Piticodromul de sept-oct 2005 (180)
Raspunsuri - Pagina 12
nicole74 spune:
Kid bine ca nu e grav. Cand si-a spart Ioana nasul, nici noua nu ne-a pus copci ca ramane semn, insa ne-a dat un gel "dermatix" ca sa nu-i ramana semn, cu care trebuia data de 2 ori pe zi. E cam scump, vreo 2 milioane si ceva, dar la noi abia se mai vede si a fost destul de rau. Nu stiu daca poti sa o dai exact langa ochi ca nu trebuie sa atinga ochiul.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
kristina, multa bafta la examen.
Eu nu imi pot imagina copii de virsta mirunei fara julituri, miruna are de asta iarna incontinuu. O sa aiba genunchii plini de semne de buna purtare, ca maica-sa.
In august avem nunta la bona, si miruna este una din domnisoarele de onoare, i-a luat deja buchet si coronita. Sper sa nu faca bona copii repede, ca eu sint dependenta de ea (nu ma refer la miruna, ci doar la mine); casa e luna, ne face clatite, imi aduce si prajituri de acasa de la ea cind face. Ar trebui sa investesc si eu intr-un aragaz cu cuptor, sa aiba loc sa se desfasoare.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
jadi spune:
la toate fetele, azi stau acasa si vreau sa va zapacesc .
Noi avem casa plina, au venit socrii de la Valcea plus o verisoara de a lui Raul cu sotul si fetita de 6 ani! Trage Vlad o joaca cu Coco (asa a numit-o Vlad) de pica lat la somn si la pranz si seara! Acum le-am promis ca ii duc la circ, mai mult fetitei ca fimiu nu stie inca ce si cum asa ca astept bona sa vina sa ii duca! SI uite asa de 2 zile m-a lasat si baiatul sa respir, are o alta preocupare majora!
Kristinutza, sa ne spui cu ce nota ai luat examenul!
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Am uitat sa va spun ca ieri copilul meu a facut greva pampersului, urla cand vedea unul asa ca i-am cumparat inca o oala si chiloti de antrenament dar cred ca fericirea lui este sa stea in fundul gol si desi a inteles ca de facut pipi se face la oala (arata spre putza zicea pipi si dupa aia arata oala, lant logic si corect ), a scapat un mic pp in hol!
Deni & Vlad & Tudor
locca spune:
Neata
Kristinutza, bafta!
Ioana, asa si eu sunt dependenta de bona. La mine nu-i pericol sa faca ea copii, dar tot sunt stresata ca o sa se apuce fiica-sa de facut
Nicole, retinut pontul cu dermatix
Azi stau acasa, ma duc la 10.30 cu copilul la dr. ca nu mai suport. Sa-mi zica daca sunt eu nebuna sau ce pisici are fimiu de se tot trezeste noaptea si se tanguie non-stop. M-a facut cu nervii, de mai mult de o saptamana nu dorm mai mult de 5 ore pe noapte, si alea adunate din bucatele.
Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)
kid2003 spune:
Multumesc fetelor pentru ponturi. Am sa intreb de Dermatix...e bine de stiut, eu sper sa nu ii ramana semn pentru ca taietura e f f mica, are cam 3 mm. Cu gelul de arnica o sa o dau negresit pe pleoapele innegrite, incerc cu atentie, sa nu intre in ochi.
Catush, spray-ul cu aloe vera e un produs american, nu prea imi place sa ii fac reclama ca fiind un produs care se vinde prin distribuitori e cam aiurea sa zic despre el. Eu am aflat de el tot de la niste mamici de la mine din firma, iar dr pediatru al alexutzei m-a incurajat mai demult sa il iau pentru orice: julituri, arsuri, rani deschise. Are aloe, propolis si galbenele printre alte 16 plante medicinale si cica ar fi dezinfectant si cicatrizant. Sunt multumita de rezultate pana acum, rana ei s-a inchis f bine (desi era adanca) si parca incepe sa se vada.
Ochiul s-a mai dezumflat dar e mov si arata cam inspaimantator. Aseara am vrut sa merg cu ea in Carrefour dar m-am potolit, decat sa se uite lumea ca la urs.
Ta-su ii zice mai nou Doroftei!
Jadi, bravo pentru progresele lui Vladut. Ce scump este ca a inceput el sa faca legatura dintre pipi si olita. Mai se scapa el, dar creste si ii trece (ca la catei, hi hi, mai un pipi in casa, pe hol, in bucatarie apoi invata sa se tina pana ajung afara).
Ioana, Ruxi, am si eu groaza asta. Bona mea s-a maritat anul trecut, dar nu mi-e groaza ca face bebe (hehe, are 54 de ani) dar in schimb are o fata de 23 care vrea sa se marite Incerc sa bag niste strambe cum ca nu e bine sa faci copii la varste d-astea, pe bona am convins-o, sper sa o convinga si ea pe fii-sa sa mai astepte pana pe la 35 de ani
jadi spune:
Bafta multa Ruxandra, nu cred ca or sa iti zica de ce nu te lasa copilul sa dormi... eu nu am auzit dr care sa dea un motiv, asa a patit si cumnata cu baiatul, l-a dus si la psihiatru si i-a zis ca e o etapa din crestere! Dar la voi probabil nu mai este vreo etapa, e obicei curat!
Deni & Vlad & Tudor
kid2003 spune:
Ca sa ii raspund totusi lui Catush- spray-ul se numeste Aloe First si e produs de Forever Living. Da un search pe google si aflii mai multe despre el.Nu ma bag sa iti recomand eu vreun distributor, sigur ai dat si tu peste ei ca sunt ca ciuma, apar de peste tot si se tin de capul tau...
locca spune:
Jadi, nici nu ma gandeam ca o sa-mi zica 'nu doarme din cauza x', dar cum sunt cu nervii in pioneze am inceput sa vad semne si unde nu sunt, adica mi se parea ca isi duce prea des mainile la urechi, ca transpira mult prea mult, ca are gaze etc. Asa ca macar am scapat de piticii astia, cica e ok copilul, nu are otita sau rosu in gat sau ceva la plamani, il sacaie caninul de sus care inca nu a iesit, de vreo 3 saptamani e acolo sub gingie alb si nu sparge. Si 'probabil ca din cauza asta, plus caldura, e agitat copilul' (citat de la dr.)
Ce ma intriga pe mine e ca celalalt canin de sus a iesit intr-o liniste totala. In fine...
Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)
alinam spune:
salutare !
uite asa imi completez eu trusa de prim ajuntor, i-am zis mamei sa imi comande sprayul cu aloe ca la Vladi nu am mai vazut genunchi si maini nejulite de mult timp.
Kristinutza speram ca ai avut bafta la examen
Ruxandra eu tot sper ca va fi mai bine cu somnul .... uite asa ma amagesc din lunain luna si cu somnul si cu vorbitul .... i-am dat targhet pana la 2 ani acum sa inceapa sa zica si el cuvinte.
Vlad antivorbit spune la pui, vrabii, gaini la fel adika :ciu-ciu
si mai zice cireshe :ieshe ..... stiu ca pentru majoritatea astea sunt amintiri de acum cateva luni dar pentru mine sunt mare lucru.
Am un chef de pelkat din oras de nu va spun , visez o mare in we asta dar cred ca raman cu visul desi tocmai i-am trimis sotului un mail pisicit sa vad ce zice
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze