Piticlonti de iulie-august 2004 (220)
Raspunsuri - Pagina 24
alice2004 spune:
Pupi multi pentru zimbariciul Stefanel !! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Multumesc - uite cum creste inima in mine!!
Aseara cind ii faceam pozele ridea cu atita pofta ca mi-a amintit de un filmulet pe care il am in PC cu 4 gemeni care rid de se prapadesc - de cite ori sunt depresata ma uit la clipul asta si imi revine buna-dispozitia! Daca vreti sa vi-l trimit, dati-mi o adresa de mail - merita vizionat, va asigur!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Io mi-am amintit cum il faceam sa rida pe fratele meu mijlociu, cind eram mici, il gidilam doar ca sa il aud cum ride, era superhaios ! Acum, la fel de frumos si molipsitor ride fii-miu, cind il gidilesc si ne jucam !! ![]()
Alice si Andrei
carmenp spune:
vizionat stefanut
uite adresa m_costin@yahoo.com intre m si costin iashte _, inteleg ca daca tin la scirbici sa il deschid de acasa sau cind ie birou gol
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
amironeanu spune:
Salut!
Eu sunt tare nauca, probabil vine ploaia, ma dor toate cele.
Noi suntem bine, Stefi a fost un pic mucoasa si a tusit, dar eu sunt mama "nesimtita" si nu i-am dat decat sirop de patlagina si colargol in nas si ne-am continuat programul normal de cresa si iesit afara.
Sa stiti ca ma uit la poze, va citesc aproape in fiecare, dar nu prea am dispozitie sa scriu, imi pare rau.
Noua ni s-a stricat aparatul foto, dar am gasit in albumul surorii mele o poza in care apar cu Stefi si Dani (am fost duminica la iarba verde si tare bine a mai fost) aici
O zi buna va urez!
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
alice2004 spune:
Moamaaa, ce grasunel dulceeeee !! Andrea, sa iti traiasca nepotul !!
Si pupici lui Stefi, bine ca a fost ceva usor cu raceala ! 
Pi es - io fug acasa mai repede azi, dupa cum spuneam, sa imi eliberez sotul din dotare, ca are de mers la cistigat bani, hehehe ! Va pup pe toate si va doresc o dupaamiaza linistita ! 
Alice si Andrei
roxanaz spune:
Gabi chiar ca e funny Stefan in pozele alea!!!
Andreea m asa scurt? che pasa? ce face samburica pitica? bine ca Stefania e ok si ca ati rezolvat rapid mucisorii.
Patrick al meu tot doarme azi....ceeace e semn bun, nu a mai vomitat de azi dimineata si a mancat cate ceva.
pako spune:
Roxana..Doamne-ajuta!bine ca-i mai bine...pupicei
Am vazut un voinic de Stefan si o Stefanie impreuna cu mami ei...iar pe bubulinu' ala mic imi vine sa-l rontai la cat de scump e
leeloo2004 spune:
Trimis Carmen - da de ce, poti sa-l vezi si la servici, v-am zis e haios rau...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Rox - pupici lui Patrick sa-si revina repede-repede ! 
Leeloo - si io vreau mamagiuliei@yahoo.com 
Mey ce faine sunt pozele Amironeanu, mai vrem ! 
Io mai am 1 ora si merg sa recuperez cupilu` de la dadaca. Abia astept. 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)