Piticlonti de iulie-august 2004 (220)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Roxa,imi pare tare rau pentru voi.Multa multa sanatate va urez din suflet.
Andreea,nu am cuvinte.E peste puterea mea sa inteleg rostul lumii,e adevarat ca toti ne ducem intr/o zi,dar copilasii........nu concep asa ceva.
dorsilia,sa stii ca la tine m/am gindit cind am sters mesaje.
Alice,mie personal nu mi s/a intimplat nimic,stai linistita,am vazut insa o inmormintare cutremuratoare.Orice inmormintare e cutremuratoare insa asa ceva nu am mai vayut cu ochii mei.Vecinii socrilor si/au ingropat fetita de 4 ani in curtea casei ,la ceremonie au fost doar ei,cei doi parinti.Au ingropat/o cu tot cu patul ei,cu jucariile,imbracata in pijamalute,asa ca si cum au pus/o la nani.La un colt au gropii au sadit la urma un copacel,cred ca atunci cind copacelul v/a fi copac v/a fi locul lor de regasire.Una peste alta,era mai bine dac plecam acasa si nu vedeam asa ceva,deci nua fost un film,stingi televizorul si de duci la culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Dana, ma bucur tare, tare ca sinteti ok !! Si imi pare nespus de rau pentru parintii aceia ! Eu ma intreb de multe ori "De ce ?", dar in fata vietii intrebarea aceasta nu isi are rostul, uneori, pentru ca stiu ca nu am sa primesc nici un raspuns !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Dana ... nici nu pot sa-mi inchipui cum e sa asisti la asa ceva dar sa mai fii si implicat direct

AndreeaP dificila situatie si la tine ...Multi pupici de la noi...
Ina...bafta la gineco...
Roxi...sanatate la toata gasca
Ioana...nu, printesele sunt din plastic ...Am gasit si unele din jeleu, dar mandrele le-au ales primele ...
Lia...ma bucur ca analizele sunt OK...
Cristal...vazut poze...Pupici "Mariei mari" si "Mariei mici" (alias Ioana)

Fug la treaba... Revin cand pot...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Am dat in plans cand am citit mesajele Danei si Andreei.
Eu nu pot sa-mi imaginez durere mai mare........

Roxana, sanatate multa si sa va treaca repede!
Alice, te intersectezi in drumurile tale cu circuitul cursei de formula III!?
Olivia, trece-ma si pe mine pe lista cu o casuta de vacanta la mare(mica, 5 camere si 2 bai!) si una la fel de micutza la munte...:))))
Eu nu ma grabesc sa stii....hehehe
Carmen, atunci asteptam sa isi faca Olivia treaba si venim in vizita....hihihi
Daria, acu' ma laud si io cu galustile ca sunt ale mele...deh, cioara ce sa zica. Dar mie chiar mi se par perfecte...:)))

Domnul John trebe sa plece cand termin io cu lauzia la o conferinta 4 zile si ma ia cu frig pe sira spinarii...:))
Drept e ca o sa pot sa fac ceva efort...(mutat mobila, ridicat saci de cartofi, luat Maria in brate, d'astea...) dar tot ma gandesc ca nu fac fata.
Samburica si-a ajustat bioritmul dupa cel al Mariei...normal, doarme si ea cand apuca.
Asa ca o sa trebuiasca sa le dau sa manance in acelasi timp, sa le culc in acelasi timp...chiraie simultan, habar n-am cum reusesc...baia de seara e decalata cu juma' de ora dar cred ca o imbaiez pe Maria cu Samburica agatzata de tzitzica...

Intre timp la noi e one man show, Maria e in plina verva creatoare (care sunt convinsa ca o sa treaca in timp).
Ieri ne-am duc sa luam sandale si ne-am intors cu papuci si cu o jucarie de impins...dupa juma de ora de urlete, mers in ciorapi prin magazin si probat tot ce se numeste pantof cu strasuri si margele (fie ca ii era bun sau nu). Voia sa plecam acasa cu o pereche de pantofiori negri cu paiete buni de o fetita de clasa a patra...pe care ii incaltzase invers si nu voia sa-i mai descalte!
Aseara la baita bazdacului mic am lasat-o pe Maria in sufragerie. Si se auzeau niste bufnituri neicutza de acolo...ne uitam ca prostii unul la altul si nu pricepeam ce putea sa faca! Dar am terminat baita si apoi ne-am dus sa vedem. Luase un lighean, il intorsese si sarea de pe el in lungime ca la groapa cu nisip. Crez ca i-a cazut vecinei de sub noi lustra in cap impreuna cu juma' de tencuiala de pe tavan. Eh, sa vaza si ea cum e cu nepoti ca are flacai mari buni de insurat...:)))))

Ma duc sa scot samburica la aer. Maria e deja plecata de pe la 10...I-a cerut lu' tanti Ioana sa ii dea geaca groasa din cuier (era imbracata deja destul de gros) si caciula ..."ie fig, ie fig!".
O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Asta da distractie, Cristalule ! De fapt, la voi numa distractie este, asa ca va pupam pe toti ! Si eu ridicam carutzul cu copil cu tot la citeva saptamini de la cezariana, asa ca te inteleg ! Zii si tu lu John ca lauzia se termina dupa fro sase luni, si atunci poa sa plece linistit la conferinta !? (Sau nu ?)
Hahaaa, super faza cu saritul din lighean, la noi Andrei si verisoar-sa fac curse cu masinutele din dotare cit e apartamentul de lung si iti dai seama cum suna vehicolele alea pe gresie, vecina de jos (dupa ce ani ne-a tot amenintat ca ne da in judecata ca ii tot inundam apartamentul !!) tace chitic si nu mai spune o vorbulita si e toata numa un zimbet cind ne intilnim pe la lift sau pe afara ! I-om fi distrus femeii auzul de cite ori a avut Florin de facut vreo muzica pentru reclamele lui (si asta se intimpla seara tirziu, de ne gindeam ca o sa cheme vecinii politia, ca facem zgomot peste cei enshpe decibeli aprobati de lege !!) si acum nu mai aude mare lucru ! Cit despre tencuiala, si-a zugravit femeia apartamentul de curind (ca fii-su si-a deschis firma) si sper sa dureze ceva-ceva pina sa inceapa sa ii cada de la raliurile noastre (drept este ca de ziua mea, pe 7 martie, i-am inundat - hahaaa - bucataria nou facuta ) !
Ca ma intrebasi de circuitul lu peshte de formula III, nu, din fericire nu sint in zona lui, dar nici nu este nevoie, am trafic blocat si paici, prin colentina, ca sa nu ma oftic pe ceilalti care stau deja la semafoare pe linga 13 spetembrie !?! Si daca la asta se adauga traficul greu din apartamentul meu pe motive de jucarii si toate aruncate in cele patru colturi, o sa aveti un tablou minunat ! (Macar apartamentu reusesc sa il deblochez in timp util !!)

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lio, tii minte cind ma plingeam ca ilinca nu maninca? eehh, lucrurile ierea mult mai nasoale decit va ziceam io voo, lu` madam spil si oliviei le-am mai zis ca ele erau din gasca "vesela", a de umblam cu venele taiate din motv de cupil sclifosit. nu vreau sa-mi mai amintesc ca la un an al ei ajunsesem sa-mi fie rusine cind mergheam in vizita si trebuia sa scot biberonu` cu mincare pasata sa-i dau:D. ei bine, vreau sa-tz spun ca ilinca si-a revenit acu (ptiu, sa nu vb intr-un ceas rau ca abia mi s-au cicatrizat venele;))) ieri de exemplu cind s-a trezit a zis "vreau foame", mamica ii zicea "poate vrei mincare" iar ea "nu, nu, intii foame dupa aia mincare". asa ca, lasa fata`n pace, cit maninca sa manince proaspat si de calitate, ca de murit de foame nu moare..ie naspa rau cind dupa un mincacios vine unu sclifosit, brr, iti vine sa-ti iei cimpii
roxana, imi pare rau ca steti virusati, pat macar e mai bine? hai, sanatate...

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Of, Carmen, cum mai torni tu sare pe rana. Unul din motivele de "depresie" asta este, m-am facut cat o balena si se pare ca ma fac in continuare . Oricum, incerc sa iau masuri, miercuri am fost la piscina, la aerobica in apa, va recomand cu toata caldura. Tot acolo au si gimnastica pentru gravide, poate reusesc sa ajung macar o data pe saptamana. In rest sunt foarte obosita, abia astept sa plecam in concediu, pana la urma mergem la bulgari, la Nisipurile de Aur, la Arabella, in ultima saptamana din iunie.

Imi pare bine ca nu am reusit sa citesc mesajele de aseara ale Danei, am citit azi frantura de poveste si a trebuit sa ma duc la baie pe motiv de . Nici eu nu cred ca exista durere mai mare decat sa-ti pierzi copilul. Andreea si tie o

Lia, eu tot sper din tot sufletul ca vei incerca sa o lasi pe Andreea cu ritmul ei de masa. Important este ca analizele i-au iesit bune. A, si poate incerci sa-ti lasi copii cu mama ta, macar trei zile si sa te duci si tu undeva la munte sa dormi si sa mananci si atit.

Roxana, sanatate multa! Sper sa va reveniti repede.

Cristalina, sper sa am si eu optimismul tau la toamna si multa putere in continuare.

Fug inapoi la treaba, un week-end placut va urez!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Oau, am citit despre copilasii pierduti, Doamne fereste de asa ceva!! Si eu am niste prieteni care si-au pierdut baietelul la varsta de 5 ani, stop cardiorespirator, erau distrusi. Nu exista durere mai mare. De fapt acesta e unul din motivele pentru care vreau al doilea copil, nu stiu, mi se pare ca daca ai doi sunt mai protejati, mai feriti, am eu asa o superstitie fata de copilul unic, mi se pare atat de expus, atat de vulnerabil, toata lumea trage de el...oi fi eu nebuna, dar ... am o colega de birou care are doi copii, de 22 si 18 ani, ei bine, nu ii lasa sa mearga impreuna in aceeasi masina, daca pleaca ambii la o petrecere, unul ia masina, al doilea ia un taxi.

Cristal, bafta ... ce sa mai zic, cand ma gandesc ce ma asteapta si pe mine, deja incep sa-mi caut bona, ca eu nu sunt capabila de acrobatii cu saci, mobila si carut, exclus la anemia mea sa mai fac si efort fizic. S-a intors menajera ratacitoare, acum e in bucatarie si calca, uraaaa!!! Si eu as vrea sa ma reintorc la job dupa 4 luni, dar sa vedem cum iese copilul, degeaba imi fac eu planuri acum. La bani oricum m-am cocosat, sunt in medical pana in nov, apoi cel de 126 zile. L-am scos pe sot la produs, i-am zis "baga" ca e jale... eu ma gandesc in mod serios sa lucrez freelancer cred ca as face mai multi bani si as avea si un orar mai flexibil.

Sanatate la toti bolnaviorii, si noi am avut viroza asta, dar am uitat sa va relatez. Urmarea ei a fost ca i s-a agravat alergia sotului si am dat afara toate covoarele (cumparate acum mai putin de 2 ani, deci practic noi) si toate florile din casa sunt pe balcon. A vrut sa elimine si draperiile, dar eu i-am spus ca nu mai pupa sex daca sta vacinul si se holbeaza la noi, ca n-am eu draperie. Ma rog, acum am pomii inverziti si nu se vede, dar la toamna? Mi-a propus sa ne mutam in provincie, ca ar fi mai putin poluat, acum mai trebuie sa-mi aleg eu orasul. Ce parere aveti, unde ar fi ok sa traiesti?

Andries

Mergi la inceput

Breee, duamna Pasa, ieri nu pricepeam si pace buna de ce te botezase Gabi Misiz Litlbard (si nici nu am vrut sa intreb, ca mi-era ca ma fac de rusine !!), da uite ca ma dumirii acum ! Ti-ai schimbat titulaturaaaaaa !! Pupici Ilincai, tare scumpa a fost cu "intii foame si apoi mincare" !!!!!

Editez - ca sa ii raspund lui Andries ... In Caraibeeeeee e bine, soare, cald si ai "piscina" mare de tot la discretie !! Nu-i nevoie nici de covoare si nici de flori in bungalouri, hihiii ! Ca sint destule in natura inconjuratoare !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andrea, imi pare rau, da` chiar n-am vrut sa te necajesc, da` ca sa dreg busuiocu` afla ca la ionu` m-am facut de 83 iar la ilinca de 91, la ionu mi-am revenit imediat la ilinca ma ajuta nazistu` ;))raportez ca bebelusha, adeka io, are 63,3 kg:D cind intri in concediu?

quote:
Originally posted by amironeanu
Of, Carmen, cum mai torni tu sare pe rana. Unul din motivele de "depresie" asta este, m-am facut cat o balena si se pare ca ma fac in continuare . Oricum, incerc sa iau masuri, miercuri am fost la piscina, la aerobica in apa, va recomand cu toata caldura. Tot acolo au si gimnastica pentru gravide, poate reusesc sa ajung macar o data pe saptamana. In rest sunt foarte obosita, abia astept sa plecam in concediu, pana la urma mergem la bulgari, la Nisipurile de Aur, la Arabella, in ultima saptamana din iunie.

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput