Durerea unei pierderi de sarcina (25)
Raspunsuri - Pagina 16
danangie spune:
MAV felicitari pentru !!! Sa ai o usoara si la termen, fara probleme, sa ai un sanatos si mancacios si TRAGE-NE si pe noi dupa tineeee!!! Felicitari inca odata!!
Eu se pare ca am gasit butoiul unde l-a ascuns LIANA......
MICHELLE cat esti de inteleapta si ce cuvinte frumoase.
POZELE MELE
Michelle81 spune:
Danangie-draga mea hai fuga de lanag butoi,ia spune de ce esti trista astazi?La ce te gandesti?
SUFLETEL te asteptam
Poze
sicuta13 spune:
Mav felicitari, sa fie intr-un ceas bun, sa ai un bebe sanatos si frumosDistractie placuta la nunta
Michelle, Mirela multumesc pentru incurajari. A fost bine la interviu, sefii par de treaba, astept raspuns in cateva zile.
Laura Condoleante, sa fii tare pentru bebe
Danangie sunt la dispozitia ta daca te pot ajuta cu ceva...
Cris
Pepsi spune:
mav, te pup de doua ori pe ziua de azi, una ptr ca ti-ai luat inima in dinti si ai anuntat oficial vestea cea mare, deci da-mi voie sa te mai felicit odata din tot sufletul, si te pun cu mare placere pe lista!sinteti un grup super la odisee, se pare ca a fost cu noroc ptr multe din grupul nostru, la fel cum sint sigura ca se va termina bine ptr toate!iar al doilea pupic, ptr ca ai aflat ce e cu laura, acuma m-am trezit si zic repede sa vad ce e, dar eram sigura ca ea si bebe sint bine, dar stiam ca s-a intimplat ceva!multumesc tare mult de toate urarile de bine, si la tine la fel, si multa sanatate lui Sebi.abia astept sa ne spui visul!tine-i loc lui michelle ca vine si ea!distractie placuta la nunta, si sarcina usoara, esti o draguta!
laura, condoleantele mele, imi pare rau de necazul vostru, ma bucur in schimb ca esti bine, ma gindeam eu ca tu si bebe sinteti bine nu se putea altfel, de data asta va fi bine, visul tau si toate simturile mele spun asta!
michelle, iubito ma faci sa pling, fac si eu ce pot, cum pot, sint asa de linistita si bucuroasa ca ai reusit sa ma suni, acuma pot sa nascda, chiar asa oare pe cine ai sunat, poate sun eu sa vad cine eraof vezi tu fiecare mama isi vede puii cuminti si cei mai deosebiti! da, am scapat de munca, desi nu am reusit sa fac tot ce mi-am propus.....dar asta este acuma, este enorm de mult de lucru la birou, dar asta este acuma, sper c-am reusit sa-l invat cite ceva pe sot!multumesc ca esti alaturi de mine si ma incurajezi si-mi dai putere de fiecare data!te astept cu vestea buna, galeriaaaa continuaaaa
lau, tin pumnii sa iasa bine si celelalte analize, chiar sa-ti fie rusinica fiindca papul se face o data pe an, nu mai lasa sa treaca asa mult timp!tin pumnii sa se prinda!
sicuta, bafta la interviu!acuma vad ca deja l-ai dat, atunci tin pumnii sa iasa cum vrei tu!
mirelush, ce bine ca se simte mai bine mama ta, multa sanatate!
dana, fugi tare, lasa butoiul unde l-a ascuns liana!
liana, unde esti si cum esti?
noi, sintem in pline mutari, ducem incet incet totul ca sotul nu vrea sa ma obosesc, azi imi mai iau si eu ce-mi mai lipseste, mai una alta ptr bebe! sintem invitati la o zi de nastere la o fetita de la Dominic de la gradi, el, e super fericit ca nu mai merge la gradi, sta cu mama si David!va pup pe toate, sa aveti un weekend placut!
Flavia 37+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
cristina26 spune:
Buna fetelor,
Cred ca toate avem zile in care suntem deprimate, se pare ca azi e ziua mea. Imi e asa de dor de baietelul meu, imi amintesc ca imi doream asa de mult sa fie fetita si cat de dezamagita am fost cand am aflat ca e baiat... dar l-am iubit mai mult decat ori si ce pe lumea asta... of, cat de frumos ar fi fost sa il am aici cu mine. Nu stiu ce am, parca tot vreau sa ascult catecul asta http://www.youtube.com/watch?v=eWEXlnowj4M
si sa plang...
va pup
Cristina
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
31+ Ingrid Ecaterina si mami
IreneCAM spune:
Buna fetelor! Eu nu am avut net cateva zile, asa ca am ramas in urma cu cititul...am parcurs repede-repede paginile, dar le voi citi cu atentie curand. Pana atunci:
MICHELLE, si eu sunt de aceeasi parere ca si CRISTINA_ANA, f frumoase pozele tale...Multa bafta luna aceasta,o sa intru pe ticker sa vad cate zile mai ai pana la test...si sa fac galerieeeeee. Ca am forta, nu gluma: 58 kg si 1,67 (ca tot ati discutat voi despre greutate in lipsa mea)
CRISTY74, nu am cuvinte...ma bucur ca ai gasit puterea sa ne scrii, poate va fi mai usor daca o sa vorbesti despre asta...noi toate intelegem prin ce treci, cum spuneau si fetele mai devreme, suntem o micuta comunitate in care esentialul este sprijinul reciproc. Plangem impreuna, ne incurajam, facem galerie si ne bucuram pentru fiecare reusita.
CRISTINA26 am ascultat si eu cantecul...am izbucnit in lacrimi pentru ca nu m-am gandit niciodata pana acum ca poate il voi intalni odata pe micutul meu...Te imbratisez mult mult si sunt alaturi de tine.
PEPSI, sper ca acum ai terminat serviciul si te poti odihni acum, sa fii in forma la marea intalnire
Despre mine, ce sa va mai zic...cred ca o sa pun o poza recenta, ca poate am io fatza de fraier si nu imi dau seama, sa va dati si voi cu parerea:))...sa vedeti ce mi s-a intamplat. Mi-a fost f rau zilele acestea si, ghinion, dr meu a intrat in concediu...strang din dinti ce strang, apoi ma speriu si ma hotarasc sa merg totusi sa ma vada cineva, ca dr meu vine la sfarsitul lunii iunie. Buuuuun, fac io o programare si ma prezint la dr. Io, stresata, speriata, in fine, stiti si voi cum e cand te iau toate durerile...Ce credeti ca mi-a spus dragutul de dr cand l-am intrebat ce analize hormonale ar tb sa fac, ca sunt clar data peste cap? Nu e necesar, zice...Apoi ii zic de probl pe care o am, cu endometrul care se dezv excesiv intre menstruatii. Zice: sunteti doctor? Da' de unde stiti de endometru?? Adica termenul! E, si finalul apoteotic: problema dvs doamna e ca citit prea mult si ganditi prea mult!!!Na, ca am rezolvat-o! Eco n-a vrut sa imi faca doar m-a consultat si a decretat ca n-am nimic. "Nu va pot spune nimic in plus la eco fata de ce va spun dupa consult!" Deci m-am dus bou si am venit vaca!Tratament ioc, diagnostic ioc.
Acu' astept sa vina dr meu, ca nu am incotro...Hai ca v-am plictisit destul cu probl mele!
Ma duc sa citesc in urma si va mai scriu apoi.
Idaira spune:
Sincere condoleante pt familia Laurei...e legea nescrisa a vietii,o viata se stinge ,alta ii ia locul...
Flavia, e super ca aveti o gasca de prieteni romani,acolo la atitita km distanta de casa...cu sigurantza ca iti mai alina dorul de "acasa" cit de cit.Uite mai ai un pic si vine David...azi am vazut o emisiune despre cit de importante sint exercitiile de respiratie si masajul(facut de sotz)atunci cind incepe travaliul.Persoana in cauza avuse o experientza destul de neplacuta la prima sarcina,dat fiind ca si bb era maricel(4,5kg) pozitia culcat o impiedica sa respire bine si toata greutatea i se lasa pe spate,iar acum,efectiv era fericita ca s-a putut bucura de nasterea copilului ei.Presupun ca e o experienta unica ,frumoasa si sanatoasa atunci cind totul vine de la sine si nu se intervine chirurgical sau medicamentos.Aaa,dupa ce s-a dilatat suficient a fost introdusa intr-o mini piscina asa ca i s-au redus durerile considerabil...super.
Sper sa ai parte si tu de o nastere cit mai putin traumatica.
Mirela nu te necaji...zilele trec repede,si noi imbatrinim() dar vine si per de ovulatie..si atunci sa-i da-ti bataie.
Michelle care mai e animul tau?! Povesteste...
Va pup,pe toate,toate...
L5845 spune:
Mav FELICITARI!!! Ma bucur foarte tare pentru tine ! Sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel de usoara, un sanatos si voinic !
Michelle si eu m-as bucura din suflet sa vin cat de curand cu un test +, dar, draga mea, ai onoarea, ca tu tre' sa vii prima, inaintea mea. Asa ca,incep galeria !!!
blueeyes, sunt bucuroasa sa aud ca mami tau se reface pe zi ce trece. Sa dea DD sa fie totul bine de acum in colo, sa nu aveti motive de griji si suparare. Tu? Pe cand testul cu II?
danangie daca te mai prind langa butoi..., adun fetele si venim peste tine, sa stii ! Si eu cand imi propun ceva, imi iese sigur. Deci, fa-ti papucii de langa butoi (scuze ca sunt asa dura, dar cateodata, trebuie) !
Pepsi recunosc, am nevoie de bataitza ca m-am neglijat . Promit ca nu se mai repeta, nu de alta dar e spre binele meu, stiu. Eu, cred ca azi sau cel tarziu ovulez, ca testul de ieri a iesit cel mai puternic si la greu, chiar daca din cauza caldurii, parca nu-ti vine sa stai decat sub dush . Distractie cu Dominic la petrecerea colegei lui de gradi. Ai grija si nu te obosi, asculta-l si tu pe sot, ca nu-ti vrea raul.
cristina26, nu mai plange, bucura-te ca acum nu mai sufera si ca te vegheaza de la ingerasi pe tine si pe surioara lui.Chiar daca e greu, trebuie sa treci peste tristete, ca nu-ti face bine deloc.
Irene, ca sa te edifici, mai bine cauta alt medic, ca din astia "destepti" e plina lumea, parerea mea....
Idaira.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
danangie spune:
CRISTINA imi pare rau ca esti trista. am vazut si eu pozele cu baietelul tau si tare m-am intristat. Trebuie sa-ti faci forta ca stii ca el e bine acolo unde e si nu sufera. Si sa fii tare pentru fetita ce va veni.Curaj.
MICHELLE stii tare m-am saturat sa am schimbarile astea de umor. Cand sunt trista....cand sunt fericita. Problema mea e ca ma oftic. Eu sunt asistenta med. Cand am ramas gravi asistenta mea sefa nu mai putea de draci. Eram abia angajata si a facut un mare tambalau ca i-am fraierit etc. Si la munca mi-a facut viata un calvar. Faceam lucruri care nu trebuia sa le fac: faceam recoltari de sange (care aici nu trebuie sa le fac ca intru in contact cu sange- risc biologic), puneam branule , care la fel nu trebuia sa le pun, faceam clisme, faceam pansari de rani chirurgicale pline de sange, impingeam paturile pacientilor, deci faceam multe lucruri care imi puneau la risc gravidantza. Si eu m-am ribelat. Si asistenta sefa s-a purtat cu mine foarte urat. Mi-a zis ca sunt o asistenta si ca trebuie sa fac pe asistenta, ca daca e sa imi dea o munca de birou , nu ii sunt de folosinta. Si m-a tratat foarte urat. Pe urma eu m-am dus in medical,etc...etc. Acum alataieri am aflat de la una din colegele gravide ca imediat ce asistenta sefa a aflat ca eu am pierdut sarcina.....a chemat-o pe colega in cauza si i-a interzis sa mai puna mana pe ace, pe branule, pe orice prezinta risc biologic, sa nu mai impinga paturile pacientilor!!! Va dati seama cat e de nesimtita??? A trebuit sa pierd eu copilul ca ea sa-si dea seama de posibilele riscuri la care sunt supuse????? De aceea ieri seara cand ma intorceam acasa nu reuseam sa vad strada la cat de tare plangeam , de ciuda!!! Intelegi?? Si am ajuns acasa si sotul nu m-a inteles. A inceput sa-mi reproseze ca de fiecare data cand aud lucruri de astea eu am sa ma intristez asa?? Ca nu mai suporta sa ma vada asa. Ca ce fac? Acu' trista, acu' vesela. Si m-a durut tare ca nu m-a inteles si mi-am jurat ca de azi il voi minti ca sunt bine, si voi plange pe ascuns ca sa ma descarc. Uite MICHELLE de asta sunt trista. De ciuda. Ca pe mine nimeni nu m-a protejat cat am fost gravida. Si colegele astea 2....toti le tin ca pe tava. si ieri colega aia mai dusa cu pluta, gravi, a venit la mine sa-mi zica sa o ajut sa imping un carut. Asa tare ce m-a durut.....ca pana mai adineaori eu eram gravi si eram scutita de aceste chestii si acum asta vine la mine stiind ca sufar si ca si cum si-ar fi zis: ei hai ca Dana nu mai este gravi deci pot sa o iau cu mine sa ma ajute. Off...
LAU imi face bine o mustruiala de asta.....si mama azi a fost putin mai dura cu mine....nu stiu ce sa zic.....
SICUTA , FLAVIA multumesc de mana intinsa.
POZELE MELE
Idaira spune:
Danangie e trist tare ce scrii...si eu care ma gandeam ca numai in Romania gasesti anumite specimene ca sefa ta.Se vede treaba ca e universala,le gasesti peste tot in lume.Imi pare tare rau...
o sa-ti ia ceva timp sa depasesti situatia,mai ales cu asa "ajutoare"...insa tot raul spre bine...gandeste-te ca ai aici adevarate bijuterii de persoane,si o zic cu mina pe inima.Eu am simtit asta...fete inimoase si saritoare care iti alina amarul,macar cit de cit,pt ca restul(ala greuu)ne apartine noua.
Lausi eu te !