La France (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Nelia, nu stiu daca se zice altfel in canada la fund, dar in Franta se zice CUL, pronuntat [cu]. Daca asa e si la voi, din punctul meu de vedere exclus un nume care sa se termine in CU pt ca va fi bataia de joc a copiiilor la scoala si apoi mai departe. Eventual doar daca il scrii IANCOU, dar voi ati spus ca vreti sa-l scrieti Iancu.

Nastere usoara !!!

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu, tot asa se zice, of... de asta imi e si frica, de aceea am si intrebat, speram ca-mi raspundeti ca nu conteaza. Iancou.. nu mai e Iancu...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 10 zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Si eu sunt de acord cu Sibylle (un tie si printisorului cel mic , apropo's ce mai face ?)
Nelia imi pare rau ca te afli in astfel de dilema , sper ca o vei rezolva cumva , incearca ori sa te orientezi spre un alt nume asemanator , ori schimba pe "I" cu "Y" sau de ce nu cu "J" !
E doar parerea mea !

Pardon , EDIT ptr ca dupa reflectie , n-ar fi totusi o solutie , pronuntia ar fi aceeasi scuze !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alitzu79 spune:

Salut!
Lorena merci pentru raspuns. intr-adevar, televendeuse suna aiurea si nici nu-mi place...nu-mi sta in fire sa stau sa conving oamenii sa ia ceva ce nu le place...Ramane totusi secretaire medicale.M-au sunat aseara ca imi trimit un dosar sa inteleg mai bne cum merg lucrurile. Mi-au zis cat costa (50eur inscrierea si apoi inca 50 in fiec luna), dar nu-mi place ca se intind cam mult: 3 ani minimum. Si apoi de unde stiu ca e recunoscuta..ca intr-adevar te ajuta sa-ti gasesti de munca....
in fine...mai studiem

Al meu copil comunica cu colegii lui, si mi-a spus educatoarea ca se chinuie sa si spuna in franceza cate ceva si ca e tare simpatic....ramane totusi cantina, bat-o vina si faptul ca nu vrea sa manance singur decat cateva linguri ai apoi, mami ajuta-ma...."oboseste".

Cam atat. Ne cam bate gandul intoarcerii in tara...
o zi buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Bonjour la toata lumea !
Da ce putina miscare p'acilea ...
Vroiam si eu sa va intreb daca se afla printre voi fete care ar lucra ptr persoane in varsta "auxiliaire de vie" ???
O zi buna va doresc la toate frantzuzoaicele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

stie cineva unde poate fi gasita Andreea Dragut ? Eu nu imi mai amintesc id-ul ei, nici nu stiu daca mai e in Franta

id-ul era ceva cu AB la coada, si descrierea dedesubt ceva de genul "aburit"

era cred in Aix en Provence acum vreo doi ani

pt Doruletz :
acum citeva clipe am vazut la rubrica sa ne cunoastem o foto cu Alexandra imbracata in tricou I love NY :-)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aileene

Vroiam si eu sa va intreb daca se afla printre voi fete care ar lucra ptr persoane in varsta "auxiliaire de vie" ???

ai o propunere ?
tocmai am vorbit la telefon cu o romanca, o stiu de vreo ... (3 ??) ani, de la biserica ortodoxa ro din Paris
(dupa 15 ianuarie ar fi disponibila, depinde in ce conditii si in ce oras)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by mihiasiro

stie cineva unde poate fi gasita Andreea Dragut ? Eu nu imi mai amintesc id-ul ei, nici nu stiu daca mai e in Franta

id-ul era ceva cu AB la coada, si descrierea dedesubt ceva de genul "aburit"

era cred in Aix en Provence acum vreo doi ani

Mihaela, ID-ul ei era AB sau AC (amindoua), uite aici profilul:
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=6903
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=3023
La AB scria ceva cu aburit si la AC acusor de cojocul nimanui :)
Din pacate nu mai stiu nimic de ea, cred ca a plecat de pe DC (a cerut inchiderea contului - deci nu mai poate primi mesaje) Imi pare foarte rau ca nu mai vrea sa scrie, era o fata exceptionala... si intr-adevar, ultima oara locuia in Aix en Provence. Nu stiu cine a suparat-o, niste discutii despre alaptare parca (doar de asta stiu).
Dar poate ca cineva de pe aici a mentinut contactul cu Andreea si te poate ajuta mai mult... Si mie mi-ar placea mult sa am vesti despre ea (si copiii)

Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

[quote]Originally posted by aileene

Bonjour la toata lumea !
Da ce putina miscare p'acilea ...
O zi buna va doresc la toate frantzuzoaicele !

Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
www.flickr.com/photos/13016450@N07/" target="_blank">amintiri

[/quote/]

Eu am diploma de auxiliaire de vie ,si caut de lucru. Ai vreo propunere?

Se pare ca Ac nu mai este in Franta,din cite am inteles s-a intors in USA. Mai mult nu stiu despre ea.

Pupici

Mergi la inceput

multumesc Otilia si Corina

am gasit o adresa de email a Andreei,
in caz ca va raspunde, am sa ii spun Otilia, ca iti este dor de ea, poate vrea sa iti scrie in afara forumului

o seara placuta !

Mergi la inceput