Albinute si bondari de martie - aprile 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
sherbi spune:
felicitari mady! sa-ti traiasca puiul si sa fiti sanatosi cu totii! te asteptam la impartasit sfaturi si probleme pt. pitici si despre pitici.
micul meu bondarel
film cu david
violeta, mamica de david alexandru
cria_bv spune:
Felicitari Mady
sa fiti sanatosi si un bebe cat mai sanatos si papacios.
Laurici
saracuta prin ce sperietura ai trecut, multa sanatate lui bebe Eduard.
Fetelor am si eu o intrebare, Vladut al meu a facut niste bubite mici si marunte pe gatut si pe coapse. Nu stiu de la ce pot fi de la caldura sau laptic?
Cria
de Vlad 28 Aprilie 2007
sherbi spune:
CRIA_BV- si david a avut bubitze pe gat si pe coapse si mai rau pe fatza. de fapt cred ca 80% din copilasi au facut bubitzele astea urate. indiferent cu ce-l dai tot isi vor face cap si nu vor disparea decat cand vor vrea ele. rabdare multa! se va curata in cateva zile sau max 2 saptamani.
micul meu bondarel
film cu david
violeta, mamica de david alexandru
cria_bv spune:
Multumesc sherbi pt raspuns sper sa dispara cat mai repede.
Cria
de Vlad 28 Aprilie 2007
elyanne spune:
Sunt bine 
Nu mai am timp de nimic ... s-au aglomerat toate ... sunt sigura cu teroristii ... am de lucru din toate partile ... si sambata avem botezul ...
Laura
multa sanatate piticului. Imi pare rau ca ati trecut prin asta. Sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva.
Am vazut tarziu mesajul de la tine, de pe ym
Mady felicitari! Sa fiti sanatosi si bb sa aiba o viata frumoasa!
Gata dispar la nani 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
diana_jors spune:
Salut,
n-am mai scris nici eu de cateva zile...
Felicitari Mady! 

Eu cred ca si capiez in blocul asta... in fiecare zi se gaseste cate un vecin care sa-mi sperie copilul in ultimul hal... Ba unul isi sparge apartamentul, ba altul da cu sticle de plastic pe tomberon - cat mai multe sa sune cat mai bine - asa ca puiul meu se sperie mai nou si de la faptul ca stranut in cealalta camera sau ca trage apa vecinul de sus ![]()
Nu stiu ce sa fac, bietul de el daca aude zgonote bruste se trezeste efectiv urland... si asta numai de cateva zile
dupa ce reusisem sa-l obisnuim cu zgomotele normale din casa... a suportat si aspiratorul, si masina de spalat...
bubite - a avut / are si al meu, ii trec de la sine, se mai fac altele... in maternitate stiu sigur ca i se faceau de la caldura, si acuma vad ca in principiu se fac pe partea pe care doarme...
Vreo mamica pe langa Aparatori sau pe langa Piata Berceni?
Desi cred ca am mai intrebat si n-a raportat nimeni nimic prin zona ![]()
Va las, ma duc sa mananc si eu ceva, ca ar fi cazul.
Diana
de
Alex
arissa spune:
'Neata, fetele, haideti la o cafea!
Mady, felicitari, gata, ai trecut si tu de partea asta![]()
radcarmen, dupa descriere bebe al tau a facut o dermatita atopica la fel ca Maya...ce crema ti-a recomandat dr?
laura_oana, am retrait povestea unei prietene in ceea ce ai patit tu, din nefericire inclusiv tratamentul doctorilor locali a fost identic...se deshidratase copilul si abia dupa cateva zile l-au trimis la Buc pentru operatie. Bine ca este totul ok acum la voi.
Am intrat si eu in categoria mamicilor care se streseaza ca nu papa suficient copilul. De vreo doua saptamani am tot avut senzatia ca nu mananca asa cum trebuie. La inceput am crezut ca eu nu am lapte suficient, dar nu e asa. Eu cu pompa scot mult mai putin decat reuseste sa traga Maya. Chiar ma surprinde uneori cand o pun sa pape ca trage de cateva ori, scapa sanul si vad cum iese laptic in jet, desi sanul e moale. De ieri i-am facut proba laptelui la fiecare masa. Papa maxim 100 ml, dar de cele mai multe ori 70 sau 80. Cu totul a papat vreo 600 ml ieri si ar trebui 750 ca ea are 5 kg. Si totusi a pus 200 de grame de o saptamana incoace, nu stiu ce sa cred. Probabil le metabolizeaza bine.
Azi-noapte iar a dormit de la 11 la 5.30...de-ar tine-o tot asa, ca altfel ma simt si eu dupa un somn legat de 5-6 ore.
Va pup
www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007
ElenaGiulia spune:
Buna fetelor nu am citit tot din urma ca nu am foarte mult timp.
Laura sa-i dea dumnezeu sanatate multa puiului tau saracutul prin ce a trecut asa de micut ma apucat plansul,sa dea Dumnezeu sa aveti parte numai de bucurii acum
pentru tine esti o mamica super curajoasa.
Acum sa va spun si eu cate ceva despre puiutul meu,e tare cumintel cand nu are colici dar acum de vreo saptamana are in fiecare zi si se chinuie tare rau mititelul pentru ca aici nu au nici un medicament pentru asa ceva.Incerc eu cu pusul pe burta cu comprese cu apa calda dar nu da mereu rezultate,oare stie cineva ce se poate da pentru colici in afara de medicamente,poate gasesc pe aici.
Cand nu are colici e cumintel sta treaz si cate 5 ore vrea sa vorbeasca gangureste in continu si rade ca un nebunel e asa de scump de ne vine sa-l mancam.
Sotul e asa de fericit de nu-si mai intra in piele mai ales ca toata lumea zice ca Arthur seaman cu el va dati seama cum se simte.
Mady felicitari tie si sotului sa aveti parte numai de ucuri alaturi de puiutul mic.
Acum va las ca se apropia ora de trezire a nebunicului si trebuie sa ma pregatesc sai dau tatzi.Va pup pe toete si pe piticuti.
O sa pun si cateva poze cu bondarelul meu mic acuma.
http://family.webshots.com/slideshow/558991580FwYOYB
Wolf Elena
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
Eu am fost un pic stressata toat noaptea.De fapt, un pic mai mult, ca am slabit un kil de ieri pana azi.Stiti ca noi avem pbl cu icterul prelungit.Si tot ezitam sa-i dau fenobarbital.Aseara am vb cu o alta persoana avizata si mi-a zis ca ar trebui sa-i dau feno mcar 3 zile, cate ojumatate de pastiluta pisata in calciu/ceai dim si seara.Si dr pediatra , dupa ce mi-a zis s-o mai las mi-a recomandata, intai 5 zile.Asa ca i-am dat aseara.Ea e k, dar eu stiind ca poata sa-i produca somnolenta, m-am stressat sa nu care cumva sa nu se trezeasca sa mai ceara papa.Asa ca dupa vreo 4 ore a trezit- nebuna de ma-sa .Ea oricum noaptea(desi se trezeste, e ff somnolenta).A mancat un pi, dar peste o or s-a trezit singura.La 6 dim, s-a trezit din nou avea chef de joaca si era toata un zambet.deci acelasi program.Azi dim i-am dat din nou.Acum doarme.Ea nu mai are mult icter, dar mai are si din cate am inteles cam multi copii care l-au avut prelungit tot la fenobarbital au ajuns.
Of fetelor, cred ca trebuie sa vad un psiholog ca asa ma steressez din orice.
LAURA OANA cd am citit pov ta, am plas, mi-am dat seama ca eu ca dobitoaca imi fac pbl din orice, cd de fapt alti copii trec prin pbl mult mai mare.SA va dea D_ZEU sanatate si noua si la tot bb.Ca de cd s-a nascut Alexia, fetelor, nu mai am nevoie de nimic, doar sanatate.Ea e viata mea, ingerasul meu, e totul.
Calciu eu i-am dat 5 ml/zi, 10 zile pe luna.O sa facem pauza in sezonul cald.
Despre VIGANTOL nu stiu ce sa mai cred si eu cred ca distribuitorul n-ar fi fost tampoit sa nu scrie sa schimbi sticala la o luna.Oricum acum o schimb dupa o luna ca sa fiu mai sigura.
Intrebare:VOI CU CE DATI COPIII PE PIELE PT SOARE?VREAU O CREMA BUNA.CINE IMI RECOMANDA SI MIE?SI CE FACTOR TREBUIE SA AIBA
S-A TREZIT.PUPUICI
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
karra80 spune:
quote:
Originally posted by ghibuadina
Buna fetelor,
Eu am fost un pic stressata toat noaptea.De fapt, un pic mai mult, ca am slabit un kil de ieri pana azi.Stiti ca noi avem pbl cu icterul prelungit.Si tot ezitam sa-i dau fenobarbital.Aseara am vb cu o alta persoana avizata si mi-a zis ca ar trebui sa-i dau feno mcar 3 zile, cate ojumatate de pastiluta pisata in calciu/ceai dim si seara.Si dr pediatra , dupa ce mi-a zis s-o mai las mi-a recomandata, intai 5 zile.Asa ca i-am dat aseara.Ea e k, dar eu stiind ca poata sa-i produca somnolenta, m-am stressat sa nu care cumva sa nu se trezeasca sa mai ceara papa.Asa ca dupa vreo 4 ore a trezit- nebuna de ma-sa .Ea oricum noaptea(desi se trezeste, e ff somnolenta).A mancat un pi, dar peste o or s-a trezit singura.La 6 dim, s-a trezit din nou avea chef de joaca si era toata un zambet.deci acelasi program.Azi dim i-am dat din nou.Acum doarme.Ea nu mai are mult icter, dar mai are si din cate am inteles cam multi copii care l-au avut prelungit tot la fenobarbital au ajuns.
Of fetelor, cred ca trebuie sa vad un psiholog ca asa ma steressez din orice.
LAURA OANA cd am citit pov ta, am plas, mi-am dat seama ca eu ca dobitoaca imi fac pbl din orice, cd de fapt alti copii trec prin pbl mult mai mare.SA va dea D_ZEU sanatate si noua si la tot bb.Ca de cd s-a nascut Alexia, fetelor, nu mai am nevoie de nimic, doar sanatate.Ea e viata mea, ingerasul meu, e totul.
Calciu eu i-am dat 5 ml/zi, 10 zile pe luna.O sa facem pauza in sezonul cald.
Despre VIGANTOL nu stiu ce sa mai cred si eu cred ca distribuitorul n-ar fi fost tampoit sa nu scrie sa schimbi sticala la o luna.Oricum acum o schimb dupa o luna ca sa fiu mai sigura.
Intrebare:VOI CU CE DATI COPIII PE PIELE PT SOARE?VREAU O CREMA BUNA.CINE IMI RECOMANDA SI MIE?SI CE FACTOR TREBUIE SA AIBA
S-A TREZIT.PUPUICI
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
Adina nu treb sa eziti daca ti-a zis medicul si a mea avut icter cand ne-au dat drumul din maternitate si de acolo dr neonatoloaga mi-a zis 5 zile sa-i dau seara o pastilutza de fenobarbital...si i-am dat apoi a avz pediatra si mi-a mai dat 5 zile pana cand aproape i-a trecut....fenobarbitalul se da ca sa nu aiba convulsii...pt ca atunci cand are icter creste nivelul bilirubine ceva ce este produs de ficat...si daca e prea mare acelt nivel poate duce la convulsii...si de aia se da fenobarbital.....la a mea nu a dat somnolenta si era mult mai mititica avea doar o sapt....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI
pozici