Piticlonti de iulie-august 2004 (221)
Raspunsuri - Pagina 7
kim222 spune:
Neata..
..vad ca nu-i prea buna ..pt toti..
Multumim ca ne-ati vizionat..Gabi nu este nici o legatura cu Discovey Channel...este doar un muzeu...interactiv..care poate si explorat pe afara...dar are si camere..cu activitati specifice..S-ar putea face asa ceva f usor..oriunde..deci si-n Ro..
Gabi daca deficitul este cel de care spune Roxa..atunci probabil o sa trebuiasca infectii anticoagulante zilnice..
Roxa bine sinteti?
Adela v-ati facut mari!
Daria si Alice...eu zic sa incercati tot ce depinde de voi...dar pina la un punct...acolo unde nu mai exista dragoste...nu stiu daca se mai poate face ceva..cel putin eu asa gindesc,nu va suparati pe mine..
Ioana...normal daca lucrezi in invatamint!La sa ca si Zarzant numai asta aude...ai grija...si el ne zice deja acum...che cherful (be careful!)
Ieri am fost la shopping, se apropie ziua sotului..sint in pana de idei..si Luca m-a sfatuit sa luam un cake si o papusa ..daca numai la partyuri de fetite a fost!
sint prin zona..
kim222 spune:
Gabi acum am vazut ca zici de Clexane ..asta este un anumit tip de heparina...antigoagulantul de care-ti spuneam...
speel spune:
Buna seara.Fetelor,am o mare mare rugaminte la voi.Cele care mai folositi body-uri la copilasi,chiar si cele care nu mai folositi dar poate v-a amintiti,cit costa un body in Ro?Cu siguranta nu cumparati toate aceeasi marca si asta e de fapt si ideea,as vrea sa stiu cam pe unde ajunge pretul unui body.Mi-a incoltit o idee in capusor si asta de la o postare mai veche a Roxanei.Roxi,ai spus ca ai cumparat body-uri pentru Patrick,numai retin firma dar stiu ca am belit ochii ca de melc cind am citit pretul.Si o intrebare poate indiscreta,ai o veleitate pentru acea firma sau ti se pare ca raportul calitate pret e ok?Adica sa nu m-a intelegi gresit,daca ai avea ocazia sa cumperi un body la un pret mult mai mic ai face-o?nu de acea firma dar de o calitate foarte buna la un pret mult mai mic decit cel pe care l-ai platit.Cind m-a refer la calitate vreau sa spun o textura moale a materialului,rezistenta perfecta la cel putin 40 de spalari,nu se largeste nu se micsoreaza,capsele se inchid perfect si dupa o folosire indelungata,eventualele imprimari nu se deterioreaza dupa multe spalari,nu se scamoseaza.Cam astea sunt cerintele mele de mama in ceea ce priveste un body pentru copilul meu.Si poate in primul rind sa fie numai din bumbac 100% fara amestecuri in compozitie.Asa,acum sa-ti mai spun ca body-ul de care-ti vorbesc costa 1,20euro.Eu cumpar seturi de sapte cu cele sapte zile ale saptaminii si platesc 8,40 de euro.Aceleasi body-uri de aproape trei ani,doar i-au marimi mai mari pe masura ce creste copilul.Deci intrebarea finala este,tu ai cumpara asa ceva?Si celelalte fete de asemenea.
alice2004 spune:
Si io la ceas de noapte ...
Dana-speel, da, eu una SIGUR as lua !! La pretul acesta pe care il spui tu, mi se pare super fain !!!!
Multumesc inca o data tuturor pentru incurajari si pentru gindurile bune ! Sper sa fie bine ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
philip spune:
gabi, eu n-am vrut sa particip in film pt ca stiam ca-l vor vedea la conferinta aia unde eu nu voi fi si nu voiam sa se hlizeasca cand eu nu-s de fata:) conferinta a fost de altfel taaare plictisitoare, noroc cu filmu
am vazut poze cu copilasi dragalasi, pupici
sanatate mamicilor si la cat mai putine certuri si probleme
pupi ieri s-a dus singurel la baie si a facut pipi. yuhuhu
mitzu, eu il tund pe sestache in baie. multumim de complimente
philip&andreea
roxanaz spune:
neatza dragelor, aici e furtuna mare, cu tunete si fulgere, copilu' meu era in culmea fericirii ca "tuna si ugera"
Andries succes mult la luat pilule. si sper sa se refaca incet incet deficitul de hemoglobina. dar tu ai avut tot timpul problema asta? ca la prima sarcina nu imi aduc aminte sa fi zis de ea. tinem pumnii sa fie ok!
Gabi, da clexane-ul e un anticoagulant. se spune ca acest deficit de coagulare poate avea rol in miscarriage datorita mecanismului defectuos in sine. am vazut ca e folosit mult in ultimul timp si cu rezultate ok. pupici!
Dana bineinteles ca as vrea sa dau 8,4 euro pe 7 body-uri in loc de 30! numai ca in romania un body de calitate costa cam 5-8 euro bucata, la majoritatea firmelor. nu am vazut pret mai mic pentru calitatea asta. si eu sunt extrem de multumita de calitatea celor de la M&S. (ca am luat de la C&A body-uri cu 1 euro....e partea a doua, dar repet...traiesc in romania ). deci.....esti fericita .
Olivia hahahaahaaa o prajitura si o papusa, taaare fericit ar fi Sorin!!! zic si io un ceas? ori ceva gadget-uri? ne mai sfatuim noi
Daria, inca nu a sosit vaccinul, cred ca zilele astea ar trebui sa vina totusi.
o zi frumoasa tuturor!
szivarvany spune:
Salutareee, intru pe scurt ca nu mai poci de somn si-mi vine sa dorm cu capul pe birou. Am alergat toata seara prin parc , sunt koma.
Rox - sar`na muuult, muuult de tot !
Kim - chiar`k faza cadourilor e suuuper haioasa
Lia - ce mai face bebelina mica ? Cum merge diversificarea ? Cum se comporta Danutz in postura de big-brother ?
DanaSpeel - da, io as lua asa ceva, cum sa nu ! Eu iau bodyuri cu 100 mii lei vechi bucata si sunt multumita, sunt facute cred in Oradea sau imprejurimi.
AndreeaP - felicitari lui Pupi !!!
Raportam si noi o zi fara pampers, mai putin la nani, dar tare mare stres am tras io, va zic sincer, ne-am tot dus sa facem pipi pe furnici. Lumea se uita ciudat cand luam servetelul folosit si-l puneam in punga Deci s`tem bine, zic io cu maaare optimism
O zi frumoasa tuturor, haideti si semnati condicaaa !
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
leeloo2004 spune:
Buna ziua si de la mine! Eu iar am prestat la dentist - de data asta a avut de rezolvat o carie cam mare asa ca m-a chinuit mult - nu m-a durut, ca mi-a facut anestezie (de pe urma careia sufar si acum...). Mai am doua carii de rezolvat si apoi albirea dintilor si gata!
Roxi si Kim - mersi de raspunsuri - totusi nu imi da pace intrebarea cum de am putut sa duc la bun sfirsit doua sarcini (ma rog, una jumate sa zic) fara sa am astfel de probleme sau nevoie de acest tratament. Pentru linistea mea sufleteasca am sa ma duc luni sa repet analiza in alta parte.
Andries - cum mai esti?
Dana - subscriu la ce a spus Roxi - si eu sunt cumparatoare de body-uri de la M&S sau Mothercare - mi se par cele mai calitative de pe piata, dar e drept ca sunt foarte scumpe. Daca as gasi calitatea asta la pretul de care spui tu, evident ca as cumpara!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Buna ziua!
Grasana la raport.
Suntem in plin proces de despamperizare si sper ca pana invata Maria sa faca numai la olita sa nu miroasa casa noastra ca si cum am avea o duzina de pisici care nu stiu sa faca la cutia cu nisip...
N-are nici o apasare, cracaneaza picioarele si face pe ea. Si noi o intrebam non-stop daca face ca sa o punem la olita...
Ieri am trimis-o afara pe tanti Ioana cu schimburi dupa ea, a adus-o fara chiloti pen' ca i-a rezolvat pe toti!!!...am certat-o...nimic.
Azi si-a marcat teritoriul in balcon
Samburica are colici, normal de altfel...
Asa ca tresare la fiecare zgomot cat de mic. Drept pentru care doarme numai cand doarme Maria sau cand e plecata...hehehe
Dana...cu siguranta as cumpara.
Mitzu, am admirat pozele...sunteti tare frumosi!
Olivia, mi-au placut pozele...vreau si io in parc...:)
Alice, Daria .
Ioana, 2 luni concediu!? Pai nu ma mai joc!...:)...Bravo, sa te odihnesti si pentru mine...:)
Roberta, succese la job-uri.
Gabi, nu stiu ce-s alea, mie-mi iesira bine asa ca nu am cautat mai adanc (eu intre botoshele am pierdut o sarcina si mi-am facut analizele astea), dar stiu o gramada de mamici care au luat aspenter si sarcina a fost super okay...Asa ca, succese maxime si sa fie cu doua liniute!...:)
Andries, sanatate multa si sa fie bine!
Roxana, felicitari maxime pentru kg...Cred ca mi-ar trebui vreo doua saptamani de "cura" din asta ca sa incep sa arat si eu "ca mine"
O zi frumoasa la toata lumea...fara "tunete si ugere"...hehehe
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi
speel spune:
salutare.Deci daca voi ati cumpara,inseamna ca multe alte mamici ar cumpara.asa ca ideea mea e buna.Sa deschid un magazin cu hainute pentru copii in bucuresti.Sa vdem cum facem,poate ideea prinde contur.
Ha ha ha,Roxa,ce-am mai ris cind ai spus ca Sorin ar fi fericit cu un tort si o papusa.Acu depinde de care papusa,ca s-o intimplat anul trecut sa primesc si eu un..... de ziua mea,nu ca mi-ar trebui da cica de fun.Si de atunci zace pe undeva pe sus,nu de alta dar da Ricu de el si cum are naravu de a arata soacra-mii tot ce e noutate prin casa,mi-i ca apare cu minunea in brate si-i cad soacra-mii protezele din gura.Mai ales ca-i de coloarea ciocolatei si cu perle pe deasupra,ce v-a zice biata femeie,ca mi-o trebui vreun african si pin la unu autentic m-a foloesc de unul de silicon sau ce naiba o fi.Cu siguranta n-ar crede ca fii-su a facut achizitia cu pricina.