Durerea unei pierderi de sarcina (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IDAIRA multumesc de cuvinte. Stiu ca aici sunt fete saritoare....tocmai de aceea am intrat aici sa scriu.....ca e chiar asa: nimeni nu-mi intelege offul decat voi. Multumesc

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

danangie, eu nu am stiu povestea ta si imi pare tare rau pentru momentele de calvar prin care ai trecut. Imi pare rau ca am fost asa, mai dura, dar m-am gandit ca uneori in viata, avem nevoie sa primim asa, un imbold, ca sa putem sa ne "adunam", ca sa trecem peste durere si necaz, ca sa o luam de la capat. Nu am vrut decat sa te "scutur" si sa-ti readuc aminte ca merita sa traiesti si sa speri, ca o sa vina si acel moment asteptat si dorit, cand o sa iti tii pruncul sanatos in brate.Eu nu am trecut prin din astea, dar am trecut prin altele, care mi-au provocat multa durere, si ma gandeam ca daca eu cad, ce o sa se intample? In nici un caz, problemele nu s-ar rezolva, daca lasam durerea sa-si faca mendrele, din contra, apar altele...cel putin la mine asa a fost.Iti doresc din tot sufletul, sa te linistesti, sa te regasesti si sa descoperi fiinta puternica din tine, pentru ca fiecare avem puterea noastra ascunsa. si sper ca nu te-am suparat cu ceva.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Hai bebe, vino la mami !

Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

danangie imi pare foarte rau ca esti inconjurata de atate persoane inconstiente. Nu stiu, dar uni oameni nu vor putea niciodata sa inteleaga durerea noastra. Uneori cred ca nici un barbat nu va reusi sa ne inteleaga. Nici eu nu plang in fata sotului, poate pentru ca nu vreau sa il supar, sau poate ca stiu ca nu ma intelege. Dar cand sunt trista intru aici si va citesc, sau va scriu si eu ce am pe suflet. Simt ca voi sunteti singurele care ma puteti intelege. Va multumesc ca existati.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

31+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

cristina26, asa e fiecare avem zile cind sintem mai deprimate, nu te lasa doborita iubito, uite vei avea acuma fetita si va fi bine, si cum spunea michelle, noi, sintem mai deosebite ca avem ingerasii acolo sus! iti sterg lacrimile, nu am curajul sa ascult melodia, poate miine!

irene, medicii incompetenti se sperie cind stim mai multe ca si ei!cineva imi zicea odata ca stii ca ti-ai gasit un medic bun atunci cind ii pui o intrebare si el zice nu stiu trebuie sa caut sau sa verific sau sa ma consult, ca aia care le stiu pe toate sint tare periculosi, ca de fapt nu stiu nimic!da, trebuie sa ma odihnesc, ca nu mai pot, efectiv am avut niste contractii acuma(ca dupa petrecerea colegei lui Dominic ne-am dus sa mai mutam cam 3 ore si mi-a fost tare rau, da m-am lecuit!

idaira, asa e, sintem tare norocosi sa avem asa prieteni buni, in care sa pui baza, altfel ne-am fi simtit mai aiurea aici printre straini! vai ce frumos cu ce imi scri, imi dai curaj, ca eu, prima nastere a fost un cosmar, nu vroiam decit sa se termine odata, si nu-mi mai trebuia copil.....ma voi gindi la cuvintele tale, si eu sper ca nasterea asta sa fie una mult mai usoara ca prima, si medicul meu mi-a zis ca va fi mai usor, acuma vom vedea, am sa va povestesc!tu ce mai faci?

lau, merci nu prea a fost mare distractie, ca ei se distreaza diferit de noi, tortul parca era de plastic, si atit, si un pahar de apa plata.....nici vorba de 3 torturi cum a avut Dominic, dar, e alt fel de a se distra cred!sa stii ca stau cumintica, am avut mari contractii acuma seara de m-am speriat!si inca nu e momentul, ca vreau sa mai profit de timp doar eu si Dominic!iar David tre sa mai creasca putin!

dana, imi pare tare rau prin ce treci! si eu la servici abia dupa ce am pierdut sarcina sefa mea s-a gindit ca poate din cauza stresului, etc, dar cind am ramas acuma nu si-a schimbat prea mult atitudinea in bine fara de data trecuta, nu e o patroana rea, dar......nu m-a menajat deloc!poate sefa ta s-a speriat de un proces ceva, de si-a luat apoi precautii! iar ca sotul nu te intelege, sa stii ca mie si acuma imi vine sa-i mai dau in cap sotului meu,ca nu ma menajeaza deloc ca sint gravi, si azi ne-am certat nu mai stiu de la ce.....iar cind am pierdut sarcina nu a inteles el tot, dar sa stii ca ei sint terminati si sufera cind tu esti la pamint, si nu stiu cum sa reactioneze, si citeodata reactioneaza enevindu-se, si ne fac rau, dar nu-si dau seama, sau nu o fac cu intentie rea! rabdare si timp sa-ti dai, iar la servici sa inveti sa ignori! ca in general lumea cind vede ca te doare ceva de a naibii fac acel ceva! nu e usor ce spun, si vei zice ca e aiurea si teorii,dar trebuie sa te obisnuiesti sa traiesti cu rautatile celor din jur, nu este nici prima nici ultima data ca le vei intilni! si ce-ai sa faci?doar n-ai sa plingi de fiecare data!capul sus, fata draga, vine soarele si pe strada ta, si sa vezi ce soare va fi ca le va orbi pe colegele tale, si cei din jur! si atunci sa vezi! nu ai voie sa cazi asa, si ce daca te-a rugat sa impingi patul colega ta, ii spui ca te doare-n cot si nu poti!rizi, si vei atrage undele pozitive si negativul va pleca de la tine, nu se va lipi de tine!va veni si ziua ta de fericire, ce e al nostru e pus deoparte!

confirm si eu fetelor ca laura e bine, va intra saptamina asta din nou pe forum! te pup tare lauricule,imi lipsesti!

andreea, unde ai disparut? cum e la noul job?

jojo, cum esti?

hair, cum mai esti, nu am mai auzit de tine!m-am gindit la tine zilele astea, ca si eu voi avea doi baieti, si tu ai avut trei....ai pus odata poze, tare frumosi copilasi!

ella, cum mai esti?

mcrissa, de mult nu ai mai scris nimic, ce e cu tine?

joahnna, cred ca ai aflat ce este!

vivela, de mult nu te-am mai auzit!

irlandeza, te-au mai lasat greturile?

bibirox, nu mai scrii?de mult

va pup pe toate, ma duc la somn ca e 23.30 si sint rupta, pe miine !

Flavia 37+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

pepsi
nici eu nu tin minte de cand nu am mai scris sau nu am mai intrat pe forum.
nu stiu ce a fost cu mine in dimineata asta ca am simtit nevoia sa intru.si cand am vazut ca intrebai de mine m-am gandit ca am simtit ceva in subconstient.pe langa visele tale se pare ca ai si puteri telepatice
eu am fost foarte suparata ca dupa 2 teste pozitive am inceput sa sangerez rau in Z35.am zis ca e o dereglare si ca mi-a intarziat ciclul.dar dupa ce am vazut ca ma tine 8 zile si nu-mi trece m-am dus la dr.am fost suspecta de extrauterina.pana la urma nici dr nu-si da seama ce a fost, dar banuieste ca a fost avort menstrual (sarcina normala sau extrauterina).luna asta am luat antibiotic pentru ca la ecografie mi-a zis ca am o inflamatie urata si endometrul subtire si sa nu incerc luna asta sa fac bebe.asa ca stau pe bara inca o luna
iar pe 22 mai era DPN-ul meu si am fost asa de trista, deprimata, m-am simtit atat de goala

vad ca mai ai putin putin.iti tin pumnii si-i pup pe Double D(Dominic si DaviD)

Mcrissa www.tickercentral.com/view/8bqa/5.png" target="_blank">in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Mcrissa o luna trece repede
Pepsi profita la maxim de timpul liber. Sotii trebuie speriati, eu i-am spus la al meu de pe acum ca atunci cand voi ramane gravida el va avea majoritatea sarcinilorAcum eu fac le fac pe toate.
Danangie, imi pare rau de sefa ta ca nu stie sa te aprecieze, poate doar cand vei pleca la un alt loc de munca. Am impresia ca uneori daca esti bun si saritor esti luat de fraier. Am patit-o si eu. Este mai bine sa ne gandim doar la binele nostru; colega ta te-a ajutat sau s-a oferit vreodata sa te ajute?
Cristina26 toate avem maomente cand ne gandim la ingerasii nostri. Ei ne vegheaza de sus si ne dau puterea de a merge mai departe
Michelle nu ne aduci vesti?
Va pup pe toate

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

sicuta, ai dreptate,barbatii trebuie speriati,asa i-am spus si eu sotului,ca va avea multe de facut.din fericire, nu s-a speriat,dimpotriva vrea sa-mi arate ca stie si poate sa faca multe pentru mine,pentru noi mai incolo putin.
mav,felicitari si o sarcina usoara, un bebe mancacios,frumos si destept.
mcrissa,imi pare tare rau pentru tine...
nu sunt intr-o stare prea buna,nu imi dau seama de ce,dar mi-era dor de voi,sa citesc ce ati mai scris. tuturor.

http://t2.lilypie.com/MqTkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare, dragele mele!

N-am mai dat de ceva vreme pe-aici ca si eu dau tarcoale butoiului, chiar daca ar trebui sa ma simt bine ca am un Grauncior in burtica!
Ma simt al naibii de rau ....fac "foamea" si 3-4 zile pe saptamana ca nu pot sa manac mare lucru si cand am o zi mai buna....bag in mine ca sparta sa recuperez....aseara nu puteam adormi de cat am mancat si asa ca pe la 3 dimi faceam curat in bucatarie....or fi zis vecinii ca n-am toata tzigla pe casa....da' asta e....daca nu puteam sa dorm!
Si ca sa fie treaba treaba mai killereste si al meu cu unele chestii care-mi taie si mai tare pofta de mancare, de viatza .....de orice
Sper sa treaca peste momentele astea si sa fie mai mult alaturi de noi!

Hai ca m-am plans suficient!

Flavia ......mai ai asa de putin, pana la nastere....Doame cat de repede trece timpul.....
Incearca si tu sa te mai odihnesti cat de cat....ca vine David si te ia de "noua"! Sa ne anunti sa-ti facem galerie cand vine flacaul pe lume!

Intrebare....cum ziceai ca-i metoda aia de determinare a sexului bebelului dupa numarul de ani la care schimba parintii sangele? Al naibii sa fie daca-mi aduc aminte care era la 3 si care la 4 ani! Te rog sa mi-o mai zici si mie cand ai timp!

Oricum luna viitoare pe 28 am programare le eco morfo de trim 1 si daca bebe sta intr-o pozitie...suficient de "indecenta" s-ar putea sa aflam si ce ascunde intre piciorushe....ca eu n-am nici un feeling ...cam ce-ar fi!

Pupicei multi!
Sper sa ma mobilizez sa scriu mai des!

Irda 8+ Cat de mare-i bb mic!
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mcrissa, imi pare atit de rau iubito, simteam eu ca ceva nu e in regula, ca erai tare pozitiva, si te asteptam cu un test dupa vacanta ta in Germania......of, imi pare tare rau, poate totusi n-a fost sarcina! o luna trece repede, partea buna e ca ramii repede!hai capul sus, si eu ma gindeam zilele astea ca bebe meu ingeras ar fi avut aproape 5 luni.....dar, de cind am avut visul acela mi-am gasit linistea si stiu ca e bine acolo unde e, si ca-l voi vedea intr-o zi si-l voi tine in brate!

sicuta, asa e trebuiesc lasati sotii sa faca, eu, am marele noroc ca sotul stie sa faca de toate, de la prajituri, supe, mincare, calca, spala(mai amesteca el culorile)ma ajuta mult cu Dominic acuma, dar inca are 2 servicii, si cu mutatul......dar nu ma pot plinge ca am un sot tare bun si muncitor, iar cu mutatul gata stau cuminte.

teo, uite un pupic mare de la mine!

irda, of, lasa ca trec ele necazurile, si mai putin si scapi si tu de greturi, cu calculul 3 ani femeile si 4 ani barbatii!acuma nu pusca tot timpul, la mine a puscat, si pina in 2010 am mari sanse sa iasa fata, sa vedem cum va fi dupa 2, daca ne mai arde de al treilea!va anunt de cind si cum, michelle, are si nr meu de celular, va va da vesti in direct!cum sa ma lipsesc eu de asa galerie! toate gindurile pozitive imi vor fi de ajutor, ca am avut o nastere tare grea la Dominic!

duminica placuta fetelor, si stai departe de butoi!va pup pe toate

Flavia 37+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Pepsi, ce ciudat suna faza aia cu "tortul parca era de plastic", dar nah...asa e la ei, bina ca macar la noi se gatesc mancaruri comestibile si cat de cat naturale, iar de prajituri...nici nu mai zic. Gata, ca ma napadesc poftele de ceva dulce si...la kg mele...nu e bine. Cu contractiile alea, ti-am zis eu sa stai mai cumintica, o sa fie bine si David o sa fie voinic si dulce, sunt sigura de asta. Odihna placuta cu Dominic si zile cat mai linistite.Apropo, cu calculul ala de schimbare de sange, de cand se incepe sa se socoteasca? De cand ne nastem? Sau? Ca nu ma pricep ...
mcrissa, bine ai revenit, dupa asa o pauza era si timpul. Nu dispera draga mea, ca important e ca esti bine si o luna nu e un capat de tzara. O sa vezi ce repede trece si o sa te trezesti deodata ca e vremea ovu si de .
Teo lasa butoiul,nu-l mai cauta,ca l-a ascuns Liana bine de tot, iar daca simti ca te napadesc tristetile, vino aici ca le alungam noi, fii fara grija.
sicuta ai maare dreptate. Al meu nu prea are ocazia sa faca multe,desi lucreaza de acasa, ca eu le fac pe toate. Dar cand va fi sa fiu si nu o sa ma descurc, cu sigurantza, va merge ca pe sarma daca va fi nevoie.
Irda, in situatia ta, nu stiai ca ai interdictie la butoi? Ai totusi circumstante atenuante, ca hormonii isi fac de cap, dar altfel...keep out! Sa ai grija de Grauncior in continuare, sa creasca sanatos si jucaus!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Hai bebe, vino la mami !

Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput