Piticodromul de sept-oct 2005 (180)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioana75 spune:
Neata! Pina nu se termina toti copiii de dat .. va rog nu ma uitati, sint pe lista de asteptare. Ca vreau 3 copii, dar eu a 3-a oara nu mai vreau sa fiu gravida, deci trebuie sa-l infiez.
Casiana, si noi avem cica carioci super-spalabile, dar nu se duc de pe pereti; asa ca le-am ascuns, nu mai are acces la ele.
Alina, sanatate bunicii. Hai ca mai ai un pic si te intorci la serviciu ... asta daca nu intri si tu intr-o odisee reloaded.
Trebuie sa ma gindesc sa vin si eu cu o lista cu ce ma enerveaza la miruna (din fericire cu somnul si mincatul sta f bine, dar peri albi tot imi scoate).
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
catush spune:
Fetelor va invit la o
Si acum sa ma laud cu podoaba mea....
Eu nu ma plang de BRIANA, este o fetita cuminte (din cand in cand), doarme de la 22.30 pana pe la 9.00,cu singura sculare pt laptele de dimineata la 6.30... Pe la 10.00 mananca iar branzica topita,almete,sunca,branza ; apoi pe la 12 mananca fructe (mere,pere,kiwi,banane),pe urma somnul de pranz de pe la 13.00 pana pe la 15.00,apoi mancarea de pranz , ii place f mult ciorba,supa,piure,spanac,peste (orice), apoi pe la 18.00 urmeaza "nono", Danonino 2 borcanase pe care le mananca singura... , apoi laptele inainte de culcare.
Intre mese mananca stiksuri,pufuleti,prajiturele (fursecuri facutr de mama dar si alte prostioare din comert)....
Inca nu am gasit ceva care sa nu-i placa .... mananca orice,orcum,oricand,oricat !!!!!!!!
Ii palc la maxim rosiile... Ieri am fost impreuna la piata si a cerut rosii de pe tarabe...
Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
Gina M spune:
Andreeea - am vazut pozele cu micuta Maria si ciresele!Este tare dulce!!!!
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
catush spune:
Andreea - super simpatica "ciresica" cea eleganta si frumoasa
Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
locca spune:
Neata
Andreea, Maria ta e tare frumoasa si scumpa foc cum mananca cirese.
Alina, imi pare tare rau de piciorul bunicii. Sa se faca bine cat mai repede!
Ioana, Casiana, eu i-am luat niste carioci care se spala, e adevarat ca pe perete inca nu a scris, dar din haine, covor, piele iese imediat. Cred ca problema ar fi ca se intinde culoarea daca scrie pe perete si incerc sa spal. La voi cum sunt?
Diana, ce bine ca nu aveti probleme cu somnul. Eu sunt zombie de o saptamana, de cand Matei s-a hotarat sa ne aduca aminte cum e sa ai bebelus mic in casa. Ufff...
Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)
kid2003 spune:
Offf, fetelor stiam eu ca am in cine pune baza. Hmm, deci am de ales, am doritori, asta ma linisteste.
Numai ca acum nu mai pot sa vi-o dau ca v-ati speria rau de tot de ea. Aseara a facut o boacana cat casa, s-a tot agitat incercand sa escaladeze pe un pervaz incat s-a lovit rau de tot in coltul ochiului. Pur si simplu s-a pravalit cu capul pe pervaz si coltul ochiului s-a spart, adica pielicica aia subtire unde facem noi laba gastei pe la 30 de ani si ceva...Eu eram chiar in spatele ei, nu am reusit sa o prind la timp...a inceput sa urle. Si ii curgea sange de acolo, prima data am crezut ca ii curge sange din ochi
Am inceput si eu sa urlu, am spalat-o bine cu apa si m-am uitat...ochiul nu a fost afectat deloc, are o taietura cam de 3 mm in coada ochiului, am reusit sa o linistim, a dormit bine toata noaptea dar dimineata s-a sculat de parca a fost intr-o lupta K1. Are ochiul umflat, adica pleoapele, sunt roz-mov, am chemat pediatrul, a zis ca nu e de copci pentru ca e prea mica taietura, ochiul e ok, alb, curat, dar are un hematom la pleoape. Arata exact ca un boxer, cu ochiul cat casa, vanat...Ufff, i-am cerut iertare si i-am promis ca nu o sa o mai dau. Azi noapte am dormit cu ea in pat ca imi era mila (si frica ca se trezeste daca se culca pe partea cu buba). Abia astept sa treaca, desi pediatrul mi-a zis ca dureaza cel putin o saptamana sa se retraga hematomul, timp in care va trece prin toate culorile curcubeului...
Nu mi-a dat voie sa ii pun nici un fel de compresa, mi-a zis ca se umfla si mai rau. Sigurul lucru pe care pot sa i-l pun este spray-ul minune de Aloe cu propolis si galbenele de la Forever, norocul meu ca il am de 5 zile in casa (abia l-am cumparat). Mi-a zis ca e bun, dezinfectant si cicatrizant. Ma rog sa nu ii ramana semn...
Deci, Ruxi, Simo, Alina...nu v-o mai dau ca se sperie copiii vostri de ea, nici in parc nu o mai scot, ca zici ca am batut-o de am uscat-o! Mi-a mai venit inima la loc dar azi noapte am fost zombie, am urlat cat 2...abia am adormit la 3. Drept pentru care ma apuc acum sa beau un RedBull.
Diana, bine ca mi-ai zis ce a zis pediatrul tau. Si eu incepusem sa ma ingrijorez pentru ca in jurul meu sunt copii chiar mai mici ca Alex care vorbesc multe si fac o gramada...Soacra mi-a zis una tare, cica geniile vorbesc mai tarziu, asa sa fie? Atunci o dau la Simo, sa aiba Filosoful una de teapa lui, poate se apuca direct sa scrie niscaiva tratate!
cge spune:
Eu nu dau un copil, la pachet doi.
Sunt vorbareti amandoi, de obicei vorbesc in acelasi timp.
Ce ma amuza ca Anca spune cum o cheama in functie de persoana.
Mie imi zice ca o cheama 'Bebe', la gradi, spune ca o cheama 'Bebe Aca'.
Cunoaste toti copii de la grupe din poze(vreo 5-6), le spune numele.
De mancat sunt complementari, ce ii place unuia, celalalt nici nu accepta. Deci, cine ii vrea ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
cge spune:
Of, Kid, o pupam pe Alex pe bubita sa ii treaca repede.
Editez mesajul de mai sus si spun ca nu mai dau nici un kupil, chiar daca sunt galagiosi si pisalogi. Bine ca sunt sanatosi.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
locca spune:
Pupam ochisorul colorat al Alexandrei . Si pe mami care s-a speriat atat de tare (daca tine cu redbul zi-mi si mie, ca pe asta nu l-am incercat inca).
Au inceput sa faca nazdravanii mari copiii astia. Matei e rupt in genunchi si arata foarte mandru la toata lumea 'babu' adica buba .
Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)
jadi spune:
Ajung si eu la servici si vad ca s-a dat deja fetita blonda cu ochiul umflat . E normal? Ca si eu ma inscriu pe lista de asteptare! Kid pupam dulcea minune sa ii treaca, sa il vezi pe Vlad cum e julit pe genunchi si pana acum si-a rupt ata de sub buza de sus de 2 ori, deja nu ma mai agit cand incep sa vad sange! Si eu zic ca am copil cuminte si care nu se hazardeaza la aventuri periculoase!
Deni & Vlad & Tudor