Piticlonti de iulie-august 2004 (220)
Raspunsuri - Pagina 28
carmenp spune:
eii, place;;)?? recunosc ca titlu de autor apartine cuscrei;)) si-am vrut sa zic de ieri da` parca n-am facut-o, o bulina mare si rosha lu` gabi pentru spiritu` de observatie![]()
edit, andries
, bag anunt la umanitare daca vrei cu "primesc donatie covor daca se poate sa hie din lina 100% e si mai bine"
quote:
Originally posted by alice2004
Breee, duamna Pasa, ieri nu pricepeam si pace buna de ce te botezase Gabi Misiz Litlbard (si nici nu am vrut sa intreb, ca mi-era ca ma fac de rusine !!), da uite ca ma dumirii acum ! Ti-ai schimbat titulaturaaaaaa !!Pupici Ilincai, tare scumpa a fost cu "intii foame si apoi mincare" !!!!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
alice2004 spune:
Carmen, io citisem si am crezut ca era in germana si mi-am strofocat creierii sa pricep ce naiba inseamna, caci germana e ca si chineza pentru mine (de unde alesei io germana, nu ma intrebati !!).
Alice si Andrei
leeloo2004 spune:
Alice - esti de coma cu germana!!!! Deci am fost pe faza ca sa zic asa si am observat printre primele schimbarea de titulatura...pe mine m-a amuzat, d'aia m-am si adresat asa...Nu mi-ati spus daca v-a placut filmuletul cu bb-lushii??
Cristal - pupe multi la micuta comoara! Si Mariei ca sa nu se supere!!! 
Noi suntem singurei azi si miine - tati a plecat la Mamaia, la un training...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
amironeanu spune:
Carmen, m-am mai linistit
. La Stefi am avut 80, acum am deja 80, sper sa nu depasesc 83-85, iar tu imi arati ca se poate si slabi. Daca ajung la 65 dupa nastere ma declar multumita, pentru ca sunt super pofticioasa si pun pe mine tot ce mananc.
Biletele le avem de pe 23 pe 30 iunie, sper ca macar pe 21 sa-mi iau si eu concediu si sa stau cel putin 2 saptamani, sa planga un pic dupa mine
.
Gabi, vreau si eu filmul, la amironeanu@yahoo.com Multumesc!
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Andries spune:
Carmen, too late, a intrat mama pe fir, le-a luat si m-a intrebat cand le cumpar pe urmatoarele, ca mai are vreo doua camere in casa de la Busteni in care ar vrea sa schimbe covorul!
Oricum, nu erau 100% lana, ci amestec. Unul singur, micutz era 100% lana.
Husbandul imi propune sa ne mutam la Suceava. Din Bucuresti, iti dai seama?
Andries
alice2004 spune:
Andrea, relax, daca ma intrebi pe mine, apoi iti pot spune ca sigur slabesti, eu am pierdut toate douaj si de kile luate in sarcina mai rapid ca vintul (ceea ce mi-a cauzat un mare stress, ca io planuiam sa mai tin pentru mine fro cinci pacolo !!).![]()
Alice si Andrei
crykett spune:
buna ziua mamici.
Va mai deranjez cu o intrebare.De vreo saptamina si ceva baiatul meu ANDREI nu vrea sa mai manince
ia o lingura doua de papa si gata nu mai vrea deloc.Am fost si la dr. are un pic de rosu in git ii dau tratament de citeva zile si nimic,tot nu vrea sa manince mincare,daca ii dau dulciuri le papa de mama mama,mincarea ioc,l-am lasat si sa rabde de foame fara succes ,dupa ore bune de flminzeala ia 2-3 imbucaturi si gata,nu stiu ce sa ii mai fac
el de regula papa foarte bine dar acum mai nimic.Daca aveti sfaturi va rog nu ma ocoliti.Multumesc anticipat.
cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI
Dorsilia spune:
Danaaa....stiu ca te-ai gandit la mine, dar sa stii ca la cate-mi bantuie mie capul.....Doamneeee, nu vreau sa ma gandesc ca ma dau cu capul de coltul mesei. Parintii aceia.... sa le dea cineva sau ceva putere sa indure suferinta, caci nu se poate concepe suferinta mai apriga decat aceea
Dorsilia spune:
cat despre lasat copiii..n-am cu cine. Mama e in spital programata pt operatie la rinichi
socrela e socrela...ea asteapta de zor sa-i faca fie-sa nepoti, ceea ce nu se intampla deocamdata, din motive necunoscute de medici
biluta28 spune:
Intru si eu 2 minutele sa stiti ca suntem bine.
Am facut si noi vaccinul (cred ca suntem ultimi) si ne-am masurat si cantarit deci 13,5 kg cu 91 cm.
Am citit cate ceva dar e prea mult deodata si am pierdut sirul, oricum per total kro--- inca odata felicitari pt. cea mica si multumiri pentru lamuriri la adresa tortului...
polux ----bine ca ai sfarsit cu AMR-ul cred ca a fost super emotionanta intalnirea
Fetele cu 2bb mult succes ca inteleg perfect prin ce treceti ca doar am trecut si eu si mai trec ![]()
Celor cu julituri si alte deasta ne inscriem si noi la acest capitol cu un genunchi si un cot julit...![]()
La cap. role noi deja le-am experimentat de asta iarna prin casa si pe culoarul blocului si e fost super amunzant mai ales ca le incalta singur si apoi se straduia sa se tina pe ele; mom. vrea unele noi caci acelea ereau ale Anei....
Roxi.. azi plec spre Constanta , cum e vremea ... sa nu spui ca si pe acolo ploua ..![]()

in rest eu ma chinui sa-mi astup urechile sa pot munci ca m-au asurzit astia cu raliul 
Un wd placut si de la noi.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28