Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (45)
Raspunsuri - Pagina 25
lbelciug spune:
Crinuta, durerile le am in permanenta, dar cel mai rau ma incomodeaza noaptea cand stau in pat sau ma rasucesc de pe o parte pe alta. Am mai pus cateva poze in semnatura si un www.dropshots.com/lbelciug" target="_blank">filmulet.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze
crinuta spune:
Megg, in primul rand felicitari! Asta da veste.
Noi trebuia sa mergem in Grecia, dar a intervenit ceva si sper ca vom merge totusi la anul acolo, mai ales ca am " ochit" un hotel fain in Corfu si sper sa ajungem acolo.
M-am indragostit de Corfu, mi se pare super.
Prin urmare plecam la Neptun.
Referitor la raul de masina, eu o inteleg ca si mie mi se facea rau cand eram mica.
La o adica puteti calatori cu avionul. E mult mai fain, mai rapid, mai putin obositor.
Ai aflat ce ai in burtica, sau e prea devreme?
Liviana, cum adica le ai in permanenta? Eu stiu ca se fac crize intercostale. Iei ceva pentru asta?
Ai junghiuri cand respiri?
Am vazut filmuletul. E un scump si jumatate.
Cum te-ai refacut dupa cezariana?
Imi pare rau ca nu pot colora numele in rosu, dar acasa am Internet Explorer terminat de vreo 2 luni, si acum folosesc Mozilla, pe care nu o suport, dar n-am ce face, iar cu Mozilla nu pot selectiona culoare, sorry.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
lbelciug spune:
Da, Crinuta, am si junghiuri cand inspir profund.
La anumite miscari (de ex ridicat mana, aplecat sa iau ceva de jos, coborat/urcat/rasucit in pat ma doare sub sanul drept. Am incercat sa pun si plasturi care tin cald, am folosit unguient pe baza de ibuprofen, insa n-au avut efect decat f putin.
Cezariana nu ma mai doare, trebuie doar burta sa se retraga caci acum atarna peste taietura...
Megg, felicitari pt BB2! Sarcina usoara si multa sanatate!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze
crinuta spune:
Dar cu B1 ai incercat? Vorbesc serios, ajuta.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
sirimie spune:
Megg sarcina usoara si BB sanatos!
Liviana refacere rapida! E un scump BB mic.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
Megg spune:
multumesc! ![]()
Crinuta, nu am aflat ce e, e prea devreme. Poate mai la sfarsitul lunii. Corfu e super, intr-adevar.
Cu avionul nu mai vrea sotul meu. A prins ceva piloti aiuriti cand a mai fost cu serviciul si zice ca nu mai risca, mai ales cu copilul. sper sa-i treaca...
lbelciug spune:
Crinuta, n-am incercat cu B1. Se pot administra in timpul alaptarii? Oricum mi-am facut programare si la un dr internist, joi. Sa vedem ce-mi zice si el...
bubu05 spune:
Fetelor, multumesc mult de complimente!
Bestutza, agentia a fost AliBaba, sper sa nu fie reclama, ceva...Noi cu Tarom am fost si dupa cum am zis era reducere ceva, probabil fiind la pachet.
Lavinia, a fost super narghileaua, nu mai fumasem niciodata, f. aromata si deloc tare. Ne-am luat cu aroma de cafea si capsuni si am tras si eu cateva fumuri. In poza in care "fumeaza" Vlad era fara tutun ![]()
Megg, felicitari si tie pt. bb2! Mai fetelor, v-ati pus pe treaba, nu gluma!! Si pe noi ne bate un gand, mie ba imi vine ba nu-mi vine de bb2...ma gandesc la ce voi simti, cum va fi cu inca un bebic!
Liviana, chiftelute am facut din merluciu, dar l-am fiert mai intai, apoi l-am maruntit cu mana si l-am ales de oase. A fost file, asa ca au fost f. putine oase. Apoi am adaugat un morcovel ras si un cartofior ras, astea crude, o ceapa mica si putin usturoi, marar si 2 oua, sare, piper si le-am prajit. F. bune mi-au iesit!
Crinuta, am vazut si eu hotelul din Neptun si arata f. bine. Si cel de anul trecut unde ati fost voi mi-a placut ca avea piscina. In sfarsit va intalniti cu tati!! De cand nu v-ati mai vazut cu el?
Si mie mi-ar placea Thailanda si China, dar mai intai ma gandesc la cate ore fac cu avionul spre o destinatie si nu prea mai am curaj...pe rute mici imi fac curaj, max 3 ore, apoi deja cred ca ma panichez...incerc sa-mi elimin frica asta de avion, de fapt e mai mult o emotie puternica...
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)