Piticlonti de iulie-august 2004 (221)
Raspunsuri - Pagina 6
leeloo2004 spune:
Kim - am vazut pozele cu Uka - mi s-a parut super parcul - are vreo legatura cu Discovery Channel? Asa ma oftic cind vad cite lucruri interesante pentru copii sunt pe la voi pe acolo!! Poze noi cu casa nu am pentru ca nu prea mai vezi acum mare lucru - se ocupa de tencuieli, gletuiri - dar in 2 saptamini sper sa se apuce de acoperis si atunci o sa se mai vada ceva, asa ca o sa fac si poze...
Dana - esti o draguta!
Si un special pentru Alice si Daria (ca am tot am citit din urma...)
Rox eu tot sanatate iti urez - ca de slabit asa nu vreau sa aud...!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
Gabi nu cumva e vb de proteinele C si S? ca ele doua sunt implicate in procesul coagularii si implicit in trombofilie. sunt doua proteine importante in calea de formare a cheagurilor solide din sange lichid. proteina S este un activator al proteinei C, amandoua lucreaza in activarea diferitilor factori de coagulare. ce sa mai zic? intreaba-ma tu te rog.
szivarvany spune:
Leeloo- atunci muuult succes !
Rox - pot sa te intreb io ceva ? Stii ceva de vaccin ?
Io nush voi, da` io moooor de somn
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Andries spune:
Imi vine sa plang de draci, dar nu pot. M-au sunat de la Institutul de hematologie sa-mi spuna ca am hb 5,5 g si ca trebuie sa fac transfuzie, macar o unitate. Mi-e frica de mor..... numai la fereasta imunologica ma pot gandi si la nimic altceva...
Andries
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
Gabi nu cumva e vb de proteinele C si S? ca ele doua sunt implicate in procesul coagularii si implicit in trombofilie. sunt doua proteine importante in calea de formare a cheagurilor solide din sange lichid. proteina S este un activator al proteinei C, amandoua lucreaza in activarea diferitilor factori de coagulare. ce sa mai zic? intreaba-ma tu te rog.
Probabil ca am inteles eu gresit - oricum zicea ceva ca rezultatul de la proteina C explica de ce mi-a iesit prost cealalta - probabil cea S de care zici tu (si eu am inteles B...). Rezultatul la ele mi-a iesit in afara limitelor normale. Dar ce legatura au astea cu sarcina si implicit cu avorturile mele spontane? Ca el spunea ca asta ar fi cauza. Mi-a spus ca in sarcina trebuie sa fac tratament cu clexane (daca am inteles eu bine...). Asta ce este?
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mitzura spune:
Multumim!
gata, acu nu mai pun poze mult timp, ca va saturati de noi daca nu....
Carmen, da, Mara are doua gropite, Tudor numai una, asa au iesit copiii astia varianta optimizata, ca noi n-avem nici gropite, nici ochi albastri si nici nu suntem asa frumosi.
Gabi, adevarul e ca Maruta e tare dulce cu bebelusenia ei...
Roxi, deci si Patrick face la fel...Acuma sincer eu ma asteptam la asta, dar nu si la faptul ca n-o sa stea nici macar 5 minute pe fundul lui. mai zi-mi o data cand veniti la Sibiu?
Leloo, ei atunci bafta, sa iasa cand si ce vreti voi!
Alice si Daria, eu zic ca merita cu varf si indesat sa faceti acele eforturi de care vorbiti, pentru ca copiii sa aiba o familie. dar bineinteles ca totul are o limita si voi stiti cel mai bine cate compromisuri puteti face.
Olivia, fain Uka, fain parcu!
Andries, uau ce mica e hemoglobina! dar daca faci transfuzie cu sangele cuiva cunoscut, din familie, nu e ok?
Andries spune:
N-am de la cine...eu sunt A+, tata e AB+, mama e 0-, dar are anticorpi antiD, sotul are antigenul nu stiu care, sora mea mijlocie e B+ si cea mica A si nu stiu Rhul dar e oricum prea mica.... alte rude apropiate nu mai am.
Andries
szivarvany spune:
Andries - multa sanatate iti dorim ! Eu te-as ajuta cu cel mai mare drag daca ai fi mai aproape de noi, sa stii !
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
leeloo2004 spune:
Andries - multa sanatate si iti tin pumnii!! dar chiar nu se poate rezolva altfel - nu stiu, sa maninci carne in singe, ficat, etc??
John D. Rockefeller, Jr.
Andries spune:
Am vb si cu ginecologul si mi-a contraindicat transfuzia. A spus ca numai in caz de risc vital. Am belit-o. Ma scuzati. Trebuie sa iau vitamine, si o sa iau si fier, tot felul de buline pe care oricum le luam si nu ma ajuta prea mult..... si-mi trebuie donator izo grup si izo rh. Gabi si Daria, multumesc de incurajari, dar nu se poate altfel. E un defect genetic, n-am ce-i face. Bucurati-va de sanatate caci e unul din putinele lucruri pe care nu le poti cumpara.
Andries