Durerea unei pierderi de sarcina (25)
Raspunsuri - Pagina 26
blueeyes2003 spune:
Flavia am mari emotii pentru tine,iti doresc din inima sa ai o nastere usoara ca fulgul si sa te intorci repede acasa cu bebe David.Abia astept sa ne spui reactia lui Diominic atunci cand il va vedea pe David asa micut si lipsit de aparare,sigur va dori sa-l protejeze.Trebuie sa fii foarte fericita ci o asa familie.Se simte ca esti mult mai linistita si pregatita pentru marea intalnire.Te imbratisez cu drag!
Michelle stii vorba Laurei,pana nu-i rosu mai e speranta.Stiu ca esti nerabdatoare si vrei sa faci un test dar incearca sa-ti stapanesti nerabdarea si sa mai amani putin.Asteptam testul cu II liniute!
Multi pupici pentru toate fetele!
Mirela
Come on baby!
Della spune:
Draga Mav, eu de abia acum reusesc sa citesc ce ai scris despre visul acela al tau. Ma trec fiori si indiferent de ce ti-a zis preotul, cum ca sufletelul copilasului pierdut este la Dumnezeu, parerea mea este exact ceea ce ai simtit TU cand l-ai strans in brate in vis. Dragul de el, parca il aud cum ti-a zis acel "iarta-ma ca nu am putut visa acea camera". Este foarte straniu pentru noi, si nu putem intelege cu mintea anumite lucruri, dar eu sunt convisa ca adevarul pe care il intelegi cu inima si sufletul, este cel adevarat. M-ai impresionat foarte tare cu visul si oricat ma straduiesc, nu reusesc sa scriu cum vreau. Sunt convinsa ca copilasul pierdut s-a reintors la tine, este acuma in burtica ta si asteapta sa te stranga in brate. Te rog mult, nu mai cauta raspunsuri, asculta-ti inima si iubeste-l asa cum te iubeste el, si cum ti-a transmis prin acest vis extraordinar. Exista multe lucruri inexplicabile chiar si pentru preoti. Sunt convinsa ca toata lumea iti vrea binele, dar adevarul numai tu il stii, il simti.
Ceva similar am "pati" si eu cu Richie (fetele stiu, poate si tu, caci am povestit de mai multe ori... scuze). Cand am pierdut sarcina inainte de Richie, am simtit (nu prin vis, pur si simplu printr-o comunicare sufleteasca) ca el pleaca, isi ia ramas bun de la mine, ca sa-mi fie mie bine, dar promitandu-mi ca se va intoarce atunci can dtrebuie. Cand am ramas insarcinata cu Richie, l-am recunoscut. Pe tota perioada sarcinii am comunicat extraordinar de bine cu el, comunicare care uimeste si acuma pe toata lumea (are 5 ani 1/2!). Eu stiu ca sufletelul lui a plecat o data de la mine si s-a intors cand a considerat el ca este bine.
Scuza-ma ca te-am (v-am) plictisit (daca v-am plictisit), iar m-am intins mult pe o tema. Iar nu apuc sa va scriu la toate asa cum vreau. Noutati inca nu am, dar sunt de-o-data cu Michelle, adica maine poimaine aflu daca e sa fie. Apropo de vise, eu ma astept sa am o fetita, daca se intampla acum, caci am visat-o.
Multumesc pentru toate gandurile bune si ca nu m-ati uitat . Va pup pe toate si scuze ca doar atat mi-a incaput.
andreea16 spune:
Flavia, pai ce mai astepti? Fa-ti odata bagajul, dupa cum te cunosc, esti in stare sa mai gatesti ceva si in drum spre spital. Nu pot sa cred cum a trecut timpul, parca ieri ne anuntai ca esti insarcinata. Am primit numarul de telefon, merci mult, o sa ti-l trimit si pe al meu dup ace scriu aici. Nu am fost la doctor aici niciodata pana acum, am fost destul de des in Ro ca sa nu fie nevoie. Ultima data am fost in decembrie si totul era ok. Din pacate vara aceasta nu stau in Ro decat o saptamana, si nu va fi perioada buna ptr medic. Asa ca am hotarat ca in august sa merg la medic aici, sa fac investigatii si tot ce trebuie, tratamente, orice, sa raman odata insarcinata, ca incep sa imi pierd rabdarea. Am mai ramas de 2 ori in viata mea insarcinata, pe sot l-am trimis la analize mai demult si totul e in regula, deci teoretic, nu ar trebui sa fie probleme. Vom vedea…Sa stii ca si eu sunt la fel ca tine, imi notez not. Asa am facut si eu, am cautat sa vad ce am facut in perioada cd am pierdut sarcina sa vad dc ar fi putut sa afecteze. Ai mei mi-au sarit in cap, pentru ca cu o saptamana inainte zburasem cu avionul si mama nu prea fusese incantata de idée. Nici acum nu cred ca aiba legatura.
Mirela, eu nu stiu ce sa spun cu testele acestea de ovulatie, am auzit ca nu ar fi prea relevante. Vezi si tu…
Clarise83, imi pare atat de rau pentru suferinta ta. E greu sa gasesti cuvinte de consolare pentru asa ceva si imposibil sa intelegi de ce s-a intamplat asa. Sper ca alaturi de noi sa iti revii incetu cu incetul si sa te gandesti la o noua sarcina.
Cristina ana, merci mult de raspuns. I-m scris si Flaviei mai sus, mi-am facut investigatii in Romania. In vara medicul a vazut la monitorizare ca endometrul meu e prea subtire, asa ca am facut 2 luni tratament, dar fara rezultat. In decembrie am mai facut un tratament cu injectii, am avut o ovulatie super (nu am probleme cu ovulatia), endometrul avea 8mm, dar tot nu am ramas…Da, e cam greu aici, mai ales ca nu cunosc ce medic ar fi mai bun. Am tot cautat eu pe net, am gasit niste clinici, o sa mai fac investigatii. Ideea este ca eu mi-am facut multe analize acasa si probabil ca iar o sa ma puna sa le fac si aici sis a platesc o gramada de bani. Dar o sa fac si asta, nu am alta alternativa. Am utrogestan la mine, nu prea ma intereseaza ce ar zice medicii de aici, oricum la urmatoarea sarcina fac tratament de sustinere. Am luat si Maca in toamna, dar m-am ingrasat 3 kg!!! M-am oprit ca m-am cam speriat.
Of, Michelle, asa m-am intristat cand am citit povestea ta. Cata suferinta.. Ma bucur ca totusi acum esti mai bine, chiar daca durerea nu va disparea niciodata. Te rog, nu dispera, o sa se intample cat de repede.
Ralu, ce veste buna ne-ai dat. Sper sa se intampla cat mai repede!
Alyx, am si eu o sora care a nascut acum o luna al doilea copil. Imi amintesc de ea anul trecut, ca tot astepta sa raman eu insarcinata inaintea ei. Si cu cata teama de a nu ma rani mi-e spus de noua sarcina. Sunt convinsa ca sora ta te iubeste si ea la fel de tare cum o iubesti si tu si nu ar vrea sa suferi deloc. Gandeste-te doar ca este unul dintre cele mai fericite momente din viata ei si i-ar fi greu sa isi ascunda sentimentele. Nu sunt eu in masura sa iti spun eu cum ar trebuie sa simti, este foarte greu, dar dupa ca o sa-ti cunosti nepotica/nepotelul mai bine, sunt sigura ca nu o sa mai gandesti asa. Flavia ti-a dat un sfat bun, stai deoparte o perioada, dar totusi, nu te instraina prea tare. In cele din urma, familia este cea care ne este mereu alaturi.
Laura, ce ma bucur ca sunteti bine! Multe putere pentru soacra ta!
Sicuta, si sotul meu este la fel. Mereu ma incurajeazasi nu ma lasa sa pic in butoi. Dar cand il vad cat de disperat este dupa copii mi se rupe sufletul. Peste o luna o botezam pe nepotica mea si am ramas surprinsa sa il vad cum imi propune sa intram in magazine cu hainute ptr copii ca sa ii alegem rochita ptr botez.
Magduta 10, iti tin pumnii sa iasa asa cum va doriti voi!
Fetelor dragi, mi-a venit in sfarsit ciclul, la 35 de zile, macar nu a intarziat mai tare.Va pup mult pe toate!
Andreea
alyx spune:
Buna dimineata dragele mele
va multumesc mult pentru raspusuri si pentru sfaturi. ce pot sa spun? Asta este, ma simt aiurea si ma urasc pe mine insami dar macar fata de voi pot sa recunosc ce simt pentru ca stiu ca nu o sa ma judecati prea aspru. In prezent incerc si eu sa-mi ocup timpul cat mai mult pentru a nu ma mai gandi la durerea mea.
Flavia sa ai o nastere usoara. Sunt sigura ca totul va fi bine. Te rog sa ai grija de tine.
restul gravidutelor, ce mai faceti? Cum va mai simtiti? Este totul ok?
Mie in continuare nu mi-a venit CM. Nu stiu ce sam cred si ce sa mai fac. Ar fi cam vreo 33 dezile daca numar de pe 28 aprilie sau 29 daca numar de pe 3 mai. Mai astept. Cred ca m-am dereglat rau de tot.
In rest nu am noutati dar va citesc zilnic. Astept vesti bune de la voi.
Multi pupici.
Michelle81 spune:
Danaangie-ce mai faci?Hai scrie-ne te rog eu sa stim ca esti bine!
andreea16-e bine ca in sfarsit ti-a venit ciclu,ai sa vezi ca de luna viitoare va intarzia noua luni
Alyx-cunosc starile tale,si eu zilele astea am fost chiar deprimata rau insa incer sa rezist ca pana acum,imi ocup timpul si sper sa apara bebita mult asteptat sa pot simti ca traiesc,imi doresc atat de mult.Sper sa iti vina Cm odata sa nu se lase atata asteptat.te pup dulce!
Della-iti fac galerie sa vii cu testul pozitiv in cateva zile,eu nu prea mai sper...
mirela-iti multumesc pentru galerie,ca ma incurajezi mereu.tu in ce zi esti?Poate vii cu vestea cea mare peste doua saptamani,ce zici?
Flavia-sper ca esti cumintica si nu faci nimik prin casa(desi mi-e greu sa cred ca te abtii)sa te odihnesti mult bine?Mersi mult ca ma faci sa sper ca poate poate va fii bebe luna aceasta,desi stii bine ca eu nu sunt prea optimista...te pup dulce pe burtika!
SUFLETEL te asteptam
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor!
Michelle cum esti astazi,ce noutati ai?Te-au mancat cumva degetelele si ai facut vreun test?Sper ca nu,deocamdata!
Continuam galeria Din inima imi doresc sa ne dai vestea ca ai un sufletel in burtica!Sunt tare nerabdatoare!
Andreea imi pare rau ca nu a fost sa fie luna aceasta.Important este ca esti optimista si ca totul este in regula.Daca toate analizele sunt ok nu te mai stresa,sigur va veni si bebe,e doar o chestiune de timp.Multa bafta!
Adela ma bucur ca ne mai scrii!Deci esti in acesiasi perioada cu Michelle.Pai atunci facem si la tine galerie sa vina fetita! Te asteptam cu vesti!
Alina imi pare rau ca in continuare esti in asteptarea uratzilor si ei intarzie sa apara.Stiu cum este,eu am trecut prin asta dupa chiuretaj cand a intarziat uimitor de mult spre deosebire de alte fete carora le-a venit la timp.
Mai asteapta putin si daca nu vin mergi la medic si iti va da Utrogestan sau Duphaston,si mie mi-a dat 2/zi dar nu am apucat sa iau ca au aparut uratzii,in cele din urma.
Laura,Cristina ce mai faceti gravidutzelor? Ne este dor de voi!
Edit: Michelle cred ca am scris in acelasi timp.Nu ai voie sa te deprimi acum.Speri pana in ultimul moment,ok?Ai sa vezi tu ca va veni bebe!
Va pe toate!
Mirela
Come on baby!
Michelle81 spune:
Mirela-draga mea m-au mancat degetelele insa nu am facut test caci stiu ca poate da rezultate false daca e facut prea devreme,mai astept cateva zile sa vedem...Doamne cat de fericita as fi sa vad testul poziiv,nu as avea cuvinte sa va descriu ce as simti...insa cred ca deocamdata ramane doar un vis...
SUFLETEL te asteptam
Teo2rina spune:
flavia,cat vei fi in spital sa nu stai cu grija pentru tati si Dominic,ai sa vezi ca va fi bine,nu sta stresata ca nu ai de ce.nu stiu de ce,dar am o presimtire ca nu prea mai ai mult de asteptat..si o sa-ti intalnesti puiutul.cred ca esti tare nerabdatoare.de fapt,si eu sunt, sa-ti citesc povestea nasterii,sa vad poze cu David, sa vad cum te refaci...ca-mi esti tare draga. draga mea, sunt flatata pentru increderea pe care o ai in mine ca si educatoare!iti multumesc din suflet!
michelle,iti inteleg nerabdarea si sperantele,este firesc sa simti asa.stii tu, ce-i al nostru e pus deoparte oricat am incerca noi sa schimbam destinul.asa ceva nu se poate.
http://t2.lilypie.com/MqTkp3.png
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by Teo2rina
flavia,cat vei fi in spital sa nu stai cu grija pentru tati si Dominic,ai sa vezi ca va fi bine,nu sta stresata ca nu ai de ce.nu stiu de ce,dar am o presimtire ca nu prea mai ai mult de asteptat..si o sa-ti intalnesti puiutul.cred ca esti tare nerabdatoare.de fapt,si eu sunt, sa-ti citesc povestea nasterii,sa vad poze cu David, sa vad cum te refaci...ca-mi esti tare draga. draga mea, sunt flatata pentru increderea pe care o ai in mine ca si educatoare!iti multumesc din suflet!
michelle,iti inteleg nerabdarea si sperantele,este firesc sa simti asa.stii tu, ce-i al nostru e pus deoparte oricat am incerca noi sa schimbam destinul.asa ceva nu se poate.
Asa este ,oricat am vrea noi sa ne schimbam destinul,nu sta in puterile noastre!
SUFLETEL te asteptam
Teo2rina spune:
testele mele de ovulatie se incapataneaza sa iasa negative si simt ca innebunesc.deja pot spune ca, nu sunt in butoi, eu sunt butoiul... mi-e tare dor sa fiu gravida si sa fie totul bine... si mi-e tare dor de sufletelele pierdute.