Piticlonti de iulie-august 2004 (220)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Deci am sters cele doua mesaje.Nu e corect sa vin cu astfel de relatari aici unde suntem toate mamici si numai ideea cutremura,daramite o povestire detaliata.Deci cum suneam,noi suntem vii si traim cu speranta zilei de maine alaturi de copilasii nostri.Asa si trebuie sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nah, ca scrisei un mesaj cind s-o bulit diciu` evident, l-am pierdut
dana, am citit, trist...
i-am vazut pe stefi si pe grasunelu` mic, andrea te-ai mai ingrasat?
vazut si simburica, nu-mi dau seama cu cine seamana... cristal, prunii ie deja acolo, so, tuica ie garantata:D
roxana, ma bucur ca steti bine!
anca, slaba miscarea aici, vad ca te dozezi pentru scarile alea;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, am gugalit si ui` ce-am gasit:
- a merge (mergeai la bar, no?)- descrie cursul unei situatii, directia de desfasurare a unor evenimente la care se face referire in vis; a merge inainte sau a merge intr-o directie precisa, de genul „mergeam spre...” siguranta, incredere, perspective clare;
- pierdere: ... daca ti-ai pierdut pantofii sau alt obiect de imbracaminte important, inseamna ca vei avea niste necazuri;
- a aparea (ceva)(in cazul tau, pantofii) vesti noi; noutati neasteptate; nerabdare cu entuziasm;
si evident, cel mai important:D
- a-l visa pe pasa - bani, bucurii, realizari, drum la vreme de seara;))
hai ca mi-a mai ramas sa dau in boghi si sa ghicesc in cafea;))
edit, sursa http://www.pravaliata.ro/visem.htm

quote:
Originally posted by kim222

edit ca am uitat...Camen te-am visat si pe tine si pe Pasaroi...venisem cu Luca la voi la Iasi...am plecat intr-un bar..si mi-am pierdut din mers o botina..dupa care pe acelasi picior mi-a aparut un pantof..dupa care ..m-am trezit!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

dana, n-am citit mesajele tale inteleg ca se refereau la pierderea copilului. ce durere mai mare...prietena mea cea mai buna care locuieste in bucuresti si care mi-e of, atat de draga, si-a pierdut baietelul de un an. s-a intamplat la iulie anul trecut, b=veneau din parc, cu copilul in carut si o masina a intrat pe trotuar si i-a izbit de un zid. ea a fost accidentata sever la picior, dar copilu a fost lovit la cap si a intrat in coma pana pe data de 4 iulie cand a murit. nu exista durere mai mare si e o provocare imensa sa continui aceeasi prietenie sincera cu cineva care si-a pierdut copilul cand tu insati esti mama. pt mine 4 iulie va fi mereu oribil pt ca asta am aflat la prima ora atunci dimineata. o vreme nici n-am mai intrat pe forum, apoi am reinceput, dar nu o mai fac cu aceeasi bucurie. ma doare rau ca nu pot face nimic pt ea. ma doare ca nu l-am cunsocut pe serban, ma doare ca n-am apucat sa-i treimit hainutele pe care le aveam pregatite si pe care soacra-mea trebuia sa i le duca pe 26 iulie. ma doare ca baietii nostri nu s-au jucat si nu sunt prieteni cum am sperat amandoua.

sper sa nu va fi intristat, dar am simtit nevoia sa-mi descarc sufeltul aici in fata voastra.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza
sunt acasa cu doi bolnavi nu unul, si eu la fel. se pare ca am reusit sa luam si noi minunea de virus de la Patrick....va fi un week end taaaare frumos
va urez o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Roxana - imi pare rau - deci virusul s-a extins...sanatate multa va doresc!
Kim - deci sunt pe lista!

Dispar putin ca am o sedinta...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

AndreeaP -
Rox - muuulta sanatate la voi toti, sa treaca bolile re-pe-de !
Lia - ciocarlia - ce mai face bebelina ??? Cum stati cu papatul ???
Cristal - ce frumusete eee bebik, ce perfectaaa eee, exact ca si sor`sa !

Sunt pe aici ... ploua incet ca de toamna prin Oradea

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !
Se pare ca Daria trimise vremea cu ploaie si paici, ca s-a racorit tare si a dat si cu ceva picaturi ! Heheee, in cinstea inceputului cursei de formula III ?!
Roxi, imi pare rau sa citesc ca s-a extins problema acolo la voi ! Pupi si sanatate amindorura ! Sa treaca repede !!
Olivia, multam pentru ca ne-ai notat pe lista, in ciuda faptului ca ramasesi far de cafea, dupa ce ai varsat-o pe bluza ! Sper ca nu era fierbinte !!
Anca, spor la ... urcat si coborit scarile ! Sa vezi ce silueta faci, heheee !!
Ina, probleme ceva de mergi la nenea doctoru sau e doar un control de rutina ? Sanatate multa !
Cristalina, cit de simpatica si draalashaaa Simburica ! Si dupa cum am mai spus, seamana doua picaturi cu Botoshica sfeha !
Andreea, imi pare tare rau pentru prietena ta ! Nu cred sa existe durere mai mare pentru o mama decit sa isi piarda copilul !
Si mey, ce tot vorbiti de mesajele Danei ? Ca m-a luat cu frig, sper ca nu ti s-a intimplat nimik rau, Dana-speel, nu ???
Sint pe aici ... ma pregatesc de uichend ... murphy asta si-a bagat coada si s-a stricat vremea exact acu, vinerea !
O zi linistita va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

neata!

In primu si-n primu rand sa ne rugam de sanatate, sa avem atat si ne e superedestul, pe cuvant!

Roxa, sanatate tribului vesel
Dana- n-am citit mesajele tale ca n-am apucat dar cam stiu pe und eor fi batut, cum, ziceam, io-s in plop cu dispozitia si cred ca nu faceam decat sa ma umplu iar de muci plangand pe tastatura, dar asta e realitatea, nu? putem sa nu o vedem? ideea e ca eu am ajuns ca ala din povestea lui Creanga cu drobul de sare...nici asa nu e bine

Noi ca de obicei, mancam pe sponci, analize bune toate insa. Nu e anemie, nu e lipsa de calciu, cum v-am zis mai avem un sir lung de analize, dar toate-s in regula, le-am prezentat unui gastroenterolog, si la doi pediatri. Asa ca...las fata in pace cu vizitele ca n-am ce sa-i fac mai mult decat i-am facut deja.

Peritol 14 zile, 2 ml pe zi, Polyvital 10 picaturi pe zi, Naposim 10 zile, jumate de pastila pe zi, Vigantol si atat. Cele cu idei despre medicatii cum vi se pare schema asta? Peritolul ma cam deruteaza, e tare hepatotoxic oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Lia, ma bucur pentru analizele bune !! Sper ca te-ai mai linistit acum, macar putin ... nu ?

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput