Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (45)
Raspunsuri - Pagina 27
ixxi spune:
erica eu sunt incantata de triumf.....dar ma impac destul de bine si cu jolidon (cupa adevarata D la triumf este cupa C la jolidon)
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
monalac spune:
erika,am facut cursul la bucuresti,undeva in piata iancului.l am facut atat pt maine cat si sa fac un ban in tp liber si vreo 2 ani de zile am si facut.insa pe urma am ramas insarcinata si de la 4 luni de sarcina,de cand am facut hemoragia aceea masiva cu dezlipire de placenta,n am mai facut niciun fel de efort.asa ca nu numai ca n am mai depilat,dar si eu insami m am luat cu lama.acum,din pacate,am ramas tot la lama,pt ca nu mai am chef si nici tp sa ma mai depilez.mi e mai usor ca la 3 zile sa ma iau cu lama ,mai ales ca sunt destul de paroasa si pana asteptam sa mi creasca sa ma pot lua cu ceara,nu ma suportam....si nici pe altcineva nu am mai depilat,pt ca am observat ca in ult tp lumea si a cam luat aparat din ala electric.am tot zis sa merg la buc sa imi iau ceara,dar n am prea avut cand....
V. Erica spune:
Aoleu, Mona, mie partea cu epilatul nu-mi place deloc!
Ixxi, nu vreau Triumph ca-s prea scumpe si-mi tb 2 costume: unul intreg si unul din 2 buc. La Jolidon ai vazut pe undeva cu cupa C/D? Eu am intrat in 4 magazine si nu aveau in niciunul . Macar i-am gasit Ruxandrei unul dragutz, desi cam scump...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
ana maria spune:
Erica eu am luat de la Jolidon cupa C si e tare simpatic. Unul am luat anu trecut din Constanta, iar unul azi de la mine din cartier. Gasesti pe la magazinele mai mari de cartier. Eu am luat de la Prosper din 13 septembrie. doar ca am, cautat sa nu aiba si burete si avea foarte putine modele.
Apropo de epilat, am fost si eu ieri si am luat o plasa colosala. De cum mi-a aplicat prima fasie de ceara mi-am dat seama ca nu se pricepe dar n-am indraznit sa psun nimic. Epilatul meu in general dureaza 10-15 minute... la tipa de ieri a durat 45 de minute si m-a durut de credeai ca are ceva cu mine, ca sa nu va spun ca asa rosie si iritata nu am fost niciodata. Si va dati seama ca sunt hoasca batrana m-am epilat de 3mii de ori. N-am spus nimic pentru ca speram sa se termine mai repede si sa plec , sa scap iar a doua oara sa nu mai calc pe acoclo.
Maine plecam la mare va pupam, va urma si voua concediu placut si vreme buna!!! Iar noilor gravidute va uram sa suportati usor caldura, sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi si norocosi.
lavinia345 spune:
Erica,eu din motivul de cupa prea mare nu port deux pieces la plaja.Stau mereu sa trag de sutien,sa nu iasa ceva,in apa nu mai zic ca trebuie sa inot lin sa nu se miste nimic.Iar costumul cu totul face silueta mai frumoasa.
Ixxi,am votat.
lavinia345 spune:
Revin,Ixxi cine e nenea din poza ca am vazut ca e tare cunoscut si iubit.Si chiar arata happy langa Cris.
ixxi spune:
MULTUMESC PT VOTURI......
si eu prefer costumele intregi........dar datorita vergeturilor uneori trebuie sa mai stai si cu burta goala.....
anul trecut am gasit un costum cu slip si maiou....arata cam asa http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=ZP-207184&page=2&cgname=OSSWMMIRZZZ&rfnbr=1060....nu ma certati...ca nu mai stiu sa pun link frumos...
vacanta placuta fetelor
Beatrice si piersicuta
ixxi spune:
lavinia "nenea" din poza este prietenul meu si viitorul...cine stie.....e f cunoscut...pana si anda a auzit de el..., dar ne iubeste doar pe noi acum....
e tare fericit langa crisa si crisa tine tare mult la el, viata noastra s/a schimbat enorm, asa cum nu credeam ca e posibil.....
in amintirea perioadei mele de acum un an, va multumesc ca ati fost langa mine si m/ati incurajat.
Beatrice si piersicuta
adita spune:
Ixxi, am apasat pe frunzulita si imi zice ca pt a vota trebuie sa fii logat :(
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
crinuta spune:
Si noi tot maine dimineata plecam. Mama ce calduri ne asteapta.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm