Piticlonti de iulie-august 2004 (220)
Raspunsuri - Pagina 25
leeloo2004 spune:
Roxi - pai e bine daca doarme si nu a mai vomitat...dar tot pe regim trebuie sa-l mai tii citeva zile...
Daria - trimis si la tine!
Amironeanu - dar esti tare "zgircita" cu pozele...foarte frumosi piticii!! (si mi-a placut mesajul de pe tricoul lui bb - oricum parea foarte happy!!!!)
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Mey..m-ati facut sa dau cafeaua pe mine :(...nu eram pregatita cu atitea cereri!
So facut lista...Gabi sa termine casa, Alice si Ioana sa aiba si ele citeo vila, Ioana alt job sau alt sef...ASta cu lacul nu pot sa va incurc:))...Si nu am uitat..pe Camen o rezolv prima!
Dar toate asta nu inainte de a-mi spune careva ..ce inseamna domne' cind visezi ca-ti pierzi pantofii???
Roxa hang in there! Miine o sa fie ca nou! Ma bucur ca ai rezistat fara medicamente...Imi creste inima cind mai intilnesc mamici care nu sar cu toata farmacia repejor !
Irina ff scurta! Tnz,tnz...ia mai povesteste-te despre aventurile cu bona..!![]()
Ioana..eu zic ca in primul rind pe la ora 10 ar trebui data Maria cu sunblock...Despre palariuta...ma intreb de ce ti-a recomandat dr sa nu stea la soare...In principiu trebuie feriti de insolatie...care se poate face si daca are ceva pe cap...dar care-i legatura cu convulsiile facute? Tu de ce ai starea asta? Primavara a trecut!![]()
Alice si aici este la fel...frig (13 grade dimineata)..si apoi in jur de 20...dar eu inca astept vara... La cit mai multe cintari! Ca sa se fac banii!![]()
Daria am inteles....ce sa fac daca-l ascunzi pe tati?![]()
Andrea cam scurtuta! Nu am recunoscut-o pe Stefi! Niste scumpi amindoi!
Vazut Stefanut...ce bucalat s-a facut!
Noricel...iesi la raport!Te intreci cu gluma!
roxanaz spune:
mandrelor, victorie! dupa ce a mai dormit aproape 2,5 ore a mancat un biscuit si un polonic de supa cu taitei, sunt tare fericita. a inghitit si jumatate de fiola de ecoflorina si acu se prosteste prin acasa. Olivia, tu stii ca ai dreptate ![]()
Gabi, da, asa e, uite ca e de bine cu somnoreala.
ina32 spune:
quote:
Originally posted by kim222
[
Irina ff scurta! Tnz,tnz...ia mai povesteste-te despre aventurile cu bona..!
Aventuri cu bona n-am...in principiu. E o femeie serioasa si responsabila, in linii mari n-am a ma plange...dar are si cateva chestii din care n-o scot....
Altfel...nimic nou sub soare...saptamana trecuta barbata-miu fu plecat asa ca am fost mama eroina...seara picam franta. Dupa-amiezile mi le-am petrecut intr-un mod fuuaaarte diversificat mestecand in oale/alergand pe langa bicicleta/jucand fotbal. Toate serile s-au incheiat apoteotic cu n-spe mii de povesti
Weekendul viitor as vrea sa ajung la Bucuresti la (inca) un consult ginecologic. Din astea...
cristalina spune:
Adevarat s-a inaltat!
Grasana la raport! Evident ca nu prea am timp de scris, dar nu-i asa ca am absentele motivate doamna diriginta?! ![]()
Am citit si am admirat poze cu pitici, ii pupam in mod organizat pe toti.
Iaca aici niste poze de vreo doua saptamani cu Samburica, mai noi am numai pe camera dar evident ca nu are cine sa le descarce...:))
http://family.webshots.com/photo/2087255480101176120dkkics
A facut falcutze si bulanase, imi vine sa pup la ea toata ziua.
Iar la Maria rasfatul devine cronic. Cand a zis doctorul ca remediul pentru rasfat e o surioara a uitat sa ne spuna ca nu functioneaza in toate cazurile...:)))
Mitzu, la multi ani pentru cele 6 luni ale Marei
...cand a trecut timpul asa repede?!
Cu felul doi, nu poci sa te ajut pen' ca noi suntem inca la meniu de bebelusi...![]()
Azi mi-a cerut Maria inghetzata...(habar nu are ce gust are) si mi-a explicat apoi de ce ...sa faca slurp-slurp (nu stiu cum sa scriu onomatopeea asta, dar lingea la o inghetzata imaginara si era tare incantata)![]()
Pentru sosul de spaghete il pun pe John sa scrie...ca el il pregateste...
...Si asa zice el ca e o doamna, sa stea de vorba acilea cu doamnele.
Liliana, vrem poze cu domnisoara ...cand ai timp evident...Pupam!
Dana Barosana, va urez sa va treaca fitzele cat mai repede!
Daria, super idee cu udatul...
cred ca asa o fac pe Maria sa stea locului, o las sa ude...:))))
Roxana, ma bucur ca Pat e mai bine. Sanatate maxima!
Olivia, teoretic as vrea sa stau acasa 4-5 luni, cat merge cu concediul medical care e cat un salariu. In concediul de cresterea copilului daca intru ne arde rau la buzunar...
Noi sa fim sanatosi, vedem daca se poate, daca nu stau cat trebuie.
Felicia, cum sa o confunde pe Andreea cu un baiat!?
Pe Maria da, inteleg, ca zici ca e bataushul clasei si cat o fi ea de imbracata in oz tot ma intreaba lumea "cum il cheama pe baietzel?!".
Mai nou a facut o fixatzie pentru cercei, iar eu nu gasesc clipsuri pe la magazinele din zona.
Se agata de urechile doamnelor si incepe "ai cecei!? Mezi, Ma-i-ia nu aie cecei!"
Zice m in loc de v...adica chip si dale sunt "memeritzele"...:))))
Carmen, sa va facetzi casa cu livada! Cand cresc prunii si facetzi prima tzuica venim in vizita....![]()
Gabi, l-am admirat pe Stefan ...tare vesel...Pupam...:)
Ioana, asta cu convingerea bonei e grea. Arde-o la salar'!
(solutie nu am ca si tanti Ioana zice ca mine si face ca ea...)
Urla bazdac cel mic...oricum a fost rezonabila ca m-a lasat sa scriu.
O seara frumoasa la toata lumea!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi
kim222 spune:
Irina succes la dr! Sa ne spui cum a fost...
Monica eu cred ca Maria o sa fie asa doar o perioada..sint convinsa..Cea mica cu caciulita..zici ca este clona Mariei!
Roxi bine ca a trecut!
Si nu in cele din urma...Dana...m-ai facut sa pling..nimic nu se compara cu a pierde copilul..nimic....Dar ma intreb cum as putea supravietui...avind acea groapa...mereu in fata ochilor...
AncaMaria spune:
Roxi, pentru problem cu stomacelul, ati incercat cu cola? Aici asta iti recomanda si doctorul.. Stiu ca nu e bine sa bea la varsta asta, dar pentru 1 zi 2 nu e problema... si poti incerca si cu sprite sau 7 Up..
roxanaz spune:
Dana nu pot zice nimic, sorry. nu pot concepe asa ceva, mi se face rau numai cand ma gandesc.ingrozitor ![]()
Anca, i-am dat sprite
ca doar eu promovam mai deunazi remediul asta.
m-am bucurat cam devreme, ca dupa faimosul polonic cu supa Pat a facut de 2 ori kk apa....dupa care a baut 10 lingurite (numarate
) de ceai de menta si s-a culcat. sper sa doarma bine.
Cristal, in poza no.10 samburica e leitaaaa Mariaaaa!!!
bestiala!
AncaMaria spune:
Roxi, scuze, nu mai stiam ca tu ai scris de remediul asta..
Dana.. nu am cuvinte... cand am inceput sa citesc eram sigura ca nimic rau nu s-a intamplat cu copilul..
Asa, si mai voiam sa zic ca am vazut toate pozele aseara de acasa... mai ce au mai crescut copiii astia.. Ilinca arata ca o donsoara in fustita si vaz ca-i mare pictorita..
Felicia, cu mare intarziere La Multi Ani Feliciei, Allesia e si ea o domnisoara in toata regula..iar tortul arata superb, io nici daca stateam o saptamana fulltime nu cred ca il realizam asa... da cine stie cunoaste ![]()
Olivia, Luca a crescut si el mult de cand nu l-am mai vazut, si imi place mult cum iti sta roscata.. io nu-s poentru suvite (desi eu le am) dar fiecare cu parerea lui..
Noi cu mutatul am cam terminat, acu se ocupa sotul de renovarea garajului... e bine in noua casa dar scarile ma omoara.. mai ales cand imi cere Bianca lapte / apa sau diverse alte chestii noaptea, imi vine sa imi fac bocatarie la etaj
.. dar privind partea buna a lucrurilor, fac mai multa miscare