Colectia de toamna iarna 2005(135)
Raspunsuri - Pagina 5
bianca_mo spune:
buna si de la noi! va citim dar nu avem prea mult timp pt a scrie...vad ca vorbiti despre vacanta, abia astept sa termin cu scoala si sa stau acasa cu puiul,ca din pacate, nu prea cred ca vom pleca in concediu la mare departare de casa... asa prin apropiere, 3, 4 zile...
oricum, vad ca mai sunt si alti copilasi care au probleme cu caldura... la noi e jale, deja sunt 27 de grade in casa, nu pun mai nimic pe el, doarme dezvelit, desi pun un scutec de bumbac pe el, doar spre dimineata il accepta... afara iesim numai dimineata si dupa 18, tare ne-a lovit caldura, parca e totusi prea de tot... voi cum va descurcati?
altfel, vorbeste mult, in limba lui, ne zapaceste...
va pupam si va dorim sanatate, racoare si sa ne citim cu bine... va pupam si mai intram cand putem...
Bianca, mama lui Serban
poze
10 decembrie 2005
camelia_daniela spune:
Pischi, scuze, iti multumesc de intrebare... Daria e bine si repeta cam orice dupa noi! zice "mingiuca", cand cade zice "a cadut Daia", "uca"=urca, "ochi mei", "ubeste mami", si altele pe care nu mi le amintesc, dar o sa va pun un filmuletz!
Pupam genunchii juliti ai Alexandrei! Imi place poza cu ea de la avatar ! Bafta cu bona!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
ilenutza spune:
Mamicutzelor, organizati ceva special de 1 Iunie pt copii?
Ile 32 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
Ina869 spune:
Neata' colectie de mamici vrednicute!
am intrat sa update lista.
Noki, poate s-o gasi vreo mamica sa faca ce ai scris tu sint in ceata rau cu statiile alea de metrou. si mi-ai pomenit un nume de intersectie de care nu am auzit in viata mea. las' ca vin eu in bucuresti si le invat pe toate
Maria, cite zile stai in delegatie?
Gandacico, si rachie vroia tot timpul in brate, eram pe post de suzeta, cam atit imi amimtesc. Aoleu!!! saraca de tine, ce putin timp dormi!!!! imi pare rau ca nu a mers cu socrela, era mai convenabil sa-l ai pe bogdanel pe linga tine - sa nu trebuiasca sa-l duci si aduci - dar in alt fel este bine ca esti motivata sa iesi din casa.
Cami, ce vorbareata e' mezina! rachie inca nu (prea) leaga doua cuvinte, mai zice "luna nani" sau tati bye-bye dar cam atit.
Mada, imi pare rau , era chiar haioasa si se fataia in ritmul muzicii, tare dulcica.
Io am avut un vis tareee ciudat asta-noapte, se facea ca-mi facusem testul de gravi care a iesit negativ, m-am dus in pat dezamagita si cind m-am trezit erau doua liniute... ce mai, febra de maternitate si prin zona mea.
1 Ina – Herastrau
2 Lavi
3 Joy
4 Dordia – IOR
5 Cami
6 Noki - Herastrau
7 Catutza - IOR
8 Mada - IOR
9 Meems
10 Gandacica - Herastrau
11 Ioana
12 Roxi
13 CristinaH
14 Xandruta - Cismigiu
15 Feli - nu stie sigur
16 Madutza
17 Mimi dumy
fug la munca de jos!
pupicei tuturor!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.
dordia2000 spune:
Buna fetelor!!!
Am si eu o problemutza miiica. Lui fi'miu a inceput sa ii curga nasul...pic,pic,pic apa. Aseara i-am bagat picaturi Vibrocil si azi ...a fost ok pana spre pranz cand au revenit mucii si mai si stranuta. Voi in cazuri d'astea ce dati la copii? Eu i-am dat Nurofen si picaturi de nas si probabil ca ii voi face ceai caldut cu muuulta lamaie si miere.
Gandacel sanatate multa si putere iti doresc sa treceti cu bine de primele luni ca appoi...poate va reglati voi cu somnul...
Madau si al meu flacau baga somn la greu dar eu imi amintesc ca mi-a zis dr. si sor'mea ca sa nu il trrezesc dar...daca trec mai mult de 5 ore intre mese...sa il trezesc si sa-l alaptez. Deci sa il las sa bage somn...dar nu mai mult de 5 ore.
Va poop!
Diana 6+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
ilenutza spune:
Diana, si Victor a fost mucos vreo 10 zile.In primele zile a si stranutat un pic.Nu a facut febra, nu i-a scazut apetitul, era ok deci nu i-am dat nimic decat ser in nas si aspirat, apoi dat cu apa de mare.
Sanatate.
Daca nu doarme bine poti sa ii pui putin Karvol pe o batista sa respire bine!
Ile 32 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
crissy77 spune:
dordia, in astfel de cazuri: sterimar cat mai des, aspirat, ceai cu vit. C si karvol seara la culcare daca respira greu.
Ca tot vine vara si plecam cu copiii la mare... voi ce creme de protectie solara o sa folositi pt copii? Am vazut in catalogul de la Avon ceva cu SPF 40. Oare o fi buna crema?
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
canuta-om-sucit spune:
Salutare!!
Raportam un copil mucios, mucios.
Am pus vibrocil si humex in nas dar tot cu multi muci este. Voi patiti asta?! Ii trag mucii cu batista bebelusului si nu iese nimic dar el e plin de muci in nas, si pun si ser fiziologic, se simte ca ii are undeva in adanc. Cum fac sa ii scot?!
Gandacel, cum a fost nasterea ta, Stefania a avut ceva suferinta?!
Dimitrie era asa cum o descrii tu pe Stefania, insa cu rabdare si un program clar definit, cu reguli stricte, am reusit. Nu am iesit din program deloc cadn ne-am prins ca asta e cheia succesului.
Madau, nu e bine ca sa fie trezit copilul din somn pentru masa, nici pentru baie, somnul trebuie sa ii fie respectat. Nu sunt de aceeasi parere cu fetele care spun ca trebuie sa se multumeasca numai cu colostrul, care e in cantitate mica si sa nu i se dea supliment. Daca, cantitatea de colostru/lapte nu este necesara unei mese, parca 60ml la primele mese este indicat, stiu ca in functie de greutate se calculeaza, dar parca cam asta e cantitatea, se da supliment. Copilul devine agitat, nu doarme bine, etc.
Cam atat , va pup!
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by negaracristina
Ca tot vine vara si plecam cu copiii la mare... voi ce creme de protectie solara o sa folositi pt copii? Am vazut in catalogul de la Avon ceva cu SPF 40. Oare o fi buna crema?
Cristina, eu i-am comandat una de la Arbonne, sint multumita deocamdata, nu a facut nicio reactie ciudata.
UIte aici :www.babycenter.com/expert/toddler/toddlersafety/12505.html" target="_blank"> despre creme pentru protectie solara
Ile, am si uitat ca vine ziua copiilor! ce bine ca mi-ai adus aminte! ah, pai in cazul acesta, trebuie sa o duc undeva unde sa se simta bine si sa se bucure, gen zoo sau parc de distractii cu multe , multe leganute si toboganute,etc. Mi-ai dat tema de cercetare.
I choose to make it so.
Ina869 spune:
Pentru cine este interesat de jocuri, activitati online pentru copilasi cu varste cuprinse intre 0-10 ani le gasiti pe acest site : www.uptoten.com
I choose to make it so.