in viata, iubesti pe cineva nepotrivit, ce poti face?;
e trist ca nici macar nu vrei sa privesti realitatea, te tot invarti in jurul cozii si astepti compatimire si ceva aprecieri daca se poate

eu iti doresc succes si vant bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redi spune:

quote:
Originally posted by Annnca

Oana,nu are de ce sa-ti fie mila.
Da,stiu.Mi-am facut-o cu mana mea.Nu am venit cu el pt ca nu am avut ce manca acasa.Nici gand.
L-am iubit pe el.Nici eu nu inteleg de ce si cand am inceput sa-l iubesc.
Tot ce vreau,este sa reusesc sa ma debarasez de el.Atat !

Never say never !

Atunci da-ti o sansa sa intalnesti altul ,nu te agata de ceva mereu ,ai timp sa iubesti si sa suferi ,trezeste-te ,nu se invarte universul in jurul lui ,chiar daca asa ti se pare acum !

Scrie-ti mesajul lui Marius si poarta-l in buzunar iar cand te simti pierduta mai reciteste-l ,pana o sa ajungi sa ii dai dreptate !
Redi

Mergi la inceput

Multumesc celor care m-ati sfatuit.
Mi-ati dat mai mult optimism.O sa incep sa fac ceva si va voi tine la curent.

Mergi la inceput

Am revenit cu vesti noi.
In august o sa plec definitiv.Ma mut la mama mea,in alta tara.Nu voi locui cu ea,doar in oras cu ea.
Important este ca,voi pleca de aici.

Ma simt mult mai bine,sunt impacata cu mine insami,sunt optimista si sper la tot ce e mai bine.
Lui bineinteles i-am spus ce se va intampla.E indiferent,s-a resemnat,sau nu ii pasa.Doar el stie raspunsul.A avut o singura zi in care a bocit putin,dar probabil a fost la intimidare,ca i-a trecut repede.
Cu el ma inteleg mai bine,in sensul ca,nu-mi mai pasa.Pleaca acum si vine in 3 ore..Si ce daca !
Eu am planurile mele acum,gandurile mele,idealurile mele.
Ma gandesc la o noua viata,la oamenii noi pe care ii voi cunoaste,la limba noua pe care trebuie sa o invat.Vreau sa invat,sa cunosc altceva.Ma vad deja o femeie libera,ma vad plecand la cumparaturi si uitand de mine..lucru care nu mi s-a intamplat de cand sunt cu el.El nu concepe sa ies din casa fara el,mai mult decat sa cumpar o paine.

Biletul de avion este cumparat.Abia astept sa decolez spre o alta lume.

Si apropo de mine.Vreau totusi sa consult un psihoterapeut cand merg in Romania.Simt ca am nevoie sa-mi puna cineva pe tapet toata relatia asta,sa vad si eu unde gresesc,ca sa nu mai repet.

Mergi la inceput

Vreau sa va multumesc pt toate sfaturile date.M-ati ajutat f mult !
Daca nu erati voi,nu stiu cand luam vreo decizie in sensul asta!

Iti multumesc si tie Marius.Brusc mi-ai deschis ochii ! Am recitit de vreo 10 ori postul tau si mi-am zis : Mai frate,eu sunt o nebuna ! Trebuie sa fac ceva !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Felicitari!

ai toata viata inainte!peste cativa ani o sa razi de toata aceasta poveste.

iar gandireA ta este foarte coerenta si lucida pentru varsta ta!

iti doresc succes

Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.

Mergi la inceput