La France (61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Nadia, trageti tare atunci cu pot-ul... Fiu-meu abia din martie anul asta a inceput sa spuna si sa faca la toaleta (pot-ul nici sa nu-l vada nu voia). Cu kk a fost mai greu ca a cerut sa faca in pampers o perioada buna de timp (vreo 2-3 luni)... Iar "propre" de tot pot spune ca e de o luna, de cand nu mai face nici noaptea!

Cu fetele am inteles ca merge mai usor, asa ca eu zic sa ai incredere!

Cat priveste numele, Radu e deja luat Inca mai bat fierul cat e cald cu Daniel... Al meu e indecis tare...

Otilia, frumoase lucruri faci! Se vede ca ai rabdare! S-a "vazut" de fapt si prin faptul ca te ocupi de copii.

V-am pupacit! o zi buna si calduroasa va doresc (macar in case, daca afara e cum e)...

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasha.hodorkovski spune:

Fetelor, multumesc mult.Nu era cu escala, trebuia sa schimb avionul in CDG.Mi-am schimbat ruta, am luat prin Munchen cu Lufthansa.Si acolo am doar 45 de minute dar macar merg cu aceeasi companie si mai cunosc aeroportul.Sper sa fie bine, cu ajutorul Domnului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

Fetelor, vin si eu cu o rugaminte la voi: vreau sa vad Parisul, insa am bugetul foarte restrans, deci pt cazare neaparat un hotel ieftin. Prima mea varianta era un hotel Formula 1 (nu sunt pretentioasa... singura pretentie care o am e sa vad Parisul ), dar fetele de pe forum spun ca e foarte urat si mi-au sugerat Etap, insa am o problema... sunt 20 de hoteluri Etap in Paris...
Aici intervine strigatul meu de ajutor si rugamintea sa ma descalciti daca aveti cateva minute libere sa le pierdeti cu mine
Astea apar pe prima pagina la Etap Hotel, ordonate cica dupa distanta de centru... insa cum eu nu ma pricep...
Etap Hotel Saint Maurice
Etap Hotel Paris La Villette 19ème
Etap Hotel Issy Les Moulineaux
Etap Hotel Paris Porte d'Italie est
Etap Hotel Paris Porte de Bercy
Etap Hotel Paris Porte d'Italie ouest
Etap Hotel Paris Porte d'Orléans
Etap Hotel Paris Porte de Vanves
Etap Hotel Paris Porte de Pantin
Etap Hotel Paris Porte de Saint Ouen
Etap Hotel Gennevilliers Asnières
Etap Hotel Paris Porte de Bagnolet
Etap Hotel Roissy CDG Paris Nord 2
Etap Hotel Paris Porte de Vincennes
Etap Hotel Paris Porte de Montreuil

Multumesc anticipat si scuze de deranj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Morena
eu nu cunosc Parisul deloc ,dar deloc ,tot ce pot sa-ti dau ca sfat practic ar fi sa alegi unul care nu-i departe de metrou caci am inteles ca metroul la Paris este un mijloc de deplasare rapid ,practic si fara bani multi.
http://www.enligne.fr/plan-metro-paris/index.html
Uite pe aceasta harta a metroului Parizian gasesti notate si "portile" unde sint plasate hotelurile etap din lista data de catre tine ,nu ai decit sa alegi .
I-mi pare rau dar mai mult nu pot sa te ajut!

mamica fericita de baiat mare !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Recomand, ca si locatie, Etap Porte de Vincennes, eventual si Porte d'Italie sau Porte d'Orleans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Hotelul de la Porte d'Orléans (sud) e destul de bine situat, l-am vazut pe dinafara si pare OK. La cel de la Porte de Bagnolet (nord-est)a dormit o cunostinta acum vreo 5 ani. Mi-a zis ca e linga metrou, a fost incintata. Etap Roissy Charles de Gaulle e linga aeroport, faci mult pe drum pina in centru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alitzu79 spune:

Bonjour, fetelor!

Revin si eu dupa o mica perioada, tot cu intrebari....ma chemasera cei de la ANPE pe 5 oct la entretien. m-am dus pregatita si cand ajung, mi se spune ca nu mai sunt inscrisa la ei si a trebuit sa iau totul de la capat...prin assedic...in fine dupa ce m-am inregistrat la assedic, aia mi-au pierdut copia dupa titre de sejour, in fine...cat de curand sper sa ajung si la entretienul ala cu anpe.
Pana una-alta ma gandeam sa fac niste cursuri, ceva pentru reorientare profesionala...poate avand macar un curs de cateva luni pe meleagurile lor as mai avea o sansa. am gasit in ziar cursuri de secretaire medicale...am intrat pe situl lor, nu scrie cat costa..cursurile se fac prin corespondenta, vreo 4 luni. le-am trimis datele mele si astept raspuns.
Eu vroiam sa va intreb daca ati auzit de cursuri pt pregatire intr-un domeniu...am auzit pt televendeuse (nu prea mi-e clar ce face o televendeuse)...nadine a scris intr-un mesaj ca a facut cursuri de aide soignante....iar ceva care as face.

Voi ce noutati aveti? copilasii? ganduri de vacanta? noi tocmai in ianuarie avem o sapt de petrecut la munte la zapada...facem liste pt mos craciun si ne chinuim sa fim cuminti ca sa primim tot de pe lista.

Piticutzul meu nu vrea sa mai stea la gradinitza decat pana la pranz, cantina pt el e cosmar...asa ca mi-ar prinde bine sa fac niste cursuri in timpul asta sa pot sta si cu piticul.

Bisous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Salutari fetelor si numai bine , vad ca subiectul s-a reanimat din nou , ma bucur mult ptr asta si va doresc la toate multe lucruri bune , sanatate si bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Alitzu, televendeuse e... chiant! sa zic asa. Adica din cate stiu eu, sa suni diverse persoanje si sa le vinzi diverse chestii... pe mine una ma deranjeaza cand cineva ma suna pt o chestie pt care nu am nevoie si le spun frumos ca nu, apoi, daca insista le inchid in nas si altadata nu mai suna...
Uite aici fisa: http://www.anpe.fr/espacecandidat/romeligne/RliRechercheRome.do?libelleA=TELEVENDEUR%2FTELEVENDEUSE&codRome=14231

Si aide soignante e interesant, dar sa ai chemare, zic eu. Acum pe toate posturile e o pub cu secrétaire médicale, cu cursuri prin corespondenta. Poate iti suna bine. In ritmul tau, de acasa... stai si cu puiul...

Nici fiu-meu nu ramane la cantina... am testat de cateva ori si pana la 16.30 a stat nemancat... si nu e prea mofturos... doar ca nu era de la mami si nu a fost mami langa el...
Bine, el trece si printr-o faza acum... de noncomunicare la gradi... dar deloc deloc. Efectiv nu vrea sa vorbeasca cu metresa... cu copiii, asa si asa... si acasa ne zapaceste cu vorbitul... Faz trecetoare ni s-a spus. Acum vom vedea.

Va pup si eu si va doresc un we placut!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! Idraznesc sa intru si eu un pic la subiectul vostru pentru ca am o intrebare care ne arde. Sint insarcinta cu bb3, un baietel mult dorit si numele preferat al sotului pentru el este Iancu. Eu am ales oarecum la fete si nici nu am un nume mai preferat decit al lui, asa ca, probabil, il va chema Iancu in final. In principiu, nu am nimic impotriva numelui, mi se pare un nume foarte frumos si barbatesc, care merge foarte bine cu celelalte doua: Agata si Tudora. Dar... noi locuim in partea franceza a Canadei si mi-e un pic teama de pronuntia frantuzeasca a numelui. Anglofonii il pronunta acceptabil, dar in franceza pronuntia e un pic altfel decit numele romanesc. Voi ce parere aveti!?! Nu vrem sa-l scriem altfel decit in romaneste, deci m-ar interesa obiectii legate de numele scris asa cum se aude in romaneste: IANCU. Multumesc mult!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 10 zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput