La France (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Marox, multumesc mult. Asta este, vedem ce varianta alege, stat la Paris o noapte sau inchiriat masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Diana12, tocmai am primit pe mail o oferta la trenuri Paris-Deauville cu 30E. Si mi-am amintit ca intreba careva pe aici. Poate te ajuta. http://www.voyages-sncf.com/daily/deals/vsc/promoWEanniversaire.htm?strDEP=PARIS&strARR=TROUVILLE&prex=T_D1P1_0706_19549

Pup

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Buna fetelor,

Am o mare rugaminte. Voi pleca pt o saptamana la Paris impreuna cu fetita mea de 2 luni si jumatate. Puteti sa-mi spuneti si mie cam cat costa cu aproximatie un bax de scutece ( de preferat Huggies,eventual Pampers nr 3 - ea are 5,5 kg)? Sa stiu daca se merita sa cumpar de aici. De asemenea, ma intereseaza ( ne-a recomandat dr, la nevoie) de unde pot cumpara lapte praf ( supermarket, farmacie ). In farmacie trebuie reteta pt lapte praf ? ( Milupa NH 25, in cazul in care conteaza).

Multumesc mult.

my baby, Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Nu iti trebuie reteta pt laptele praf!!Iti recomand totusi sa il cumperi din supermagazin pentru ca e mult mai ieftin decit in farmacie!!
Nu stiu exact pretul la scutece,in jur de 13/14 euro pachetul de 52 de bucati!!ma duc azi la cumparaturi si ma uit,iti spun mai sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

multumesc mult Corina.

my baby, Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Bonjour a toutes(s) !
Fetelor am si eu o mare rugaminte ! Va rog daca puteti sa-mi dati o idee , cum as putea sa fac s-o aduc pe mama definitiv la noi ?
Ptr ca e singurica intr-un satuc din Jud. Timis , si sanatatea ei nu prea e buna , e cardiaca , n-as vrea sa o stiu acolo in fundul lumii , chiar daca are vecini buni , stiti cum e ! Altfel e cand e cineva cu ea in casa ! Se mai scapa si de treburile gradinii , animalele samd...
Deci ce as vrea sa stiu , daca cineva s-a aflat vreodata intr-un caz similar si ce demersuri trebuie facute , cu ce sa incep ? Sunt pierduta-n spatiu ! Unde trebuie sa ma adresez direct ca sa nu mai pierd timpul degeaba !
Va multumesc din suflet ptr raspunsul vostru si va doresc mult bine si o vacanta minunata oriunde v-ati duce !

Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Cred ca la Prefectura te poti interesa care sint conditiile pt a o aduce pe mama ta aici. Daca nu ma insel, Otilia l-a adus pe tatal ei, nu stiu daca permanent sau doar pt citeva luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Marox iti multumesc ptr promptitidinea raspunsului , mi-e de ajuns , am sa incerc sa sun la prefectura chiar in dupa amiaza aceasta ! Dar astept si alte precizari de la fete ! Te
O zi buna va doresc !

Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Scriu prima oara la acest subiect, dar cred ca aici as putea gasi niste raspunsuri. Am scris si la partea forumului dedicata scolilor dar nu prea am primit raspunsuri.
Pe scurt: copilul meu a facut clasa I si a II-a in Romania si acum va merge la scoala franceza in clasa CM1. Ma intereseaza care sunt diferentele fata de invatamantul romanesc in special in ceea ce priveste matematica. Orice informatie imi este de folos.
Vreau sa ma lamuresc ce urmeaza sa invete si cum va fi readaptarea la scoala romaneasca, pentru ca noi vom fi plecati din tara o perioada cuprinsa intre 3 si 4 ani.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SMART spune:

draga mami a lui vladut, fara grija sa fii ca in Franta nu cer mai mult la scoala decit la RO. cer muuuulte rechizite care costa si mai muuuuuuuuulti bani dar in rest nu te speria, fac mult zgomot pentru nimic. CM1 este echivalentul clasei a 3-a dar abia incep sa invete despre inmultiri ca notiune. Scolile sunt destul de flexibile, citeodata copii din CM1 din scoli diferite sunt foarte deosebiti in programa pe care o urmeaza. Deci conteaza mai degraba scoala la care merge baiatul tau si cit de mult timp ai sa ai la dispozitie ca sa il poti supraveghea si ajuta. In Franta copii au in CM1 deja un orar bine stabilit, temele nu trebuie sa depaseasca 20-30 min pe zi. Deci mult curaj si ajuta-l la franceza ca asta este partea principala in scoala primara. Unde ai sa fii stabilita? eu am sa fiu inapoi in Franta la inceputul lunii august pentru citeva zile si am un geamantan de 20 kg de carti/caiete si toate chestiile pentru scoala in franta de dat. daca sunt fete in val d'oise interesate, cu drag va dau de la ghizdan pe roti pina la les incolables. Noi acum in anglia avem totul dat de scoala asa ca am ramas cu un stoc mare de rechizite pe care nu ma indur sa le arunc.
Apropo, nu cumpara nimic de la ro ca nu se potrivesc, caietele sunt specifice, carouri mari , nimic de la ro nu merge in franta.
Numai bine,

Mergi la inceput