Colectia de toamna iarna 2005(135)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Cami, am uitat... am ramas masca la filmuletele cu Daria!! Super-super!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Am si eu nevoie de ajutor. Cam de vreo saptamana Rianna nu mai vrea sa doarma seara. Cel putin nu asa cum a facut-o pana acum. La noi era regula, o puneam in pat, isi bea laptele, si apoi ieseam din camera si ea se culca singura. Ei bine, acum nu mai tine! Nu pare sa-i fie somn cand o pun in pat (in jurul orei 21 ca si pana acum), si cum termina cu laptele se ridica in picioare si incepe sa tipe. In ultima saptamana s-a culcat tot pe la 23:30 ca mai devreme nu e chip s-o adormim. Si chiar si la ora aia tarzie, ea nu vrea sa mai adoarma singura ci doar in bratele noastre. Oare ce s-o fi intamplat? Un motiv la care m-am gandit e faptul ca avem casa plina, toata lumea e agitata cu nunta lui frate-meu si poate ca agitatia asta se transfera si asupra ei si nu reuseste sa se calmeze seara cand e timpul de culcare. Asta ar fi o explicatie si bine ar fi daca ar fi cea corecta pt. ca nunta trece in cateva zile si apoi am putea sa reintram in normal. Dar daca e altceva, daca i-e frica sa mai adoarma singura? Nu vreau nicidecum s-o obisnuiesc sa adoarma in brate, sau leganata, sau langa mine in pat... mai ales ca la ea n-a fost niciodata cazul de asa ceva. Ce ma sfatuiti sa fac??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello fete dragi!

Cami super mezina..m-ai dat gata tre' sa recunosc

Negara eu NU recomand crema de la Avon, mai bine ii iei de la Avene, Mustela, Vichy...sunt mai scumpe dar merita banii, sunt hipoalergenice. Eu anul trecut am avut de la Avene..cu SPF 40 si a fost ok, dar ptr anul asta a zis dr sa-i luam cu factor mai mic..un 30 ca sa o si "vada" soarele nitel. Am okit una de la Vichy, e spray, saptamana asta trebuie sa-i iau si eu.

Ina pai daca ai tot fost mamica de 2 fete, subcontientul lucreaza

Bic nu stiu ce sa-ti spun ref la dezvatatul de papmpersi la 1.3 luni, or fi si cazuri din astea, insa cred ca si exagereaza unele mamici.

Dordia daca nu afec febra..da-i inainte cu Vibrocil, apa de mare, Karvol si niste Nurofen seara la culcare

Catutza nu ne facem casa ptr ca nu avem terenul..daca l-am fi avut ar fi fost altceva, avand in vedere ca nasul nostru vinde materiale de constructii am fi facut-o aproape gratis.... Tu o lasi pe Biencutza la ala cu bile din mall? Nu ti-e teama ca (,) cade de pe acolo?

1 iunie n-am planuit nimic inca, insa nu cred ca vom face nimic deosebit, tati e la munca si vine la ora 5..poate sa iesim in parc, la vreo terasa ceva.

Sa va zic si de Miruna acum, de ieri zice "pisica" si "surub". Eram ieri la vara-mea, asteptam sa vina pediatra sa le vad pe ambele maimutze (apropo Miruna e super bine, ii ies caninii asa ca de aia e asa agitata, ne-a dat ditai listoiul cu medicamente sa le avem la noi) si s-a dus in camera cealalta unde pe un scaun statea pisica si dormea. Si tam-nesam s-a apucat sa o traga de coada..bineinteles ca asta s-a trezit si a apucat-o cu ghearele de maneca si nu mai vroia sa-i dea drumul...si ce credeti ca aud..."mami.. pisica". Fug repede la ea, ii daduse drumul dar statea si se uita urat spre ea, arata cu degetul si spunea intr-una "pisica..auuuu".
Cu "surub" e alta poveste, v-am spus ca e pasionata de surubele, piulite, capacele..tot ce e de desfacut, ieri ii ansamblam carutul ptr ca l-am desfacut sa-l spal si insurubam la loc pe acolo, cand o vad ca ia un surubel mic de jos, mi-l da si zice " surub". Am ramas masca va dati seama, nu stiu de unde ii stie denumirea, cred ca de la tasu'. E clar deci, pe asta mecanic o fac

Gata ca m-am placintit destul.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Repejor si noi la raport!

Sa intelg ca musai trebuie sa il duc si eu pe Victor undeva de 1 Iunie!!!

Mai fetelor stiti de ce am avut eu pofta pofta zilele astea? De chekul cu ton al Alinei.Asa ca am rugat-o sa imi dea reteta si l-am si facut ieri.

A iesit delicios!!Multumesc Alina ca mi-ai dat din nou reteta.De data asta am scris-o in caiet!

Ile 32 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza, poftiti la o !

Bic, Meems,Madau ! Multumim, intr-adevar m-a surprins si pe mine pitik mea; parca cu fiecare zi mai evolueaza un pic! Acum ne straduim sa invatam o poezie "in duet" ... sa vedem ce iese!

Madau, vezi ca si Miruniciu incepe sa vorbeasca !!! In curand ai sa vezi ce are sa mai spuna!!! O sa ramai surprinsa pe zi ce trece!

Chiar ma tin sa intreb ceva de vreo 2 zile - de Anda mai stiti ceva??? Poetul sper ca e bine!!!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata! Rapid 2 cuvinte, ca/s la scoala si am intrat de aici pe net, dar merg 2 etaje mai jos la biblioteca acusica.

Se vede ca mi-ati tinut pumnii, ca am facut bine la examen. Am primit si prima nota - 10 la franceza, asta in conditiile in care a mai fost unul singur doar si majoritatea au picat sau au luat cu 5 - profa e mega-exigenta.
Ieri am avut una din cele mai groaznice zile din viata mea - i-a fost extrem de rau mamei. Mi-a zis de dimineata ca sa ma astept ca moare - ea nu e genul panicos, pur si simplu a durut-o ffff inima, probabil de la vreme. Plus ca a trebui sa i-o las si pa Sarah...cumplit, numai eu stiu cum am plans catre drumul spre scoala rugandu-ma sa nu pateasca nimik. Incerc io azi sa-i fac rost de o programre la inca un cardiolog - a fost la 10 pana acuma unul mai dobitoc ca altul...Sa vedem...Situatia e extrem de complexa la ea, cu forma nasoala de diabet pe care o are.
Insa ieri am constientizat pentru prima data ca pot s-o pierd oricand si pur si simplu nu vreau sa ma gandesc la varianta asta.

Am citit pe mega-diagonala. Dar am cat ceva de zis-

Crema protectie - noi avem Elmiplant si sunt multumita. Factor 35, ca suntem albituri.

1 iunie- hmmm...ininte de cel mai greu examen, deci zicem pas. Toceala la scoala. Insa pentru cine e interesat, sambata si duminica viitoare sunt concursuri si petreceri de ziua copilului in herastrau, la Roata Mare. Am vazut bannere prin oras si am sa merg si eu cu Sarah duminica dupa-amiaza, dupa examen.

Cami- abia astept sa aud de acasa filmuletele, ca aici la pc-ul asta nu am boxe...Si ma oftiiic...

Catutza- ieri nu a fost bona, vine o zi da, una nu. Azi este acasa.

Madau- eu zic sa NU o scoala. Asa facea si Sarah. Dormea de rupea. Nu o sculam deloc,. Perfect de acotrd ca copiii stiu cel mai bine instinctiv ce le este bine. Cu conditia sa ia in greutate.

Gandacel- pupam mamica depasita de situatie si tinem pumnii sa se cuminteasca Stefania.

Cam atata. Fug la toceala Pup fetele dragi si ploduletii aferenti.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

intai trebuie sa o felicit pe DARIA. bravo mezina familionului nostru. sa traiesti!
CAMELIA sa-ti traiasca odrasla ca m-a dat p espate. am stat cu vlad si ne-am uitat la ea si radea piticu...mai ales cand se trantea in pat si cand zicea traiasca berea.

despre noi...numai de rau.
nu, nu este bolnav vlad, are niste mucisori si este iara infundat pe sinusuri dar sper sa nu evolueze.
dar: face numai ce nu are voie. alearga in casa si afara, cade de-si rupe nasu si gura, urla cat poate, tipa cand nu fac ce "trebuie" nu sta nici 20 secunde fara mine (sau sa fie cristi langa el - dar pana la urma tot la fusta mea trage), de vreo 2 zile nu-mi mananca bine, gingiile IARA ii sunt umflate si roade tot ce poate....iar a inceput cu freamatul de noapte...

eu am cazut rau de tot in depresie. plang din orice, pt orice, sunt cu ochii cat cepele, nu ma odihnesc nici ziua nici noaptea. asa imi doresc sa stau macar o zi fara vlad (si de aici sentimentul de vinovatie, ce fel de mama sunt de zic ca-s sta fara copilul meu???), toata lumea imi reproseaza ca io-s de vina ca face asa copilul ca l-am rasfatat si nu l-am "educat".
sunt sigura ca voi esua si nu ma voi descurca cu 2 copii. cristi nu sta deloc cu vlad. ieri m-a lasat singura cu el afara la tobagan de m-am cocosat ridicandu-l si dandu-l pe tobagan, aseara eu faceam de mancare si vlad s-a dus in baie si a cazut a nu stiu cata oara in cap (nu chiar in cap, dar s-a pus in lighean si a cazut pe spate cu capul de gresie), azi dimineata a plecat cu 1 ora mai devreme la servici ca plangeea vlad - eu eram in baie - si nu suporta sa-l vada, auda urland, plangand...si deci io-s suparata pe el, el nu vb cu mine...

imi vine sa ma duc la servici. sa iau aer ca simt ca ma sufoc.
de cateva zile iau magneB6 sa-mi revin dar parca nu au nici un efect..nu vad decat negru in fara ochilor.
mi-e frica ca o sa clachez, ca ma afund mai rau.

soacramea vine maine la noi si-mi zice ca sa ma duc sambata cu ea si cu vlad la sorasa, sa stea si cristi sa se odihneasca...auzi!!!! pai il pun eu sa piarda serile la calculator in loc sa doarma??? eu nu dorm ca stau cu vlad, dar el nuci macar nu-l aude noaptea...
dar de, eu stau acasa, nu-s stresata de serviciu...

m-am descarcat si eu nitel la voi. si sa nu va faceti "griji" ca numai intru. promit ca daca mi-oi reveni cu pisicu' sa revin si la voi.
va

EDITEZ: cine stie pe langa PLAZA ROMANIA clinica Polisano??? sau cum naiba ajung eu la Plaza? ce metrou, ce statie?? sau RATB?? ca acolo are dr meu cabinetul acum si nu stiu cum naiba sa ajung...
mi-a zis aia de la clinica ca de la cora mai merg 2 minute... dar nu stie ce ratb sau metrou merge, ca-i cu masina mica...

Joy 22+ &
bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata draga colectie.
Vad ca se strang randurile cu intalnirea incercam si noi sa venim. Recunosc ca cel mai comod ne-ar fi in Herastrau, dar pana la urma noi ne putem deplasa motorizat cam peste tot in Bucuresti asa ca stabiliti voi si vedem si noi cum ne pliem pe alegerea generala.
Acum noi avem in continuare muci si tusim, si ca sa fie tacamul complet si un pui de febra azi-noapte. Pentru memoria colectiva avem muci de 1 luna jumatate, doua serii de antibioatice si nici un rezultat. Azi am fost la conf. Sarafoleanu, seful clinicii ORL la Sf. Maria. Omul a fost super-cool, concluzia lui este ca totul se intampla pe un fond alergic, care da muci, mucii dau tuse si o usoara inflamare a urechii si etc. Tratamentul lui: Claritine, Colargol si Nurofen pentru febra in doza mult mai mica decat cea recomandata de pediatrii. Acum mai pot sa merg si la dr. Stanciu. Sincer sunt in dilema; ma gandesc ca o a doua opinie nu strica, de fapt ar fi a 4-a, dar daca imi da alt tratament cum aleg eu pe cel mai bun?
Ce mi-a mai zis Sarafoleanu ca astia sunt "copii de Bucuresti", ca poluarea si praful determina cele mai multe probleme respiratorii si ne-a recomandat sa il ducem undeva la aer curat. Momentan eu sunt prinsa la serviciu, doar la soacra mea l-as putea duce dar imi e teama ca si asa este bolnavior sa il mai trimit si de langa mine nu prea imi vine.
Va rog care puteti sa imi dat si mie detalii despre dr. Stanciu?
Va pup
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of, Joy draga, imi pare rau sa aud ca esti intr-o pasa proasta!!! Nici nu stiu ce sa-ti spun, decat ca sper din tot sufletul sa iasa soarele cat mai curand pe strada ta , Cristi sa revina la sentimente mai bune si sa te ajute cu pitik!
Sanatate multa lui Vladutz si -ici din partea Dariei!!!

Mihaelutat, sanatate multa si voua!!!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello!
S-au mai dezmortit degetele pe-aici, mai are omul ce citi. Asa ca, Feli, mai baga si tu doua vorbe

Este infernal de cald la noi si m-am cam panicat ieri cand mi-am dat seama ca e abia inceputul. Adica aseara la ora 22 afara erau 30 de grade, va inchipuiti cum e?

Maria a inceput sa accepte copiii in preajma ei.
SUnt asa de bucuroasa!! De doua zile semnam condica in parc la 8.30, cred ca o sa iesim de maine odata cu tati cand pleaca la servici, ca deja la 10 este groznic de stat afara.

Joy, mama, te-ai gandit la varianta cu cresa pt Vlad? Sau gradinita? CA eu cred ca te-ar ajuta ff mult psihic in momentele astea. de incurajare

Noki, spor la toaceala si sanatate multa mamei tale. E tare naspa cu diabetul asta, da o multime de complicatii.

Gandacel, sa inteleg ca Stefania sta singura in camera deja? Eu nu ma gandesc serios la cum vom dormi din toamna, dar am tot timpul. Putere multa!!

Madau si Maria e pasionata de suruburi, mai ales alea la vedere de la bancile paradite din parc.

Maria, lasa ca va fi bine piticul, sunt convinsa, ei se adapteaza mai usor decat noi

Ile, eu nu as deschide cuptorul la cele 28 de grade din casa...

Bicule, eu cred ca daca perseverezi ff mult cu olita se pot obtine rezultate din timp.

Ma duc sa vad si eu vorbareta sefa.

Maria(29.11.2005) si Ioana 15+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07

Mergi la inceput