Oare nu-i mai place mancarea mea ? Sau e altceva..

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

Annca, sincer, tie ce-ti spune instinctul??? Lasa-l cateva zile, nu il mai bate la cap, nu il mai intreba ce are. S-ar putea sa iti spuna el, daca este vorba de o problema de serviciu (ma indoiesc, totusi) sau s-ar putea inrautati situatia. Eu totusi cred ca stii foarte bine despre ce este vorba, problema este daca accepti sau nu si ce vei face in continuare. succes!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Annnca stimatu' e roman de-al nostru sau e vreun bastinas?

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze botez - 20 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Anca, cum e . mai bine ? A revenit domnul la sentimente mai bune ? Poveste-ne

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

No ofence Annnca da' omul asta te inseala.

Cautati de munca si pleaca de langa el. Nu vezi ca te trateaza foarte urat?
Nu are rost sa stai cu un om care te dispretuieste (caci asta reiese din ce zici tu). Si nu are rost sa stai cu un om care te sipretuieste. Nu ai nimic de pierdut si ai multe de castigat
Eu daca as fi fost in locul tau as sta cu el pana sa imi gasesc un job. Si dupa aia as pleca. Stiu ca ti-ar fi foarte greu, dar gandeste-te la rece: Se merita? Crezi ca meriti sa fii tratata in halul asta? Meriti sa fii inselata? Meriti sa fii dispretuita?

Esti om in toata firea...Toti avem probleme,cel mai greu e sa le confruntam si sa acceptam ca avem o problema. Fruntea sus, mintea in cap si fa-ti planuri de viitor!

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Relatia oscileaza,ca de obicei.
Zilele astea nu m-am simtit f bine si vad ca,s-a purtat mai frumos.Dar a si venit mult mai tarziu acasa.Cu 3 ore mai tarziu decat de obicei.Asta aproape o saptamana.
Eu una,nu stiu ce sa mai cred.
L-am rugat sa ma ajute sa intind hainele ca aveam febra si s-a enervat,ca el nu are chef.
Nu stiu de ce nu poate fi un om normal.Ii sare tzandara f repede,din te miri ce.
Ma enerveaza impulsivitatea asta a lui.O fii ceva in neregula cu psihicul lui? Unul din noi trebuie sa fie dezaxat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Daca maine nu ar mai fi el, ce ai face?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Marius,nu am inteles intrebarea.

Cum adica sa nu mai fie el ?

Mergi la inceput

Daca maine nu ar mai exista, ce ai face?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Ciudata intrebare.
Daca nu ar mai exista el,nu stiu ...mi-ar fi f greu.

Daca nu ar mai exista langa mine,as suferi,dar m-as simti si usurata.

Mi-e teama ca,voi lua decizia sa ma despart de el si pe urma voi regreta.
Si cum,nu sunt genul de om care sa revina de unde a plecat...
Mi-e teama de suferinta.
Nu cumva astept ziua in care sa nu mai suport ?? Dar vad ca,pot duce mult..

Mergi la inceput

Si daca din X motive ai suferi crezi ca nu ai supravietui? Esti dependenta de el? In general consideri ca esti o fiinta care se doreste dependenta de cineva? Ai scris "usurata" - in ce sens usurata? Detaliaza. Cat de usurata? Si cat de apasata? Ce stii sa faci singura in afara de a gati? Ceva care sa se poate vinde. Ceva pentru care la un moment dat cineva sa spuna OK, am nevoie de acest serviciu, produs etc si sunt dispus(a) sa platesc X euro. Ai fi in stare sau ai avea ceva care sa poata fi cunatificat in bani? Chiar si gatitul. Ai gati pentru bani? Crezi ca ar merge? Crezi ca ai putea sa fi independenta financiar? Crezi ca ai putea sa supravietuiesti? Singura?
Daca ai schimba titlul intrebarii? Nu-i mai place mancarea mea? Ok si ce daca! Sa fie sanatos si eu de asemenea. Crezi ca ai putea sa vezi o astfel de schimbare? Te-ai simti capabila?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput