Oare nu-i mai place mancarea mea ? Sau e altceva..
Raspunsuri - Pagina 4
Elle_seb spune:
Poate se lasa greu convins.. si aici chiar e o problema.
Elle_seb
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
oana1177 spune:
Ma tot gandeam sa nu cumva sa ma insele barbatul pt ca nu stiu sa gatesc bine.Nu stiu de ce tot gandul asta mi-a stat in cap de cand ma stiu.
si-acum ca ai aflat ce ai de gand sa faci?
O
Fiecare masochist are sadicul lui
Ramonika spune:
pai daca nu mai mananca acasa e clar ca mananca in alta parte. la alta sau la vreun restaurant cu alta
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
ligia13 spune:
Sau poate pur si simplu omul e un pic stresat ca a facut burta etc etc (sa sti ca si barbatii au astfel de probleme la un mom dat si ii intereseaza silueta, chiar daca nu neaparat au una mai tanara, mai frumossa...etc) si a hotarat sa nu mai manance dulciuri, sa nu mai manance seara!
Tu fiind asha o bucatareasa buna , ii e frica sa nu te supere daca iti spune!
Referitor la faptul ca tzi-a fost rau si el nu ti-a facut ceai... pai i-au spus?! Fa si tu un ceai... Ca nu toate avem norocul sa avem barbati f atenti langa noi! Unii trebuie "educati" in acest spirit!
Eu si Raducu (22.04.2005)
Guestus spune:
Am mai intrebat de 100 ori....ce faci tu special de mincare sa intri in competitie cu localul "tapas" ? de exemplu...ieri ce ai facut?
Clover spune:
Marox, poti sa ai un uragan de impresie nu o boare. Guestus isi trage seva din forumul asta. E copacul la umbra caruia creste el.
Oricum nu e vorba de mancare, e vorba de indiferenta lui si comportament atipic. Dragostea trece prin stomac da in cazul asta nu cred ca e vorba de retetele pe care le executa ea.
Keep the promises you make to yourself.
Annnca spune:
Guestus,nu inteleg ironiile tale.
Cu el,nu ma mai inteleg deloc.De ieri,vorbim doar strictul necesar.Nu mai dormim imbratisati,ci unul intr-un colt,celalalt in altul.Ieri mi-a facut o faza nasoala.
Acum,urmaresc sa ma mut.Dar pana la mutatt.....DE ce naiba toate imi ies pe dos ?
Guestus spune:
intrebam si yo ce faci de mincare special sa concurezi cu "tapas"...nu vad unde e ironia.
yo nu mai inteleg nimic...adica de ieri nu mai dormiti imbratisati...si cica e un tip rece. ..cred ca tu ii cauti nod in papura.