Biju-uri la fetite? De cand?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Adelita mea poarta un colier de corali roz pe care i l-am facut eu (in jurul gitului) - margelute cu diametrul de 4 mm si incuietoare din aur - pe asta il poarta mereu, si cind doarme si la gradi. Unei alte fetite i-am daruit un colier din quartz roz si il poarta si ea cu placere. Aici in general copilasii poarta mai ales coliere din chihlimbar, cica ar avea proprietati calmante si relaxante (vezi www.pouvoirdespierres.com/" target="_blank">lithoterapie - terapia prin pietre...), toate pietrele naturale (inclusiv coralii, perlele sau chihlimbarul) au diverse proprietati.

Are si Adélie lantisor de aur cu medalion (cu fecioara) de la botez, ba chiar a mai primit cadou lantisoare, bratari din aur sau argint, dar nu-i pun decit medalionul citeodata, cind mergem la biserica (si numai cind sunt prezenta). In rest e cocheta foc si mi-ar sparli toate bijuurile daca ar putea... Daca am eu o brosa vrea si ea una, port ceas - vrea ceas etc...

Ideea e ca nu-i vorba de virsta, ci de cit de cocheta e fetita si bineinteles, daca-i prea mica (bebelusi sub 3 ani) atentie sa nu se sufoce sau sa nu se stranguleze - supraveghera maxima si nu lasati bebeii sa doarma cu colierele la git!

Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by zana

Cu ochelarii tai de spion trimiti si primesti mesaje fara sa fii vazut.

Iti trebuie si ochelari ,

Asta e o veste proasta, ochelarii parca erau mai scumpi.

quote:
Originally posted by Otilia

Aici in general copilasii poarta mai ales coliere din chihlimbar, cica ar avea proprietati calmante si relaxante (vezi lithoterapie - terapia prin pietre...), toate pietrele naturale (inclusiv coralii, perlele sau chihlimbarul) au diverse proprietati.

Poate gasim si noi la mare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Vilmmaaa.....unde esti?

constat ca cunostintele mele in domeniul mesageriei serviciilor secrete lasa de dorit.
Adik trebuie sa-mi introduc codul sa pot pleca in misiune? sau sa invat franceza ce fac mai intai???

....ma duc sa ma uit in oglinda, poate-mi raspunzi.
Mersic pentru pontul cu Metro.

JURNAL DE RASFAT Copyright Scarmanus

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76746" target="_blank"> Povestile forumului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Habar n-am, ceva franceza mai stiu eu, dar n-am mai avut timp sa studiez. Oare n-ar trebui sa facem topic separat despre PUDRIERA?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Cercei mereu. Bratara si lantisor de argint ocazional.
Birzbrizurile ii plac mai mult

Mergi la inceput