Colectia de toamna iarna 2005(135)
Raspunsuri - Pagina 6
camelia_daniela spune:
salutare dragelor!
Uite, va dau si eu ceva www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU&mode=related&search=" target="_blank">dragutz !
si aici www.youtube.com/watch?v=4XafqEbFnFM" target="_blank"> MEZINA!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
catutza spune:
Salutare!!!
Multumim de primire, sunteti niste scumpe,
Mada si Diana , de ce nu va faceti voi casa? Eu cred ca la 85-100 000 euro va faceti case destul de bune.Eu una as vrea casa la curte daca ar fi dupa mine. Pamantul il avem dar nu sunt bani de casa, asa ca ...visam.
Ilenutza , noi vom merge de 1 iunie intr-un parc (Cismigiu sau Herastrau) si la mall Vitan sa se joace jos la bile.E ziua ei si trebuie sa se simta bine
Noki , cum a fost azi cu bona?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
camelia_daniela spune:
Noki, cum fu' la examen??? Ti-am tinut pumnii, sa stii!
Aura, sanatate infinita lui Dimitrie!!
Ilenutza, eu nici nu m-am gandit la 1 iunie ... avem inati 25 mai, ziua lui tati! Pregatim noi ceva si pentru 1 iunie ...
www.youtube.com/watch?v=zL1-ppobWCo" target="_blank">Mezina se intoarce!
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
maria_alexia spune:
Camelia, wow, se pare ca mezina grupului e vorbareata-sefa!! M-a lasat fara cuvinte
Super linkul cu Schnappi, de-abia astept sa-i mai diversific meniul la calculator, deja nu mai suportam Ghita si curand nici pinguinii .
Ina, voi fi plecata doar 5 zile, sper sa treaca cat mai repede. Merci pentru uptoten, o sa caut si pe-acolo sa vedem ce gasim interesant.
Crema de plaja nu recomand Avon. In ultima vreme numai creme proaste am vazut la ei, nu vad de ce asta ar face exceptie.
Exista categoria cremelor de super-market (Nivea, Garnier, Bubchen au toate creme de soare speciale pentru bebei) si categoria de farmacie (Mustela, Vichy...). Noi avem de anul trecut Bubchen cu factor de protectie 30, e ultra-suficiet pentru brunetelul meu.
bb_alinus spune:
Ola si de la noi!
Chiar ca nu prea mai e multa lume pe aici. Pe unde sunteti fetelor?
Camelia, mezina a reusit sa ma lase cu gura cascata! Cand am auzit "am cazut" era sa pic pe spate iar cand am mai auzit asa de clar "portocala" am ramas muta! Super vorbareata Daria! O pup.
Si crocodilii mi-au placut insa nu cred ca o sa ii arat missei ca sa nu o innebunesc de cap cu o alta limba deja, ca germana ii mai lipsea
Avem si noi cuvinte noi, insa le zicem doar aproximativ: changer, girafe, parti, manteau, au revoir, animaux, manger si cam atat. In schimb repeta dupa mine o gramada de cuvinte dar dupa aia nu mai vrea sa le spuna. De dimineata in masina imi dau seama ca am uitat "tetina" acasa, asa ca scot un "merde" nervos ( adica la naiba) si sa vezi ce mi l- a tot repetat missa, asa ca sa nu il uit cumva...o sa incep sa ma controlez.
Dar azi la cresa mi-a zis "tovarasa" ca Amalia a facut ce i-a zis, adica sa aranjeze niste jucarii deci semn ca intelege un pic ce i se spune. Cica in curand o sa stie mult mai multe decat mine daca io eram un termen de comparatie...
Oricum am fata cuminte, care mananca, doarme si se joaca destul de bine. Asa mi s-a spus.
Mie imi venea sa o mananc cand am gasit-o azi in curte cu palariuta de soare pe ochi, asa de bine ii statea...Gata ca iar nu ma mai opresc.
Catutza tare frumos te-ai gandit sa sarbatoresti 1 iunie. Si noi cred ca o sa facem ceva asemanator, noi o sa fim in sudul Fr si parca as merge cu ea la Marineland - un loc cu multe animale de apa si cu mulet atractii pt copii ( asta e o idee ce mi-a trecut acum prin cap cand am citit ce ai scris!)
Noki spor la invatat si bafta la examene!!!!!!!!
Ca intrebati de crema de soare, eu ii dau cu Avene, protectie 50 - ca asti de la cresa dau cu protectie 25 si mi se pare putin. Bine sa nu uit ca suntem in Olanda totusi.
Dordia si Canutza sper ca muciosii vostri sa se opreasca aici sa nu mai faca si altceva!
Ina cred ca iti doresti enorm de mult 2 liniutze....si de asta subconstientul tau lucreaza! Iti doresc sa fie de-aadevaratelea!
Gandacel rabdare ca o sa treaca si perioada asta... asa sunt fetele mai plangacioase.
Editez : sa corectez cateva greseli ca erau prea multe Scuze.
Alina si Amalia 17.11.2005
Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
dordia2000 spune:
Multumim mult fetelor pentru raspunsuri...e mai bine, adica nu ii curge asa rau nasul si sper sa fie ceva trecator.
Va poop si va doresc o noapte buna
Diana 6+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
Bic spune:
Intrebare despre olita:
Mey, citesc pe forum marturii d-ale unor mamici care se jura ca au eliminat total scutecul pe la 1.3 - 1.8 ani. Noi sintem in acelasi stadiu de luni de zile. Adica de multe ori daca se invirte pe linga olita face si pp si kk, dar cu pp fireste ca are accidente tot timpul, iar cu kk, dupa ce facea cu regularitate la olita, iar a inceput sa faca in scutec de citeva zile. (e inca mirtziita rau de la dinti, nu doarme bine, deci nu se poate concentra pe asa ceva.) In stilul asta ne prinde scoala cu scutec la popou.
Voi ce credeti? Mamicile alea care se lauda cu bebei antrenati la olita pina in 1 an si jumate maninca gogosi sau e posibil?
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
meems spune:
Gata, mi-am facut si eu rezervarea la bilete: ajung in Bucuresti pe 12 la amiaz. Abia astept sa va intalnesc!!
Catutza, bine v-ati intors!
Bic, eu nu stiu nimic-nimic despre olita, si nici nu vreau sa stiu Eu adopt metoda Alinei: cand e fata destul de mare sa se ceara, atunci la olita; pardon! la wc ca e mai comod. Pana atunci, traiasca diaperele.
camelia_daniela spune:
Maria_alexia, Alina, multumim de aprecieri !!!
Poze ....
Bic spune:
Camy, moaaama ce evoluata e Daria!!!
Sa-ti traiasca. Tare scumpa.
Of, ce pacat ca nu pot sa viu si eu la intilnire cu voi.
Noi probabil ca vom veni in Ro pe la inceputul lui septembrie. Poate ne mai intilnim si atunci.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC