La France (61)
Raspunsuri - Pagina 18
Chuny spune:
Nelia, nu stiu daca se zice altfel in canada la fund, dar in Franta se zice CUL, pronuntat [cu]. Daca asa e si la voi, din punctul meu de vedere exclus un nume care sa se termine in CU pt ca va fi bataia de joc a copiiilor la scoala si apoi mai departe. Eventual doar daca il scrii IANCOU, dar voi ati spus ca vreti sa-l scrieti Iancu.
Nastere usoara !!!
Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir
nelia spune:
Nu, tot asa se zice, of... de asta imi e si frica, de aceea am si intrebat, speram ca-mi raspundeti ca nu conteaza. Iancou.. nu mai e Iancu...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 10 zile!
aileene spune:
Si eu sunt de acord cu Sibylle (un tie si printisorului cel mic , apropo's ce mai face ?)
Nelia imi pare rau ca te afli in astfel de dilema , sper ca o vei rezolva cumva , incearca ori sa te orientezi spre un alt nume asemanator , ori schimba pe "I" cu "Y" sau de ce nu cu "J" !
E doar parerea mea !
Pardon , EDIT ptr ca dupa reflectie , n-ar fi totusi o solutie , pronuntia ar fi aceeasi scuze !!!
alitzu79 spune:
Salut!
Lorena merci pentru raspuns. intr-adevar, televendeuse suna aiurea si nici nu-mi place...nu-mi sta in fire sa stau sa conving oamenii sa ia ceva ce nu le place...Ramane totusi secretaire medicale.M-au sunat aseara ca imi trimit un dosar sa inteleg mai bne cum merg lucrurile. Mi-au zis cat costa (50eur inscrierea si apoi inca 50 in fiec luna), dar nu-mi place ca se intind cam mult: 3 ani minimum. Si apoi de unde stiu ca e recunoscuta..ca intr-adevar te ajuta sa-ti gasesti de munca....
in fine...mai studiem
Al meu copil comunica cu colegii lui, si mi-a spus educatoarea ca se chinuie sa si spuna in franceza cate ceva si ca e tare simpatic....ramane totusi cantina, bat-o vina si faptul ca nu vrea sa manance singur decat cateva linguri ai apoi, mami ajuta-ma...."oboseste".
Cam atat. Ne cam bate gandul intoarcerii in tara...
o zi buna...
aileene spune:
Bonjour la toata lumea !
Da ce putina miscare p'acilea ...
Vroiam si eu sa va intreb daca se afla printre voi fete care ar lucra ptr persoane in varsta "auxiliaire de vie" ???
O zi buna va doresc la toate frantzuzoaicele !
frunzaverde2 spune:
stie cineva unde poate fi gasita Andreea Dragut ? Eu nu imi mai amintesc id-ul ei, nici nu stiu daca mai e in Franta
id-ul era ceva cu AB la coada, si descrierea dedesubt ceva de genul "aburit"
era cred in Aix en Provence acum vreo doi ani
pt Doruletz :
acum citeva clipe am vazut la rubrica sa ne cunoastem o foto cu Alexandra imbracata in tricou I love NY :-)
frunzaverde2 spune:
quote:
Originally posted by aileene
Vroiam si eu sa va intreb daca se afla printre voi fete care ar lucra ptr persoane in varsta "auxiliaire de vie" ???
ai o propunere ?
tocmai am vorbit la telefon cu o romanca, o stiu de vreo ... (3 ??) ani, de la biserica ortodoxa ro din Paris
(dupa 15 ianuarie ar fi disponibila, depinde in ce conditii si in ce oras)
Otilia spune:
quote:
Originally posted by mihiasiro
stie cineva unde poate fi gasita Andreea Dragut ? Eu nu imi mai amintesc id-ul ei, nici nu stiu daca mai e in Franta
id-ul era ceva cu AB la coada, si descrierea dedesubt ceva de genul "aburit"
era cred in Aix en Provence acum vreo doi ani
Mihaela, ID-ul ei era AB sau AC (amindoua), uite aici profilul:
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=6903
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=3023
La AB scria ceva cu aburit si la AC acusor de cojocul nimanui :)
Din pacate nu mai stiu nimic de ea, cred ca a plecat de pe DC (a cerut inchiderea contului - deci nu mai poate primi mesaje) Imi pare foarte rau ca nu mai vrea sa scrie, era o fata exceptionala... si intr-adevar, ultima oara locuia in Aix en Provence. Nu stiu cine a suparat-o, niste discutii despre alaptare parca (doar de asta stiu).
Dar poate ca cineva de pe aici a mentinut contactul cu Andreea si te poate ajuta mai mult... Si mie mi-ar placea mult sa am vesti despre ea (si copiii)
Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea
Corina spune:
[quote]Originally posted by aileene
Bonjour la toata lumea !
Da ce putina miscare p'acilea ...
O zi buna va doresc la toate frantzuzoaicele !
Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
www.flickr.com/photos/13016450@N07/" target="_blank">amintiri
[/quote/]
Eu am diploma de auxiliaire de vie ,si caut de lucru. Ai vreo propunere?
Se pare ca Ac nu mai este in Franta,din cite am inteles s-a intors in USA. Mai mult nu stiu despre ea.
Pupici
frunzaverde2 spune:
multumesc Otilia si Corina
am gasit o adresa de email a Andreei,
in caz ca va raspunde, am sa ii spun Otilia, ca iti este dor de ea, poate vrea sa iti scrie in afara forumului
o seara placuta !