Durerea unei pierderi de sarcina (25)
Raspunsuri - Pagina 27
ionica spune:
Fetele mele dragi,
Sunt o fosta colega de suferinta,am pierdut patru sarcini pana am reusit in final sa tina si sa mergem pe drumul de 9luni.
Ne-am luptat cu destinul 9ani si a mers,am reusit sa avem o fetita superba pe nume Sophia,s-a nascut pe 9septembrie 06
Va urez doar partea frumoasa din cele scrise de mine,sa credeti cu adevarat ca se poate si atunci ca prin minune merge(bineanteles ca si doctorul bun ajuta mult)!
Curaj dragele mele
"Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love."
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by ionica
Fetele mele dragi,
Sunt o fosta colega de suferinta,am pierdut patru sarcini pana am reusit in final sa tina si sa mergem pe drumul de 9luni.
Ne-am luptat cu destinul 9ani si a mers,am reusit sa avem o fetita superba pe nume Sophia,s-a nascut pe 9septembrie 06
Va urez doar partea frumoasa din cele scrise de mine,sa credeti cu adevarat ca se poate si atunci ca prin minune merge(bineanteles ca si doctorul bun ajuta mult)!
Curaj dragele mele
"Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love."
Ionica-multumim pentru mesaj,pentru incurajare ca ne-ai demonstrat ca imposibilul poate deveni posibil!Sa-ti creasca fetita mare si sanatoasa!!
SUFLETEL te asteptam
lariana spune:
Buna fetelor. Se pare ca sint cea mai prospata graviduta putin peste 3 saptamini.Va pup si numai bine.
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by lariana
Buna fetelor. Se pare ca sint cea mai prospata graviduta putin peste 3 saptamini.Va pup si numai bine.
Felicitari lariana. Sa iti dea Domnul un copil sanatos si o sarcina si nastere usoara.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
32+ Ingrid Ecaterina si mami
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by lariana
Lariana-FELICITARI!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebik sanatos!!!Felicitari pentru sarcina!!!
SUFLETEL te asteptam
Pepsi spune:
michelle, ieri dupa ce am citit mesajul tau am inceput sa-i spun lui Dominic ca eu si tati vom merge sa-l aducem pe David acasa si ca el va trebui sa doarma cu bunicii, la care el sta si ma asculta, si la urma imi zice nu, cu mami face nani bebe!of, e micut nu stie el multe, dar sa vina odata ai mei,sa se obisnuiasca cu ei.da, cam 2-3 zile stai in spital daca totul e ok.oricum nu pot sta atita sa nu-l vad pe Dominic, asa ca mi-a zis sotul sa stau linistita ca dupa ce nasc mi-l aduce pe Dominic, am luat camera semi-privata si va fi bine!miine daca nu vin, ai voie sa faci un test!ce bine ma cunosti,asa e, dar sa stii ca ieri, ai sa fii surprinsa nu am facut NIMIC, doar am fost pe net, m-am jucat cu Dominic si am dormit cu el de dupa-masa 3 ore!dar azi vreau sa fac mincare, si sa mai aranjez ca m-am dezmatat destul, si mai vreau sa spal odata hainele alea si sa-mi fac bagajul!vezi ca-ti dau bataita, pai inca nu au venit uritii nu? deci, capul sus, optimism la maxim si miine faci un test!care va fi POZITIV!
mirelush, multumesc ptr urari, m-am visat azi noapte cu bebe in brate, era tare frumos(doar e al meu nu?) sper ca va reactiona bine Dominic, ii plac bebelusii altora....acuma am sa va spun. da, ai dreptate sint tare fericita si multumesc in fiecare zi ptr tot ce am, nu-mi pot dori mai mult, ma simt o mare norocoasa!multumesc din suflet ca esti alaturi de mine, merci de imbratisare!spor la treaba!
della, galerie mare de la mine ptr tine, sper din suflet sa fie cu ochi!(din pacate inca nu mi-am reglat problema de mesenger)
andreea, ce bine ma cunosti, mai am o prietena aici care mi-a zis ca ma crede in stare sa spal hainele lui bebe cind ma apuca contractiile si sa le usc(aici sint masini de uscat haine) si apoi sa mai fac ceva mincare ptr Dominic si apoi abea sa ajung si eu la spital! prietena mea medic, mi-a zis ca sa nu stau prea mult pe acasa, ca al doilea vine mai repede......pai daca ati facut teste si totul e ok, si ai si ramas de 2 ori gravida nu cred ca sint probleme, doar stresul!nu cred ca zborul a afectat sarcina, mai ales ca era mica! o prietena de-a mea a zburat si era in 4-5 luni si nu s-a intimplat nimic!si eu vroiam sa merg la ai mei cind am fost gravida a doua oara, dar mai bine ca nu m-am dus ca altfel stateam prin spital pe acolo si cheltuiam o groaza de bani.mari a luat parca Maca cind a ramas.poate ramii gravi acuma la botez, un suflet va veni la tine!of, bine ca ti-a venit ciclul!
alyx, merci de urari, e bine ca iti ocupi timpul, va fi mai bine ai sa vezi!
cristina, ce vesti ai, sigur sint bune!cum mai esti!
laura, cum esti?
irlandeza, mai ai stari de rau?
teo, tati va fi cu mine la nastere in spital, de aia ma ingrijoram ptr Dominic.am zimbit cind am vazut ce ai scris, asa simt si eu, mai ales ca l-am visat azi noapte!nu cred ca mai am mult!merci mult ca esti alaturi de mine!da te simt o buna educatoare, si sa stii ca sint tare exigenta!ei, vezi ca vin cu bita dupa tine, ia fugi tu de la butoi, pune-ti mina si face-ti sex, si lasa tu testele daca te deprima!
ionica, ce frumos din partea ta sa intri aici si sa ne incurajezi! ramin tot timpul impresionata cind cineva care a reusit intra aici si ne spune povestea, e dovada de curaj si lipsa de egoism sa vrei sa impartasesti si reusita cu cineva. sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa!
lariana, felicitarile mele bravo, sarcina usoara!
mari, m-am tot gindit la tine zilele astea, cred ca te solicita mult printesele, dar tre sa fie tare frumos! astept inca pozele sa stii!va pup de 4 ori!
va pup, ma duc sa construim ceva din cuburi
Flavia 38+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
jojo_miha spune:
Lariana felicitari,sa dea Doamne Doamne sa ai un bebe frumos si sanatos!
Flavia mai ai un pic,ce bucurie.
Michelle te asteptam si pe tine cu vesti bune.
Mihaela 20+
mav spune:
quote:
Originally posted by Della
Draga Mav, eu de abia acum reusesc sa citesc ce ai scris despre visul acela al tau. Ma trec fiori si indiferent de ce ti-a zis preotul, cum ca sufletelul copilasului pierdut este la Dumnezeu, parerea mea este exact ceea ce ai simtit TU cand l-ai strans in brate in vis. Dragul de el, parca il aud cum ti-a zis acel "iarta-ma ca nu am putut visa acea camera". Este foarte straniu pentru noi, si nu putem intelege cu mintea anumite lucruri, dar eu sunt convisa ca adevarul pe care il intelegi cu inima si sufletul, este cel adevarat. M-ai impresionat foarte tare cu visul si oricat ma straduiesc, nu reusesc sa scriu cum vreau. Sunt convinsa ca copilasul pierdut s-a reintors la tine, este acuma in burtica ta si asteapta sa te stranga in brate. Te rog mult, nu mai cauta raspunsuri, asculta-ti inima si iubeste-l asa cum te iubeste el, si cum ti-a transmis prin acest vis extraordinar. Exista multe lucruri inexplicabile chiar si pentru preoti. Sunt convinsa ca toata lumea iti vrea binele, dar adevarul numai tu il stii, il simti.
Ceva similar am "pati" si eu cu Richie (fetele stiu, poate si tu, caci am povestit de mai multe ori... scuze). Cand am pierdut sarcina inainte de Richie, am simtit (nu prin vis, pur si simplu printr-o comunicare sufleteasca) ca el pleaca, isi ia ramas bun de la mine, ca sa-mi fie mie bine, dar promitandu-mi ca se va intoarce atunci can dtrebuie. Cand am ramas insarcinata cu Richie, l-am recunoscut. Pe tota perioada sarcinii am comunicat extraordinar de bine cu el, comunicare care uimeste si acuma pe toata lumea (are 5 ani 1/2!). Eu stiu ca sufletelul lui a plecat o data de la mine si s-a intors cand a considerat el ca este bine.
Scuza-ma ca te-am (v-am) plictisit (daca v-am plictisit), iar m-am intins mult pe o tema. Iar nu apuc sa va scriu la toate asa cum vreau. Noutati inca nu am, dar sunt de-o-data cu Michelle, adica maine poimaine aflu daca e sa fie. Apropo de vise, eu ma astept sa am o fetita, daca se intampla acum, caci am visat-o.
Multumesc pentru toate gandurile bune si ca nu m-ati uitat . Va pup pe toate si scuze ca doar atat mi-a incaput.
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)
Della, asa de frumos mi-ai scris, ca mi-au dat lacrimile!
Intr-adevar, faptul ca mi-a cerut iertare "ca n-a putut visa camera aceea".... brrrr....m-a dus cu mintea la faptul ca poate a fost vina mea ca l-am pierdut, desi el ar fi vrut sa fi ramas cu mine (era iarna si frig si am fost pe malul marii imbracata nepotrivit... mi-a fost rece la burta... in seara aceea am vazut prima pata...si peste o saptamana.... l-am pierdut...)....
Iti multumesc ca mi-ai impartasit povestea ta! Probabil ca nu voi avea cum afla vreodata daca visul meu a insemnat ceea ce am crezut eu atunci... dar normal ca mi-a rascolit toata fiinta.
... Tu cum "l-ai recunoscut" pe Richie? Ce ai simtit? Si de ce spui ca inca te uimeste comunicarea care exista intre voi? Nu-i normal sa existe?... Eu sunt o persoana mai... intuitiva... si cred ca exista "fire" nevazute si nebanuite intre cei dragi!
...Acum ma simt ciudat de bine, nici macar sanii nu ma mai dor, nu am greturi, nimic. Ma rog sa fie totul bine cu Samburica!
Flavia, Dominic sigur va fi bine, cu tati si bunicii, dar noi ce ne vom face atatea zile fara tine? Sa-l nasti usor pe bebe David, sa veniti acasa repede si sanatosi amandoi, sa ai laptic buuuuun si sa te refaci curand; sa te intorci la noi, cu sfaturi bune!
Lariana, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina frumoasa, nastere usoara si multa sanatate iti doresc, atat pe tine, cat si pt bebic!!!
Jojo, waw, uite cum au trecut 20 de saptamani!!!!!!! Mai e asa putin si iti uram si tie sa vii cu bebe in brate acasa!!!!!!!
Teo, nu dispera! Nu cauta cu indarjire sa vezi teste pozitive... Stresul acesta nu te ajuta deloc! Stiu atatea mamici si actuale gravidute (chiar de pe forum) care au ramas insarcinate exact cand nu mai sperau... dar au zis "fie ce-o fi" si s-au relaxat... si au reusit, desi medicii nu le dadeau nicio sansa sa conceapa copii pe cale naturala! Fruntea sus!
Ionica, esti extraordinara!!!!!! Frumos din partea ta ca ne-ai scris!
Michelle, abia astept II sa vii cu vestea buna!!!!!!!
Mirela, si pe tine te astept cu vesti extraordinare! Vreau sa va iau pe toate la ODISEE (cica se "ia", daca te pupi cu o )!!!
alyx, daca stii ca ati facut dragoste fara sa va protejati, chiar este posibil sa fii insarcinata! Eu am facut echo in z18 dupa chiuretaj si se vedea foarte bine ca deja ovulasem!.... Daca noi n-am fi asteptat... poate ca acum aveam burtica mai mare.... (Te-am pupat si pe tine, sa-ti "dau" si tie!)
Andreea16, bine ca ti-a venit! Inseamna ca de-acum incepi sa te pregatesti de "programul artistic"! Hai ca mai avem locuri la mamici de ian-feb si mai ai timp sa vii si tu!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
danangie spune:
FETELOR, sunt asa de fericita.......mi-a venit CICLULLLL!!!!!!! Sunt asa de fericita!! Niciodata nu m-am bucurat mai tare ca acum ca mi-a venit ciclul! Sotul radea si se uita la mine perplex cum topaiam prin baie de bucurie. Ma doare burta dar nu ma intereseaza. Ma necajeste ca inca nu ma chiama astia pentru laparo. De-ar da domnul sa ma sune mai repede.
MICHELLE eu oricum iti tin pumnii sa dea Domnul sa ramai acum. Nu-ti pierde speranta!! D-ne ajuta sa te ajute.
LARIANA felicitarile mele pentru bb, sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara si la termen, un bb mancacios si felicitari si taticului.
IONICA sa-ti tariasca printesa si sa fie sanatoasa. Stiu povestea ta, de altefel cred ca si tu o stii pe-a mea. Pupici. Pe cand un fratior, o surioara.?
LIANA tu esti bine?
POZELE MELE
Idaira spune:
Deja incep sa pun botic...z23 si incep cu pete maro..e clar...nici luna asta...
Lariana felicitari pt burticutza!!
Ionica,de apreciat gestul tau de a ne incuraja cu o poveste cu un final fericit.
Flavia ai inceput deja numaratoarea inversa??!!! Of Doamne,sper sa-ti fie usor si sa-l duci acasa cit mai curind pe David!
Michelle nu zi hop pina nu sari! Eu iti doresc din toata inima ca luna asta sa fie diferita de celelalte!
Mirelush ce mai faci mami tau??!! Dar tu?
Danangie e bine...asa v-a puteti apuca de "lucru" mai devreme.Dar pt ce te-au programat pt laparo??!!
Pupici atit la burticutze cit si la aspirante !!!