Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (45)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Crinuta, durerile le am in permanenta, dar cel mai rau ma incomodeaza noaptea cand stau in pat sau ma rasucesc de pe o parte pe alta. Am mai pus cateva poze in semnatura si un www.dropshots.com/lbelciug" target="_blank">filmulet.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Crinuta, voi nu mai mergeti in Bulgaria? sau era prea scurt concediul acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Megg, in primul rand felicitari! Asta da veste.

Noi trebuia sa mergem in Grecia, dar a intervenit ceva si sper ca vom merge totusi la anul acolo, mai ales ca am " ochit" un hotel fain in Corfu si sper sa ajungem acolo.
M-am indragostit de Corfu, mi se pare super.

Prin urmare plecam la Neptun.

Referitor la raul de masina, eu o inteleg ca si mie mi se facea rau cand eram mica.
La o adica puteti calatori cu avionul. E mult mai fain, mai rapid, mai putin obositor.

Ai aflat ce ai in burtica, sau e prea devreme?

Liviana, cum adica le ai in permanenta? Eu stiu ca se fac crize intercostale. Iei ceva pentru asta?
Ai junghiuri cand respiri?

Am vazut filmuletul. E un scump si jumatate.
Cum te-ai refacut dupa cezariana?

Imi pare rau ca nu pot colora numele in rosu, dar acasa am Internet Explorer terminat de vreo 2 luni, si acum folosesc Mozilla, pe care nu o suport, dar n-am ce face, iar cu Mozilla nu pot selectiona culoare, sorry.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Da, Crinuta, am si junghiuri cand inspir profund.
La anumite miscari (de ex ridicat mana, aplecat sa iau ceva de jos, coborat/urcat/rasucit in pat ma doare sub sanul drept. Am incercat sa pun si plasturi care tin cald, am folosit unguient pe baza de ibuprofen, insa n-au avut efect decat f putin.
Cezariana nu ma mai doare, trebuie doar burta sa se retraga caci acum atarna peste taietura...

Megg, felicitari pt BB2! Sarcina usoara si multa sanatate!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Dar cu B1 ai incercat? Vorbesc serios, ajuta.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Megg sarcina usoara si BB sanatos!

Liviana refacere rapida! E un scump BB mic.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

multumesc!

Crinuta, nu am aflat ce e, e prea devreme. Poate mai la sfarsitul lunii. Corfu e super, intr-adevar.
Cu avionul nu mai vrea sotul meu. A prins ceva piloti aiuriti cand a mai fost cu serviciul si zice ca nu mai risca, mai ales cu copilul. sper sa-i treaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Megg,felicitari!Sarcina usoara.

Mergi la inceput

Crinuta, n-am incercat cu B1. Se pot administra in timpul alaptarii? Oricum mi-am facut programare si la un dr internist, joi. Sa vedem ce-mi zice si el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, multumesc mult de complimente!

Bestutza, agentia a fost AliBaba, sper sa nu fie reclama, ceva...Noi cu Tarom am fost si dupa cum am zis era reducere ceva, probabil fiind la pachet.

Lavinia, a fost super narghileaua, nu mai fumasem niciodata, f. aromata si deloc tare. Ne-am luat cu aroma de cafea si capsuni si am tras si eu cateva fumuri. In poza in care "fumeaza" Vlad era fara tutun

Megg, felicitari si tie pt. bb2! Mai fetelor, v-ati pus pe treaba, nu gluma!! Si pe noi ne bate un gand, mie ba imi vine ba nu-mi vine de bb2...ma gandesc la ce voi simti, cum va fi cu inca un bebic!

Liviana, chiftelute am facut din merluciu, dar l-am fiert mai intai, apoi l-am maruntit cu mana si l-am ales de oase. A fost file, asa ca au fost f. putine oase. Apoi am adaugat un morcovel ras si un cartofior ras, astea crude, o ceapa mica si putin usturoi, marar si 2 oua, sare, piper si le-am prajit. F. bune mi-au iesit!

Crinuta, am vazut si eu hotelul din Neptun si arata f. bine. Si cel de anul trecut unde ati fost voi mi-a placut ca avea piscina. In sfarsit va intalniti cu tati!! De cand nu v-ati mai vazut cu el?

Si mie mi-ar placea Thailanda si China, dar mai intai ma gandesc la cate ore fac cu avionul spre o destinatie si nu prea mai am curaj...pe rute mici imi fac curaj, max 3 ore, apoi deja cred ca ma panichez...incerc sa-mi elimin frica asta de avion, de fapt e mai mult o emotie puternica...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)

Mergi la inceput