Albinute si bondari de martie - aprile 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
Kitty spune:
Si noi iesim fara caciulita, desi asistenta ne-a certat ca e prea micuta si inca nu ar fi cazul. Si nici dupa baie nu o mai punem ca nu-i place deloc. O acopar numai cand doarme. Si stam cu usa de la balcon deschisa si mergem cu masina cu unul dintre geamuri deschis. Sper ca totul va fi ok, si cu baiatul am fost destul de curajosi si a fost ok. Nu s-a imbolnavit niciodata pana la 1 an si 6 luni. E drept ca l-am alaptat 1 an si 4 luni.
Azi noapte a dormit cel mai mult de pana acuma. De la 10,30 pana la 6,30. De cateva ori m-am dus sa vad ce-i cu ea, mai ales ca imi plezneau sanii de cat lapte s-a fost strans. Sper sa doarma in continuare bine. Inainte de asta mi-am dat seama ca eu ii dadeam noaptea de mancare cum se foia un pic si acum de cateva nopti nu o iau imediat si adoarme inapoi.
Maine are 2 luni, o sa si o cantarim si masuram dar banuiesc ca are cam 5 kg jumatate.
Sa va traiasca bebeii frumuseii!!!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
sherbi spune:
si eu il las pe david fara caciulita si se mira lumea cand il vede: "vai ce frumusel e...si fara caciulitza!!!". si la noi in oras sunt copilasii infofoliti rau de tot. afara erau 31 de grade, te topeai pe strada si copiii erau cu hainutze de toamna.
eu sunt disperata! david urla toata ziulica. am intrecut-o pe maria a tzunei. nu stim ce sa ne mai facem cu el. afarae super cuminte, in casa ne tragem de par de nervi si oboseala. i-am luat toate preparatele posibile de colici din farmacie, dar degeaba.
noaptea e un chin.
micul meu bondarel
film cu david
violeta, mamica de david alexandru
magdutah spune:
Buna tuturor,
azi am fost la control cu Matei. Are acum 5120gr. si 59cm. E sanatos, doar ca tremura din picioruse.Ii dam calciu de 2 saptamani si doctorul spune ca e mai bine.
Colici sunt si la noi,dar nu asa grav.Ii dam SAB simplex seara.
Eu sunt binisor,am refacut saptamana trecuta analizele la ficat si tensiune.Se pare ca e mai bine,se stabilizeaza totul.Acum ma dor incheieturile mainilor.Am fost si la ortoped si mi-a spus ca e de la hormoni si spera ca atunci cand nu o sa mai alaptez o sa treaca. Mi-a dat si un suport(ca nu stiu cum sa ii spun altfel) pentru mana stanga,caci e mai grav-imi amorteste noaptea sau cand duc o sacosa mai grea...
Cam atat de la noi.
Sper sa reusesc sa va arat cat de curand si poze cu noi
aaaa...si buricul i-a cazut lui Matei la aproape 4 saptamani.Miercurea asta a implinit o luna si cadoul a fost: prima baita in balioara
.Imi era frica ca o sa se sperie,dar i-a placut!
Pupici tuturor albinutelor si bondareilor ... si mamicilor lor!
Magda si Matei
martutza spune:
quote:
Originally posted by sherbi
si eu il las pe david fara caciulita si se mira lumea cand il vede: "vai ce frumusel e...si fara caciulitza!!!". si la noi in oras sunt copilasii infofoliti rau de tot. afara erau 31 de grade, te topeai pe strada si copiii erau cu hainutze de toamna.
eu sunt disperata! david urla toata ziulica. am intrecut-o pe maria a tzunei. nu stim ce sa ne mai facem cu el. afarae super cuminte, in casa ne tragem de par de nervi si oboseala. i-am luat toate preparatele posibile de colici din farmacie, dar degeaba.
noaptea e un chin.
micul meu bondarel
film cu david
Te intreb si eu cum ma intrebat si pe mine prietean mea care
e medic:
DE UNDE STII CA E DE LA COLICI? COLICILE NU SUNT SELECTIVE NU ALEG DACA ISI FAC DE CAP AFARA SAU IN CASA.
Poate aerul proaspat il linisteste, poate nu-i place ceva in
patut (mirosul de la detergentul pt lenjerie, faptul ca nu e
in miscare etc) sau poate cand vine in casa este prea stimulat (olfactiv si vizual)dupa plimbare si nu poate adormi de
oboseala.
Eu asa am constat dupa plimbare, mai ales daca e mai lunga
si cu multa lume in jurul lui, adoarme mai greu.
El mananca de obicei la 3-3.5 ore dar cand venim de
afara suge 10-25 min si adoarme;se trezeste apoi la 30 min
urland si tre sa suga iar si sa-l mangai.Apoi il pun in pat
si ii cant incet Nani-nani si ii zic "Shh" de cate ori
incearca sa planga si s-a intamplat sa inceapa sa planga
cu ochii inchisi de prea multa oboseala.Diminueaza factorii
care-l stimuleaza daca faceti plimbari lungi.La varsta lor
plimbare e lunga daca dureaza mai mult de 1 ora si daca se mai si inghesuie "binevoitori" in jurul lui.Sper sa mearga si la voi.
La noi merge,desi sa-l adorm dureaza uneori 1 ora adr merita
efortul.Succes
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07
sherbi spune:
e adevarat ca stau cam mult cu el afara, si 5-6 ore.
ma gandesc ca sunt colici pt. ca si afara scoate cate un tipat de durere, dar misc caruciorul si ii trece. banuiesc ca zgaltaiala produsa de carucior contribuie la linistirea lui.
in casa nu il suprasolicitam deloc, adoarme si se trezeste tipand dand din picioruse nervos. se strange de fiecare data de burtica si de cate ori tipa trage si cate un partz. d-aia cred ca sunt colici si nu altceva. posibil sa contribuie si alti factori la starea lui, dar parca prea sta linistit si deodata se trezeste tipand si se face covrig.
micul meu bondarel
film cu david
iunita spune:
ce bine imi pare ca ati zis de caciulitaaa! azi era o caldura de mama mama si eu am iesit cu bebe fara caciulita , dar amluat-o la noi preventiv. si toti bebeii cu mic cu mare aveau nu caciulita..CACIULI groase nene. un singur bebeu am vazut fara si era mic mic, ma gandeam sa intreb daca nu cumva mami a lui ne citeste hi hi. pana la urma m-am lasat "convinsa" de un vanticel ...desi cred ca nu era cazul..da' daca TOATA lumea avea caciulita..m-am speriat, sa nu ii fac rau lui bebe. De imbracat am scos-o asa: body subtirel de tot dar cu manecuta lunga si un costumas subtire. fara paturica. am vazut un bebe cu costumas de rolan, caciula si paturica peste si era mai mare decat IArina. eu nu mai inteleg nimic. Bine macar ca nu ma ia nimeni l aintrebari. Ma plim in sus si in jos pe sub castani. mai fac pauza de 2-3 tigari si in rest mergeeem. Ca asa mai fac si eu putina miscare.
Ralualexandrei, martutza, ati iesit azi? ca am filat eu pe acolo dar nu corespundea nimeni criteriilor.
in rest.. suntem tot la fel cu program de masa la 4 ore si cu somn de la 10 la 6. bebe aluat 200g saptamana asta deci suntem in grafic si ma bucur. e vioaie, rade cand ne vede si "vorbeste" pe bebeleasca ei acolo.
ma duc sa bag cornu-n perna , ca maine ..e o noua zi si e asa frumooooos cu bebe mic!!!
pupaciuni!
are mama o fetita frumusica foc...
buburuza mea
martutza spune:
quote:
Originally posted by iunita
ce bine imi pare ca ati zis de caciulitaaa! azi era o caldura de mama mama si eu am iesit cu bebe fara caciulita , dar amluat-o la noi preventiv. si toti bebeii cu mic cu mare aveau nu caciulita..CACIULI groase nene. un singur bebeu am vazut fara si era mic mic, ma gandeam sa intreb daca nu cumva mami a lui ne citeste hi hi. pana la urma m-am lasat "convinsa" de un vanticel ...desi cred ca nu era cazul..da' daca TOATA lumea avea caciulita..m-am speriat, sa nu ii fac rau lui bebe. De imbracat am scos-o asa: body subtirel de tot dar cu manecuta lunga si un costumas subtire. fara paturica. am vazut un bebe cu costumas de rolan, caciula si paturica peste si era mai mare decat IArina. eu nu mai inteleg nimic. Bine macar ca nu ma ia nimeni l aintrebari. Ma plim in sus si in jos pe sub castani. mai fac pauza de 2-3 tigari si in rest mergeeem. Ca asa mai fac si eu putina miscare.
Ralualexandrei, martutza, ati iesit azi? ca am filat eu pe acolo dar nu corespundea nimeni criteriilor.
in rest.. suntem tot la fel cu program de masa la 4 ore si cu somn de la 10 la 6. bebe aluat 200g saptamana asta deci suntem in grafic si ma bucur. e vioaie, rade cand ne vede si "vorbeste" pe bebeleasca ei acolo.
ma duc sa bag cornu-n perna , ca maine ..e o noua zi si e asa frumooooos cu bebe mic!!!
pupaciuni!
are mama o fetita frumusica foc...
buburuza mea
Azi ne-a facut tati surpriza si si-a luat liber asa ca am mers in Cismigiu.
Maine are de reparat la masina asa ca sper sa ne scoata pe la 11-12 afara la castani.Noi avem carucior galben cu negru de la "primii pasi".Ma duc la somnic ca am obosit azi in parc si bebe doarme de la7 (nici baie nu i-am facut) si parca vad ca ma trezeste de 2 ori in noaptea asta.E minunat cu bebe.Pupici si noapte buna la mamici si bebici.
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07
elyanne spune:
Si io ii scot fara caciuli
Inca nu s-a luat nimeni de mine... dar am primit intrebarea inteligenta, pe care o asteptam de muuult... de ce nu ii imbrac la fel 
Maine, la botez, vreau sa-i imbrac in pantaloni scurti + tricou, iar in biserica, daca o fi racoare, le mai pun peste, o bluza cu maneca lunga, din bumbac.
si sper sa revin cu poze luni ... sau poate duminica daca am putin timp liber ![]()
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
Amma23 spune:
He,he, inseamna ca detinem recordul si aici cu cazutul buricului...nu ne-a cazut inca si maine facem doua luni
.Nu ca m-as bucura, dar asta este.Baie facem si am facut normal din prima zi, asa ca nu-mi fac probleme. Aici am batut recordul stabilit acum 10 ani
.Mi-a zis doctoritza si a zis sa stau linistita ca nu e nimic.Sa-l dau in continuare cu biseptine.Arata foarte bine buricul, doar ca se mai tine inca intr-un punc, dar se tine bine.
Amma23 spune:
Am fost si la cantarit si avem 6400g, maine avem 2 luni.Marti facem vaccinul si o sa ne si masuram.