Bucurii de sept-oct 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 8
xandrutza_76 spune:
Eloise, poti incepe cu cerealele cu gluten, ele se incep a da intre 6 si 8 luni. Pentru constipatie incearca pere sau prune.
Felicitari, Reby, chiar stii sa faci multe!
pe mamica!
O
si pe Maria Cornelia, care incearca sa stea in 4 labe...
Alexutza... poze, ceva?
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
matahut spune:
Salutaaaaaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeee!
Noi am fost de joi la Sinaia

Suntem bine, dezamagiti ca ne-am intors la Bucuresti...asta e!
Maruca e din ce in ce mai alintata, nu vrea sa stea DELOC singurica, acum i-am pus caruselul dar tot urla fiindca am iesit din camera. Asa ca scriu repede, repede.
Andra, noi am venit foarte bine aseara pe la 7,8 pe DN1 contrar asteptarilor. Deci depinde si de ora pe care ti-o alegi.
Mircobu, eu zapacisem pagina1, din intentii bune insa![]()
Gata, fug ca urla de nu se mai opreste!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
alexutza_26 spune:
Xandrutza - m-ai prins
, asta faceam acum, mai sunt 2 poze si se incarca un album intreg, si apoi vizionare placuta...de fapt cred ca s-au si incarcat pana am scris eu mesajul asta
..asa ca spor la privit grasanu' la munte!!!
P.S. - sunt si 2 poze cu piscinuta achizitionata care troneaza in mijlocul sufrageriei

Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
eleņia spune:
la multe lunitze bucuriilor de14 sa cresteti mari s frumosi s mai ales sa va bucurati parintii cu cat mai multe realizari
xandrutza sarumana de intrebare mam exprimat ca o cizma
in mesajul trecut aproape c nici eu nu am inteles ce am vrut sa spun
va pupez

MamiLili spune:

Pregatiti-va pentru poze si povesti...imediat!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
xandrutza_76 spune:
Marina, wellcome back!!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
festina spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
P.S. - sunt si 2 poze cu piscinuta achizitionata care troneaza in mijlocul sufrageriei![]()
Xandruta m-ar interesa si pe mine o piscinuta. Pui te rog link-ul direct catre cele doua poze ca nu am reusit sa le gasesc.
Multumesc

matahut spune:
Am revenit. cu maruca in brate, deci tot pe fuga.
Andra, incearca eventual sa ii dai 2 mese de fructe, inlocuieste-o poate pe cea de cereale cu fructe sau dai cereale combinate cu fructe(pere, caise).
Eu am vrut sa ii dau o data la munte borcanele, dar m-am uitat pe eticheta si m-am razgandit. In afara de fructe sau legume/carne au inca muuuulte alte chestii, gen amidon si nu mai stiu ce, a, si chiar si SARE
Asa ca i-am facut acolo papica. A inceput si ea dupa o luna jumate de diversificare sa pape binisor spre bine, adica cantitati moderate si cu mare pofta, mai ales dupa 6 seara. Nu stiu de ce, dar seara o apuca o foame...rade si legume cu carnita si piureut de fructe. Si daca ii dau si niste tzitzi nu zice ba
.
La munte s-a simtit excelent, nu am tinut-o in camera decat noaptea, de fapt, cam juma de noapte
fiindca intre 4 si 5 jumate iesea tati cu ea la plimbare pana la 8, 9
Noaptea deci tot prost a dormit in casa, asta e, bine ca a fost tati disponibil sa o preia ca sa ma mai odihnesc si eu putin.
gata, nu mai vrea nici in brate, pupici
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
ramomar spune:
halou halou fetilii,
iaca si eu dupa cateva zile de absenta. Eu nu mai reusesc sa intru deloc, asta mica ma vrea doar langa ea, iar cu iesitul de 2 ori/zi afara, apoi intre mancarica si spalat de vase nu mai am timp de nimic, iar weekend-ul l-am petrecut la iarba verbe cu gratarele.
AlinaMorostes
, multumesc ca ai intrebat de noi. Suntem bine, Patriciei i-a trecut raguseala, fara sa-i dau nimic. A tinut-o doar doua zile
microbu 
Am vazut o gargarita frumoasa foc si tare miscareata.
am vazut multe bucurii, una si una mai frumoasa, mai miscareata si mai zglobie: piscotel(nicole), Bogdan(flavia), Ana-Maria(Itzy), Lucas (Susa). Multi pupici...
Itzy, ce mult s-a deschis la culoare parul papusicii tale. Si al Patriciei la fel. Cand am nascut-o era negru, iar acum e un saten deschis, la soare chiar cu tenta de blond![]()
Marina, ma bucur ca Maruca a inceput sa pape mai bine.
Ce frumos ca ati fost la munte![]()
pupici fetelor si bucuriilor, ma cheama "datoria"![]()
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
alexutza_26 spune:
Festina- vezi ca ne-ai incurcat...dar nu ne suparam
- asteptam mielul la anu'![]()
Uite :
Piscinuta
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!