Bucurii de sept-oct 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 6
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
La Multi Ani (cu intarziere) bucuriilor sarbatorite in ultima perioada!
Dudu are febta 38.6! (cred ca de la dinti: este marait, roade tot ce prinde, baloseste abundent si face kk ceva mai des ca de obicei) Aseara a facut 38.2, i-am dat 4ml de Panadol si ii-a trecut. Acum am repetat doza dar arde in continuare. Va rog sa imi spuneti si mie, daca stiti, la cate ore dupa Panadol se poate administra o doza de Nurofen, daca febra nu cedeaza?
In rest, Dudu este un mare vorbaret (doar inceputul a fost mai greu): la 7luni si jumatate a spus 'MA-MA'. Imi este atat de drag ca rosteste atat de clar si articulat toate silabele pe care le pronunta (si credeti-ma, are un 'repertoriu' extrem de variat). Iar daca il intrebam "unde este mama (sau tata) imediat isi intoarce privirea spre cel nominalizat, si ii zambeste atat de dulce! Avem impresia ca intelege ceea ce ii spunem atunci cand vorbim cu el, reactioneaza in consecinta; ce mai, avem copil mare!
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Monique_new spune:
Adriana nu stiu.Suna mai bine pediatrul si intreaba ce iti recomanda.Sau poate stiu alte fete.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
xandrutza_76 spune:
Adriana, cred ca trebuie sa stepti 6 ore, dar mai bine intreaba medicul. Poti incerca un novocalmin, daca nu cedeaza febra...
Felicitari pentru "mama"!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Mirabelac spune:
alexuta merci de , imi era dor s-o beau cu voi.
Gety piscinutza vreau sa o folosesc prin casa in prima faza, sa-l pun acolo sa se joace cu jucariile, sper sa stea si sa n-o escaladeze asa usor, am vazut la Selgros dar sunt destul de joase, cam 25 cm max, diam 1 m, sunt si mai mari in inaltime dar si in diam, nu am spatiu prea mult. Apoi daca vom merge la plaja o sa-i pun apa sa se balaceasca.
Sandra am vazut gargaritza simpatica foc, din pacate nu am sunet la calc si nu am auzit...
Lakioana m-am delectat cu pozele si filmuletul Rebycai, e o scumpete de fetitza, m-a terminat parul si coditza ei, ce mai, e o dulceatza si e f activa, D e mai lenes de felul lui.
Am vazut si Lucas care rade, din pacate aceeasi poveste cu sunetul.
Adriana de la vaccin stiu ca dupa 5-6 ore se poate administra alt antitermic.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Mirabelac spune:
Noi suntem la fel de maraiti, de fapt urlaciosi, mai ales cand vine ora de somn, cred ca tot de la dinti, se trezeste noaptea plangand fff des, nu se calmeaza decat in brate plimbat prin casa, suzy nu o mai vrea deloc, chiar se supara mai tare daca i-o dau... de mancat mancam bine fata de alte dati...
Fugim si noi sa papam fructele si sa iesim afara cat e racoare si frumos.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
alexutza_26 spune:
Adriana - stiu ca trebuie sa astepti cam 6 ore pana sa ii dai Panadol sau Nurofen, oricum amandoua au paracetamol, deci efectul e cam acelasi, daca cumva nu scade febra poti incerca cu supo cu Novocalmin 1/2..asa am procedat noi dupa vaccin si a fost super bine, i-a scazut febra
Apropo' e piscinuta - noi am luat vineri o piscina destul de mare, rotunda, de la Praktiker 25 Ron, pe care o vom folosi in prima faza ca tarc in mijlocul sufrageriei ca la el in camera nu incape, e desul de inalta si are loc arhisuficient...doar la faza cu umflatul e nashpa ca dureaza cam o ora pana reusesti sa umfli cele 4 colace
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
lakioana spune:
Buna dimineata voua!
Multumim frumos pentru aprecieri si sfaturi. Sunteti niste dragute. Adevarul e ca nu mai am liniste din cauza ei. Inainte problema era ca umbla non stop in patru labe si trebuia sa fiu atenta ce facea tot timpul...cand era in tarc eram mai linistita. Insa, acum s-a ridicat in picioare ... si asa a ramas!!!!. Daca o pun in tarc timp de o ora, se ridica sus pe margine cu viteza luminii si asa sta pana o iau de acolo. Eu tot o iau si o pun in fundulet, dar ea se ridica in aceeasi secunda iar....si tot striga de acolo : ma-ma...ma-ma. Daca o pun in pat cu mine sa umble...vine la mine si se tine de mine....si iar e in picioare!!!
Nu mai vrea nicicum sa stea jos. Nu ma laud cu ea chiar deloc...pentru ca v-am spus asta chiar cu ingrijorare. Sta in picioare prea mult!!!!!
Sper sa nu ii dauneze.
Chiar ma bucur ca v-au placut pozele si filmuletul.
In rest...tot nu vrea sa pape...sper sa isi revina. Oricum maine mergem la pediatra.
Ma duc sa ma uit si eu la pozele si filmuletele anuntate, ca nu am avut timp.
Va pupic.
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)
eleņia spune:
buna cimineatza s de la mine
am vazut o gargaritza superbacare canta s vorbeste
s o reby frumusica foc cu codita s breton
un lucas razacios pe care il
mamilili asteptam poze cu mathias
geti eu iam luat lui darius crema pt protectie solara cu factor 40 de protectie pt ca el e un pic mai blondutz
alipiticot spune:
Adriana poti sa i administrezi alternativ panadol,eferalgan sau paracetamol( toate sunt paracetamol) cu nurofen,marcofen (sunt ibuprofen)cam la 4 ore daca nu cedeaza febra.la 6 ore poti administra aceeiasi substanta de baza,adica medicamente din aceiasi categorie.Si novocalminul e bun e alta substanta de baza dar mie una mi-e frica sa incerc.Eu am incercat si cu impachetari,la febra f mare,la fata a mers acum la bb deloc,avea 39,5 cu tot cu haine ude pe el cu otet cu tot cu nurofen si paracetamol.Sper ca am explicat clar ca sunt putin grabita si vad ca a cazut si netul,poate pana termin de scris revine....
Acum si noi avem probleme mari cu febra,aseara m-am dus cu el la urgente ca pediatrul meu are inchis tel in week-end(am sa caut altul).
Eu am crezut ca am experienta in situatii cu febra la cate raceli a avut fata,dar nu am intalnit febra asa mare,cum a facut bb ,pana la 39,7 fara alt simptom.Cu ceva scaune moi dar nu e diaree.Banuiesc si eu dintii dar parca e prea mare febra.La spital l-au consultat,nu are nimic,mai ramane sa exclud o infectie urinara(fac maine analiza) si rozeola(care ar trebui sa apara bubitele in 4 zile)Dac nu e nimic din acestea atunci e de la dinti,a mai patit cineva asa ecva febra mai mult de 3 zile f mare,dar care nu cedeaza la antitermice si impachetari?Eu aseara i-am dar fenobarbital,nu vroiam dar mi-a fost frica sa nu il scap cu convulsii la febra asta.
Acum putin despre noi....merge si el in 4 labute,nu il las in picioare (el ar vrea) ca il banuiesc de o displazie dar asta e alta poveste,poate daca am timp am sa scriu,vb pe limba lui ,pronunta silabe ma-ma ,ta-ta,ba-ba,da-da si altele dar fara adresa.
E inebunit dupa sora-sa cum o vede cum rade,se mai joaca si singurel,de dormit nu adoarme singur,am avut o tentativa sa l invat dar plangea f tare,am sa mai astept.
Lakioana,am vazut si eu fetita e frumoasa foc,in legatura cu mancarea nu are rost sa fii ingrijorata,e destul de plinuta si ei stiu f bine ce ce trebuie si cat la varsta asta.
Mai revin ca s-a trezit bb si plecam la plimbare,o zi buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
xandrutza_76 spune:
Alexutza, cauta o pompa electrica ca sa nu te mai chinui cu umflatul.
Lakioana, daca Reby vrea in picioare, las-o, ce sa-i faci, daca asa se simte bine...
Alipiticot, sanatate multa lui Cosmin!
Elenia, ce mai faci? Ti-au venit parintii? Darius doarme noaptea?
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi