Piticodromul de sept-oct 2005 (180)
Raspunsuri - Pagina 11
codruta_grg spune:
Sunteti taaaare distractive cum povestiti de copii Se vede clar ca oricum sunt ei, noi ii iubim foarte muuuult.
Eu inca sunt cu soacra in dotare pana maine.....Ma credeti daca va zic, ca vreau sa mai stea?
Si noi avem zgarietura deasupra ochiului, o julitura langa cot si o besicuta la degetul mare, de la adidasi (acuma o tin doar cu sandalele)
Azi e ziua sotului meu si sarbatorim (el a facut ieri praji negrese
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
catush spune:
KID - pupam pe Alexa sa-i treaca repede bubita
Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
marinela79 spune:
Codruta,La multi ani sotului.Azi e ziua fratelui meu si ii spun si lui LA multi ani pe aceata cale,desi nu intra el pe aici
Kid,pupam fetita blonda cu ochisorul lovit.Of,copiii astia deja s-au facut mari si nazdravani.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Ioana75 spune:
Codruta, Mary, la multi ani celor dragi!
Kid, ah, ce sperietura, bine ca nu e nimic grav, o sa treaca.
Ruxandra, si la noi a fost buba 'babu', dar acum ii zice corect. Cariocile alea s-au spalat si la noi de pe haine si piele, dar de pe pereti nu.
Miruna are ambii genunghi juliti, plus alte zgiriieturi pe miini; eu cred ca nu poate sta fara julituri, o atrag ca un magnet.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
kid2003 spune:
Deci m-am linistit, suntem clar in ton cu zgaibele in Piticodrom. Julituri din astea cu dat sangele nu are inca, e doar plina de vanatai pe picioare. Dar ochiul, uau, i-am facut poze cu telefonul si mi-am socat colegii.
Andreea, tare dulce "ciresica" Maria.
Jadi, te-ai trezit si tu la spartul targului. Nu o mai dau. Nu o mai scot nici din curte sa nu zica astia ca mi-am batut copilul, hi hi! Ma gandesc cu groaza ca sambata trebuie sa mergem cu ea undeva, brrr. Sper sa mai treaca, desi am auzit ca urmatoarea culoare va fi mov-negru (acum e roz spre mov)...
jadi spune:
Nu poti intreba dr daca poti sa ii dau cu gel de arnica? Eu la Vlad cand isi face cucuie, dar nu pe rana deschis, aplic arnica si nu se coloreaza! Ma trezesc si eu cum pot, ca sunt decalata, sarcina ma face mai inceata .
Deni & Vlad & Tudor
catush spune:
Codruta - pt sot si multa sanatate tuturor
Mary - pt fratele tau si numai de bine
KID - de unde ai achizitionat sprayul minune??
Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
BiuMil spune:
Kid, cu gel de arnica am tratat si noi ceva cucuie...poate o poti da pe Alex macar in zona din jurul ochiului...unde o sa fie cam movulie...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
anya spune:
Kid-ule, daca nu mai dai cupilu'... asta e. Da pe mama ei o dai? Ca var ca stie sa faca paine, briose si alte minunatii... alearga noapltea dupa cupil, ziua e la servici harnicuta tare
Cat despre ochiul fetei tale... sa-i fac lipeala cu Calin al meu care are de cateva zile un cucui de toata frumusetea (cam cat o nuca marisoara si vanata tare). A fost pe post de locomotiva si vagonul de frate-su a simtit nevoia sa bage viteza, locomotiva n-a tinut ritmul si... a facut cunostinta cu asfaltul.
Cat despre picioare...zici ca i-am batut bine pe amandoi. Noroc ca la intoarcerea din parc nu se cunoaste care-i vanataie...care-i jeg
kristinutza spune:
mey, stiu ca nu-i de ras, da' nu ma pot abtine la povestile voastre cu julituri, vanatai, cucuie si alte alea .
am bagat rapid un ochi (neinvinetit) ca sa stiti ca perdelesc la greu. ieri scrisesem ditai mesajul, dar m-am luat cu altele si nu l-am mai trimis inainte sa se reseteze calc . iar acum mi-e prea somn ca sa mai reiau.
noapte buna!
urati-mi un pic de bafta pt examenul de maine.
daca aveti vesti despre calin, sa mai scrieti pe forum!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video