Durerea unei pierderi de sarcina (25)
Raspunsuri - Pagina 15
Michelle81 spune:
Mirela-draga bine ai facut ca ti-ai luat teste de ovulatie,acum cred ca esti in perioada fertila daca nu ma insel,vezi ce faci...sa fugim la odisee!
SUFLETEL te asteptam
Poze
Michelle81 spune:
Lau-meli-eu zic ca rezultatele sunt bune,daca ar fi fost ceva de rau te-ar fi anuntat.Hai ca lucrurile se indrepta spre normla,uite ca ai si ovulatie deci totul e bine ,eu zic ca in curand vii cu cele doula liniute mult asteptate!Atat de mult m-as bucura!
SUFLETEL te asteptam
Poze
mav spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Pepsi-eu ti-am mai spus si iti repet pentru mine esti un model de femeie,te descurci cu toate,cu Dominik,cu lucrul,cu casa si cate si mai cate si toate astea cand mai ai atat de putin pana la nastere!Si mai ales ne scrii mereu,ne incurajezi si ne arati ca nimik nu este imposibil.Si eu ma bucur atat de mult ca am reusit ieri sa te sun(cine stie cui i-am trimis sms si pe cine am sunat pana am reusit)si ma bucur ca am onorea sa tin contact cu tine in preajma marelui moment,vai iti spun de cate ori rostesc"marele moment"mi se face pielea de gaina!ai trecut prin atatea si tu saraca de tine si uite ca nu te-ai lasat.Dominik este un baietel cum si-ar dori fiecare mama:cuminte,ascultator,mamos si dulce si sunt sigura ca David va fii la fel,copii sunt de obicei asa cum sunt educati de parinti ira tu fiind o mama atata de buna nu e de mirare ca Dominik este cuminte si David la fel va fii!Am inteles ca ieri a fost ultima zi de lucru,ce bine!!Gata cel putin acum sa te odihnesti si tu putin!Te pup dulce!
SUFLETEL te asteptam
Poze
SUBSCRIU!!!!!!!
Michelle, saru-mana! Te asteptam.... la zuze!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Michelle81 spune:
sicuta13-multa bafta la interviu,sa ne spui ce ai facut!
Mav-cat de mult ma bucur pentru vestea ce ne-ai dat-o astazi!ai lipsit putin timp de pe forum ca ai fost"ocupata"si acum ne-ai spus rezultatele!Felicitarile mele inca o data pentru sarcina!Sa ai o sarcina usoara si un copilas sanatos si cuminte!Ai reuusit,ne-ai aratat ca se poate!Felicitari!
SUFLETEL te asteptam
Poze
Michelle81 spune:
Cristy74-eu zic ca faci bine ca nu te retragi si ca vorbesti despre ceea ce simti,eu in primele saptamani nu am putut face asta si simteam ca o iau razna,ma trezeam plangand,nu-mi venea sa cred ca fetita noastra nu mai este.Iti sun sincer ca am avut un psiholog bun dar nu m-a ajutat,ce m-a ajutat au fost fetele de aici,ele inteleg tot ceea ce simtim,pentru ca din pacate toate am trecut prin aceasta durere!"nu voi mai fi niciodata cea care am fost si chiar daca sunt moarta de frica nu vreau sa renunt, si o sa ma auziti in curand ca voi fi gravida" cat am bucur sa citesc aceste randuri,asa draga mea nu renunta ca altfel esti pierduta!Normal ca nu vei mai fi cea care a fost,eu inainte eram toata un zambet si radiam de fericire,mi se parea un vis ce traiam cand eram gravida,acum daca zambesc intr-o secunda redevin trista sau am tot felul de stari ciudate,nu avem cum sa uitam orice am face.Cei din jur nu ne vor intelege veci,vor spune mereu"lasa ca vei mai avea alti copii"dar nu se gandesc la puiutii nostrii care i-am avut in burtica si pe care i-am iubit si ii iubim atat de mult...Mie fetita mi-a "smuls"o bucata de inima si acel loc voi simti mereu durere si nu-l va umple nimeni niciodata...insa trebuie sa traiesc,sa fiu multumita ca sunt sanatoasa,ca familia mea e bine si ca am alaturi un sot care am iubeste si care a fost alaturi de mine in acele momente in care imi revarsam ura,nervii pe el si mai ales trebuie sa lupt oricat de greu este....nu putem face altceva,gandeste-te ce ar fii daca am renunta,nu am mai fii veci fericite,am fii bolnave psihic si atunci ce am rezolvat.Dreptate nu mai este demult dupa cum am observat....multe fete isi bat joc de copii,ii lasa sa moara de foame,ii omoara sau ce stiu eu iar noi care ne dorim atat de mult uite ca trecem prin atata chin,dar sa stii ca suntem speciale intr-un fel,avem copilasii nostrii ingerasi care vor vegea asupra noastra si sunt sigura ca nu vor lasa sa ni se mai intample ceva rau,ai sa vezi!Nu putem sa ne alegem singure destinul ci totul sta in mainile Domnului.Unele persoane ne vor spune ca folozofam prea mult,ca nu are rost sa ne mai gandim la ce a fost dar numai noi stim ce este in sufletul nostru,pentru noi sunt copilasii nostrii mult iubiti oricat de mici sau de mari au fost!Eu nu am crezut niciodata ca voi mai incerca din nou,mi-am spus ca inchid acest"capitol"dar nu pot pentru ca imi doresc din tot sufletul un copilas sanatos!Sa speram ca va fii bine!Eu nu am stiut de avort spontan pana nu am pierdut sarcina in 2005 si apoi in 2006 cand eram deja in luna a 5-a am spus ca nimik nu se mai poate intampla si iata ca la 24 saptamani a trebuit sa renunt la fetita,ne-a fost greu sa luam aceasta decizie dar mai bine sa sufar eu toata viata si traiesc cu aceasta durere decat sa imi fii vazut sufletelul suferind,zic eu.Acum incerc din nou dar sa stii ca am o frica de nu o pot descrie dar SPER ca va fii bine si ca voi ajunge sa imi tin copilasul sanatos in brate!E bine ca iti doresti sa incerci din nou,ai sa vezi ca va fii bine.sper ca mesajul meu nu a fost prea lung incat sa te plictiseasca dar vreau sa iti spun ca vor mai fii momente in care vei vrea sa renunti,vei spune ca durerea si frica sunt prea mari si nu mai poti insa sa stii ca nu te vom lasa!te imbratisez cu drag!.
SUFLETEL te asteptam
Poze
Michelle81 spune:
Chantal-daca vrei citeste ce am scris pt Cristy74.te rog eu mult da-ti o sansa de a fii fericita si incearca din nou,cu trecrea anilor va fii tot mai greu si psihic si fizic,stii bne ca sunt alaturi de tine si vreau sa vad semnul de aspiranta in dreptul tau apoi de gravidutza,ai un suflet minunat te rog eu da-ti o sansa!
SUFLETEL te asteptam
Poze
Gina M spune:
Mav - n-as fi facut-o pentru nimic in lume.Doar te-am impins putintel de la spate/provocat sa rezolvi problema aceea "X" si sa ni te alaturi grupului, ceva mai degraba si vad ca, a mers!!!
Inca o data,Felicitari din adancul inimii mamico!
Sarcina usoara si un puisor, plin de sanatate iti doresc.
Poze & My Baby Development!
Michelle81 spune:
Mav-Felicitari din toata inima pentru samburelul mic de la mami din burtika!
SUFLETEL te asteptam
Poze
blueeyes2003 spune:
Mav felicitari!!! Ma bucur din inima pentru tine,sa te ajute Dumnezeu sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos! Felicitari!!!
Lau-Meli si eu zic ca rezultatul la PAP e ok.Ai scapat de o grija.Sigur si celelalte analize vor isi la fel de bine.
Mama este mai bine acum,multumesc de intrebare,se recupereaza si de la o zi la alta se observa o schimbare in bine,multumim lui Dumnezeu!
Michelle astazi incep sa fac teste de ovulatie si va anunt rezultatul!
Tie iti tin pumnii stransi pana la momentul testului!Te asteptam cu II liniute!
Va pe toate si va doresc un week-end placut!
Mirela
www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/13994/.png" target="_blank">Come on baby!
blueeyes2003 spune:
Laura condoleante pentru pierderea suferita! Dumnezeu sa-l odihneasca pe socrul tau!
Cred ca treci prin clipe grele,imi pare sincer rau!
Mirela
www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/13994/.png" target="_blank">Come on baby!