Bucurii de sept-oct 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by Monique_new
A luat citeva lingurite si gata. A preferat iaurtul cu biscuiti. Ai vostri papa orez cu lapte ???

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Poate-i place iaurtul ca este mai acrutz, sau s-a obisnuit cu gustul lui.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Lakioana, am vazut filmuletul cu Reby, ce scumpa e si ce "miscatoare"! Eu zic sa nu te stresezi cu mancarea ca sigur ii va reveni apetitul, am vazut ca e grasunica.
Avem si noi o perioada ca nu vrea sa pape aproape nimic mancarica, dar vrea san totusi, noi o punem pe seama dintilor.

Ciccio, bine ai venit in grupul nostru!

MamiLili, unde ati calatorit sau ai spus si n-am fost eu atenta?

Sandra, vazut si filmuletele cu gargarita, ce scumpa-i cum "vorbeste"!

Pe unde sunt fetele care nu prea absenteaza:Marina, Xandrutza, Alexutza, Ramomar...?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

buna seara mamici si bebici
Daca va era dor de noi am mai pus ceva pozici si un www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20070510&ctime=120842" target="_blank">filmulet cu Lucas razand la strambaturile mele...
suntem pana peste cap cu treaba si nu prea am timp de calculator dar mai citesc pe sarite ca tare mi-e dor de voi sa vad ce mai faceti...
Lucas papa bine mai ales cereale iaurtel si fructe..la crema de legume mai face mutrite dar o papa si pe aia...trebuie sa ma mai uit si eu la meniurile din adresa comuna daca i-mi da si mie cineva parola va rog...
Am admirat pozici multe frumoase toate bucuriile noastre scumpe si dragi...pupici si incerc sa mai revin cat de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara, pardon, somn usor...
Sandra, ai o gargarita faina tare, m-a amuzat nespus scumpa de ea, ce vorbareata e...
Lakioana, Reby frumusica de ea! Ce perisor lung are! Multam de film, o sa-l folosesc drept material didactic poate o merge si Narcisa in patru labe... Imi place cum ai decorat camera.
Gety, fain meniu ai pregatit, yummy!!
Monique, eu i-am dat Narcisei orez cu mere coapte in cuptor, dar uite ca o sa-i fac si orez cu lapte.
MamiLili, ce mai faci? Dar Mathias?
Somn usor, ne vedem maine dimineata...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Alina, azi am facut un gratar... am lasat forumul, l-am dat pe mici si carnaciori
Susa, daca vrei, am o carticica cu meniuri, da-mi un PM cu adresa de mail, parola de la mailul comun n-o mai stiu, o are calculatorul in memorie...
Ma uit la filmulet...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Xandrutza, ti-am trimis si eu PM cu adresa de mail sa-mi trimiti si mie carticica cu meniuri pentru bb.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si de la Ploiesti!!!

Ne-am intors si noi aseara de la munte, a fost superb, o sa pun si cateva poze mai incolo....grasanu a mancat si dormit pe rupte...ceva de vis..am zis in gluma ca ne mutam la munte ca tare mult ii place acolo...

Am vazut si noi aseara tarziu poze cu Reby ...Doamne cat de bine se misca si parca fara nici un efort..cand l-oi vedea si eu pe grasan miscandu-se asa ma imbat

Am mai vazut o gargrita care vorbea pe limba ei...sau mai bine zis canta..Doamne cat de dulcica e..Sandra - sa-ti traiasca!!!

Ciccio - bine ai venit si La multi ani!!pt Vanessa!!!

Monique - LA MULTI ANI!!!pt Cosminuta!!! (cu intarziere) sa creasca mare, sanatoasa si voioasa!!!

LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor zilei de azi, sa fie sanatosi si sa-i asculte pe parinti!!!!

P.S. - doriti..avem destuuula, de care doriti pe alese!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Alexutza, saru`mana de
Astept poze...
Alina, cand iti trimit mail, te anunt!
Revin...

poze cu noi

Mergi la inceput

P.S. L-am vazut pe Lucas, ce frumos rade!!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

alexutza_26multumim de cafeluta.Vrem poze cu o gura de aer curat de munte.

Legat de mincare eu ma gindesc daca pe caldurile astea si cele care vor urma bbi nostri vor papa le fel(aia care papa)ca sincer eu deja parca nu as mai minca mai nimic

Vazut si o bucata Luca zimbaretul

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput