La France (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by Otilia

Nadine, 4 ani pentru nationalitate??? Chiar daca ai 2 copii? N-am stiut, e enorm!

Daca te intereseaza bijuurile zi-mi, pot sa te invat cite ceva daca chiar crezi ca te-ar pasiona. ;)

Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea

Otilia, te-ar interesa sa vinzi si-n tara bijuteriile tale? Am o idee!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Da, Otilia, mi-ar placea sa stiu sa fac ineluse. Am primit odata de la o pustoaica un inel si i-am si admirat colectia, dar chiar nu-mi dau seama daca e complicat sau nu de facut.
Tare mi-ar placea sa mai ne intalnim o data cum am facut-o atunci la tine, dar cine stie cand om avea ocazia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Doruletz, La Multi Ani x 2, o data pentru tine si o data pt Alexandra! Multa sanatate si toate cele bune va doresc!

Lorena, in plus fata de ce ti-au spus fetele am mai gasit Richard. Da' mie-mi place Raoul...de la vicontele de Bragelonne mi se trage!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Multumesc fetele de idei.

Din pacate nu reusim sa cadem de acord cu niciunul... cand eu, cand el...

Pana la urma cred ca renuntam la faza cu initialele asemanatoare si cautam nume romanesti care sa se pronunte cat de cat bine in franceza si gata.

Stiu ca sunt sucita, dar asta e... mai avem ceva timp pana sa vina bebe.

Eu ma gandesc serios la Daniel. Merge in franceza, nu?! Dar al doilea?!

Dorulet, LA MULTI ANI si de la noi!

Nadia, fiu-meu are ochii verzi, ca maica-mea. Pentru poze fa-ti cont pe webshots, ca am inteles ca Yahoo va migra pe alte situri, ceva de genul, poate de aia nu reusesti.

Eu sunt chiauna... cel mare n-a dormit toata noaptea. Are febra de samabata seara, rhino si laringita... toate pe capul lui. Asa ca, 3 zile acasa... M-a mai chinuit si cel mic. Intr-o miscare continua a fost toata noaptea! S-a agitat si el pentru frate-su...

Va doresc o sapt buna!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Marox, Lorena merci de urari!
Otilia, am admirat bijouurile, sunt foarte frumoase!
la toate frantzuzoaicele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Doruletz, LA MULTI ANI fericiti!!!

Nadine, sunteti bineveniti oricind! Daca vii vreodata o sa pleci cu inelusul gata facut (de tine), depinde de model, daca e unul mai simplu il termini intr-o jumatate de ora maximum. Trebuie doar sa ai ochi buni si rabdare. Daca nu te pot "coacha" si pe net.

Hristina, in principiu m-ar interesa, dar depinde in ce conditii...

Lorena, vin si eu cu idei: Robert (sau Roberto), Raymond (sau Ramon), Rambert, Raphaël, Régis, René, Ronan, Roman, Renaldo, Ronald, Roland, Roger, Rodolf, Renaud, Rodrigo, Red, Ruby, Rubis, Ruy, Robin, Roch, Ricard(o), Regan...

Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasha.hodorkovski spune:

Fetelor, am nevoie de prerea voastra.Acum sunt in Ro dar trebuie sa ma intorc in Brazilia.Varianta pe care o am e prin Paris dar am timp in Paris doar 45 de minute pana imi pleaca avionul de Sao Paulo.Cele care cunosateti aeroportul Charles de Gaulle, credeti ca am timp suficient::Va multzumesc pentru ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Daca biletul l-ai cumparat direct cu escala la Paris atunci cred ca nu e nici o problema. Daca insa ai luat 2 bilete diferite(unul din Ro la Paris si celalat cu plecare de la Paris peste 45 minute) atunci doar daca sti sa zbori vei prinde avionul. Aeroportul e imens si ai nevoie de cel putin o ora jumate ca sa iesi dintr-un avion si sa intri in altul.

Am avut cam aceeasi dilema asta vara si solutia a fost sa ajung la Paris cu o zi inainte.

Doruletz, la multi ani si din partea noastra ( a mea si a lui Vladimiru care a facut si el 1 an pe 17 octombrie).

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu una iti pot confirma ca nu vei avea timp deloc.Eu intre cele doua vioane am avut 1h 20 si tot am ajuns la limita chiar cand inchideau contoarul.Daca ai alta posibilitate decat Paris e mai bine.Eu am renuntat sa mai vin prin Paris.Si in plus nu au timp sa-ti inregistreze valiza la zborul urmator deci ea va ajunge dupa cateva zile cum a fost cazul la mine.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Lorena, si mie imi place Daniel. Si Radu mi se pare frumos.

Noi incepem incet, incet sa facem sur le pot. Nu e usor, dar Mos Craciun o sa vina cu un cadouu f mare si frumos daca reusim sa facem la olita pana la Craciun. Nu de alta, dar vrem sa mergem la scoala din ianuarie.

Mergi la inceput