Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (45)
Raspunsuri - Pagina 26
crinuta spune:
Anul trecut am fost la vila, dar nu mai repet figura, ca e dezavantajos din toate punctele de vedere.
In pozele acelea cu piscina eram la Hotel Europa, unde ne-am dus special pentru mine, deoarece sunt innebunita dupa inotat.
Acum am decis ca daca tot nu mergem in Grecia, macar sa mergem la un hotel fain, si asta are 4 stele si arata super.
Cu tati ne-am vazut vreo 5 zile, dupa care a plecat la o conferinta in Germania si s-a intors azi.
Pana acum cateva zile au trecut cam 6 luni de cand nu ne-am vazut. Stiu ca e mult, dar asta a fost situatia.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
lavinia345 spune:
Bubu,next time cand mai fumati argeeli,va recomand mere si lemon ,eventual lemon combinat cu menta.
monalac spune:
bubu,super vacanta!super poze!si,intr adevar,vladut seamana cu crisul meu.megg,sarcina usoara si un bebe sanatos!erika,si eu am facut acum cativa ani un curs de cosmetica .ma angajezi la salonul tau?
ixxi spune:
meagg sarcina usoara si un bb sanatos!
un vot pt noi, pls ....http://www.getreddy.ro/1099/smiley/
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
Megg spune:
multumesc de urari.
Bubu draga, nu m-am pus pe treaba, a tinut mortis sa iasa accidental
Ixxi, trebuie sa te inregistrezi ca sa votezi, nu? ca altfel n-am vazut unde ce si cum.
ixxi spune:
megg nu trebuie sa te inregistrezi....doar sa apesi pe a cincea frunzulita, cea gri, de la rating.....
Beatrice si piersicuta
Witchie spune:
Wow, ixxi, tipul din poza e cel de la radio lynx?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Un pui de somn si-un inger bun...
ixxi spune:
da anda....sa nu/mi spui ca/l asculti......
Beatrice si piersicuta
V. Erica spune:
Megg, felicitari pt bb2. Ai reusit pana la urma sa-i aduci pe ai tai in Bucuresti sau mai faci inca naveta Buc - Alexa?
Monalac, cosmetica nu voi avea, cel putin la inceput... Dar si pe mine ma tenteaza sa invat si asta. Tu l-ai facut pt tine sau in ideea sa si practici?
Liviana, am vazut si eu bebele activ .
Ref. la masaj: veniti fetelor cat exersez si e gratis !
Fetele, am si eu o intrebare pt cele care purtati nr mari la sutien: de unde va luati, dragelor, costume de baie (sutien cupa C/D) ca eu am capiat cautand...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
V. Erica spune:
Ixxi, n-am inteles cum se voteaza...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)