Bucurii de sept-oct 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 7
xandrutza_76 spune:
La multe lunite, bucurii de 14: Ianis, Gruia Alexandru, Ana Luiza si Vlad Andrei!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
lilina spune:
avem poze noi
cu cireshel
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
xandrutza_76 spune:
Eloise, sa-ti traiasca Vladut!!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
lakioana spune:
Fetelor...am gasit leacul pentru constipatie!
Merge...cel putin la noi
De cateva zile Reby e cam constipata...ea in mod normal face la olita...
Eu astept sa vad cand face partzuri (scuzati)mai multe si incepe sa se screama (din nou scuzati descrierea) si atunci o pun pe olita. Ei, in ultimele zile, degeaba am asteptat eu mult si bine sa se screama ea...ca nu o facea (era cred constipata)...asa ca, dupa ce a papat am pus-o pe olita....si...am inceput sa ma screm in fata ei si sa ii spun: KK...dupa cateva secunde, surpriza: fata incepe si ea sa se screama, ce-i drept mai mult (ca de...maslinutele erau tari)...si, dupa ce o iau de pe olita...fetitza facuse kk...asa ca...am considerat ca pozitia e mai buna pt. asta...si face mai bine si mai usor asa.
Asa ca...constipatie ADIO!
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by lakioana
Fetelor...am gasit leacul pentru constipatie!
Merge...cel putin la noi
De cateva zile Reby e cam constipata...ea in mod normal face la olita...
Eu astept sa vad cand face partzuri (scuzati)mai multe si incepe sa se screama (din nou scuzati descrierea) si atunci o pun pe olita. Ei, in ultimele zile, degeaba am asteptat eu mult si bine sa se screama ea...ca nu o facea (era cred constipata)...asa ca, dupa ce a papat am pus-o pe olita....si...am inceput sa ma screm in fata ei si sa ii spun: KK...dupa cateva secunde, surpriza: fata incepe si ea sa se screama, ce-i drept mai mult (ca de...maslinutele erau tari)...si, dupa ce o iau de pe olita...fetitza facuse kk...asa ca...am considerat ca pozitia e mai buna pt. asta...si face mai bine si mai usor asa.
Asa ca...constipatie ADIO!
_
Wow deja face singura la olitaaa..superr, de cat timp ai pus-o pe olita???? a acceptat-o din prima??? Reby care deja ma uimeste cate stie sa faca!!!!
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
lakioana spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Wow deja face singura la olitaaa..superr, de cat timp ai pus-o pe olita???? a acceptat-o din prima??? Reby care deja ma uimeste cate stie sa faca!!!!
PRINTZUL
De aproape o luna face singurica...foarte usor si fara nazuri.
Am inceput sa o pun prima data imbracata...dupa fiecare masa...si ii explicam pt. ce este obiectul. Ma scremeam (scuze) si spuneam KK...ea se uita mirata la mine de fiecare data. Aveam grija ca intotdeauna sa nu ii lipseasca o jucarie. Se juca si statea cuminte...cat statea...
Nu am fortat-o...daca s-a ridicat...am luat-o imediat. Nu a plans niciodata.
Apoi...dupa cateva zile...am asteptat...ca dupa masa sa inceapa sa se screama....si o luam repede ....fara sa o sperii...si o puneam pe olita....Facea imediat...dupa care ii explicam: Reby KK, Reby a facut KK....bravo Reby (isi stie fff. bine numele)...si ii aratam ce e in olita. Ea incepea sa dea dea din maini si sa se bucure onomatopeic.
De multe ori facea putin in pampers si doar dupa aceea o luam si o puneam si continua...dar acum...cum o pun pe olita...cum face.
Sotului nici acum nu ii vine sa creada...Se tot mira in continuu
_
alexutza_26 spune:
Pai cred si eu ca se mira sotul, ca la doar 7 luni jumate sa faca singurica pe olita e tare fain..si fara nazuri si tipete...e bine ca ai scapat de o grija, mai face ea si in pampersi, dar oricum e o mare realizare!!!
PRINTZUL
anangel_lexi spune:
La multi ani Bucuriilor de 13 si 14
Vad ca toata lumea vine cu noutati legate de bebei. Felicitari!
Maria de ieri a inceput sa se puna serios pe treaba: pana acum tot incerca sa stea in 4 labute dar nu reusea sa ridice fundul (deh, daca e cu greutate!) iar ieri a gasit solutia: din stat in fundulet se arunca in fata, se sprijina in maini dupa care vrea sa mearga, isi misca manutele in fata, dar piciorusele nu, si atunci cade pe burta. E mortalaaa, de fiecare data cand o vad ma pufneste rasul. Prima oara cand a facut miscarea asta insa, am tras o sperietura groaznica, era sa cada din pat sub ochii mei, am prins-o la fix.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
eloise spune:
Xandrutza, multumim ! Urez si eu LA MULTI ANI tuturor bebelusilor zilei !
Ieri ne-am intors in Iasi, dupa weekendul petrecut la Suceava. Totul a fost ok, mai putin faptul ca bebe s-a pricopsit cu o constipatie destul de sacaitoare, care l-a facut un pic mai plangacios si fara chef. Adevaru-i ca de cand cu diversificarea ne confruntam destul de des cu problema asta. Fructe nu vrea sa manance mai mult de 100 de grame, dimineata, suc nu bea, ceai sau apa deloc, doar san. I-am scos morcovul din piureul de la amiaza dar vad ca nu cedeaza... a mai ramas orezul cu roscove de la masa de seara. ieri nu i-am mai dat decat lapte la culcare, acum astept sa vad daca se mai constipa si fara orez. Ce alte cereale sa ii dau, in loc? De-acum pot sa-i dau cu gluten, nu? Pana la varsta asta (7 luni) nu i-am dat deloc.
ieri seara la baitza l-am cantarit si are 8430gr. Un mic grasan. Luna asta a luat 650gr...cam mult pentru varsta lui . Gata, de-acum il pun la regim!
Multumesc mult fetelor care mi-au raspuns la intrebarea legata de intrarea in Bucuresti . Inca suntem indecisi... Ar trebui sa ajungem in timpul saptamanii, miercuri mai precis... altfel de duminica incolo inervin alte chestii. Daca nu venim acum am amana excursia pentru vreo 2 luni cel putin...
Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
eleņia spune:
sarumana de cafea
darius nu prea doarme prea bine noaptea s parintii mei inca nu au venit
de ca sai faci birocratia din rom. s functionari care iau banii doar pt ca fac enorm de multe greseli xandrutza
felicitari rebypt statul pe olitza s kk facut acolo
ma uimeste fetitza asta pe cat de frumoasa pe atat de desteapta sati traiasca lakioana fetita