La France (61)
Raspunsuri - Pagina 3
Delia21 spune:
OTILIA......sa-ti dea domnul tot ce-ti doresti tu!!!Nici nu speram sa mi se raspunda asa de repede si....la obiect.Te pup de mii de ori!!!!!!
Ramonika spune:
fetelor, se poate pleca in franta doar cu buletinul, nu? adica nu trebuie musai si pasaport... mentionez ca merg pe ruta iasi-viena, viena-paris.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
b_irina_c spune:
buna,
Ma bag si eu ca musca in lapte, dar am nevoie de o informatie legata de mijloacele de transport in Franta si nu stiu unde in alta parte sa intreb momentan. Asa ca apelez la voi.
Se poate ajunge de la Paris la Nancy cu atubuz/autocar? Am o colega zapacita care nu si-a facut rezervare la tren din timp si a gasit loc spre Paris, dar nu si pentru retur :( si e musai sa se intoarca in Nancy duminica, ma rog sa ajunga oricand pana luni dimineata la 8 in Nancy. Sau exista posibilitatea de a inchiria o masina din Paris pe o care sa o lase in Nancy? Eu alte idei nu am... asa ca orice sugestie e bine venita!
Mii de multumiri si scuze inca o data ca dau buzna asa !
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Marox spune:
Ramonika, daca poti intra in Autria doar cu buletinul atunci se poate si in Franta. Dar eu as sfatui totusi sa ai si pasaportul, ca nu se stie niciodata.
B_irina_c, nu stiu daca sint autocare pe ruta Paris- Nancy, nu prea cred. Pe Eurolines nu gasesc rute decit pt strainatate. Am facut o cautare pe www.avis.fr, se pare ca poti lua o masina de la biroul lor din Paris si s-o lasi in Nancy. Mi se pare scump insa. In schimb nu stiu ce-i povestea asta cu trenul, de ce are nevoie musai de rezervare. A luat TGV-ul la dus? Eu am intrat pe site-ul de la SNCF, uite aici, poate te ajuta:
http://www.voyages-sncf.com/dynamic/_SvTermProposals?_TMS=1181332479192&_DLG=SvTermProposals&_LANG=FR&_AGENCY=VSC&_CMD=processJSP&JSP=gestedit%2Fleisure%2Flayout%2Fpurchase%2Fquotation%2Fjourney%2FoutwardJourneyProposal.jsp
b_irina_c spune:
Marox pe ruta Nancy-Paris azi inca nu e TGV, dar la gara tipa de acolo i-a zis ca nu are locuri la nici un tren duminica. Nici macar cu schimbare... Mai devreme m-am uitat si eu pe site-ul dat de tine si tren direct (Paris Nancy) duminica nu era... acum vad ca sunt... nu mai inteleg nimic . Oricum in seara asta cand ajunge acolo va intreba daca sunt locuri duminica... Si eu m-am mirat ca eu in iarna am fost singura in tren , dar drept sa spun se panicase fata cand tipa de gara a tinut-o la ghiseu 30 min ca sa caute orice loc disponibil si nu i-a gasit nimic.
Mersi mult de raspuns !
M-am latit ca o zi de post . Scuze .
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Chuny spune:
cCine ma poate ajuta, va rog ?
de cate minute e nevoie pt a ajunge in Aeroportul Charles de Gaule de la Terminalul 1 la Terminalul 2 ? Sunt super stresata ca o sa fim 2 mamici cu bebei mici in bratze si bagajul. Ajungem cu avionul la aeroport la 7h40 iar avionul nostru pleaca la 8h40, deci aveam doar o ora pt a face traseul si a ne imbarca. Insa din cate imi aduc aminte e imens pe acolo, iar imbarcarea pt zborurile internationale se face cu o ora inainte ...
am sunat la Lufthansa si mi-au spus ca ora 8 va fi ora limita pt imbarcare. Avem noi timp in 30 minute sa coboram din avion,sa fugim la celalalt terminal si sa si gasim rapid biroul unde ne imbarcam?
multumiri anticipate!!
Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir
Marox spune:
Mi se pare cam misiune imposibila. Mai ales ca niciodata n-am avut un avion care sa plece chiar la ora fixata. Asa ca, daca primul pleaca deja cu intirziere, iti ramin mai putin de 30 min pina sa ajungi la celalalt. Si nu cred ca neaparat transferul intre cele 2 terminale dureaza, ci pina iesi din avion, pina ajungi in aeroport. Si daca mai aveti si niscaiva bagaje si un copil...
Eu am avut o data 45 min intre ora de aterizare si cea de imbarcare. Era la Zurich. Stiu ca am fugit de n-am mai stiut de mine.
Chuny spune:
Marox, mersi. Pana la urma am fost cu masina si dreptate ai avut. Ar fi fost imposibil sa ajungem la avion. La Lufthansa era o singura coada la imbarcare pt toate plecarile, culoarele extrem de lungi, bebelushii nostri cam agitati ... sigur nu ne-am fi descurcat in conditiile astea.
Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir
diana12 spune:
Ziua buna.
Am si eu o intrebare. Ce mijloace de transport pot fi folosite din Paris pana in Deauville (Trouville). Cumnatul meu va ajunge in Paris duminica viitoare in jur de noua sera, am cautat pe internet si ultimul tren spre Deauville e pe la sase dupa amiaza. In afara de masina inchiriata mai exista alta posibilitate de a ajunge acolo? Autobuze? Parca nu imi vine sa ii zic sa doarma in aeroport si sa ia tren a doua zi dimineata spre Deauville.
Multumesc anticipat de raspunsuri.
Marox spune:
Diana12, autobuze nu cred ca sint. Deauville e...Deauville, lux, mama! Cine sa se imbarce in autobuz pina acolo? Ca nu e tren mai tirziu de 6 seara din Paris, la fel...ce turist e ala care sa plece duminica seara la o ora asa inaintata? N-am verificat pe situl SNCF pt ca ai facut-o deja si cum spuneam rezultatul mi se pare plauzibil.
Deci solutia este fie sa ramina o noapte in Paris, fie sa inchirieze o masina.