Albinute si bondari de martie - aprile 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
sherbi spune:
ELYANNE- stiu cum e cu intrebarea "inteligenta". fratele meu are 2 fetitze gemene de 1 an si 2 luni si de cand le-a nascut, cumnata mea le-a imbracat diferit. bineinteles ca toata lumea o bombarda cu aceasta intrebare. acum, ca s-au marit si au inceput sa se certe pe jucarii, tare mi-e teama ca va fi nevoita sa le cumpere si lucruri la fel, mai ales cand vor intelege cum sta treaba cu moda. ca-s fetitze, nah...
petrecere frumoasa maine!
asteptam poze cu flacaii.
micul meu bondarel
film cu david
violeta, mamica de david alexandru
ghibuadina spune:
Neata fetelor,
Noi suntem tare matinale.Alexuca se trezeste de la 6.Azi dim, s-a tot scremut sa faca kk dar n-a rreusit.Oricum s-a linistit.N-o stimulez ca face regulat si sunt multumita.
Ieri a fost o dulceata, a vb cu mine.Eu ziceam 'nga' si ea ni-a raspuns, apoi, tot imi raspundea cu un 'aaa', pe aceeasi tonalitate.A repetat si azi dim dupa tati,'ghi'.o dulceata, manca-ua-r mama.
Icterul se pare ca s-a cam dus.Am luat 3 pastile, tot sunt stressata si o testez, o apas pe fata cu degetul sa vad dc ramane galben sub.S-a si cam bronzat si e un pic rozalie.
Apropo, cred ca in curand vom iesi afara pe program de vara.Adica pana in 11 si upa 17.A fost ff cald ieri, de faptt soare.Bine ca am dat-o cu crema pe fatuca si n-am prea tinut-o in soare.Eu m-am bronzat, asa ca 'tractoristii'
Intrebare:LA CAT TP DUPA CEZARIANA MERGE SA TE EPILEZI CU CEARA.EU CRED CA E K, DAR TOTUSI....?
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
karra80 spune:
'neata fetele si
bebeii....
Am intrat sa ma laud si eu putzin...noaptea trecuta a dormit criss de la 12 jumate la 9 dimineata....s- trez a papat putzin si acuma iara somnic.... si am inceput sa mancam mai bine cam aproape la fiecare masa baga la stomacel 120 ml poate si mai mult xca mai papa si tzitzica......am copchil cuminter ce mai...si pe zi nu plange mai mult de juma de bora si asta cand e fff obosita seara pe la 20 si nu poate sa adoarma dar dupa se linisteste si totul e ok...colicii nu am mai avut....
Luni mergem si noi la vaccin si cantarit
De ieri am schimbat si noi pampersul cu nr 3 ca deja iesea si pisi afara si o strangea la pulpitze.....
Azi avem botezul sper sa fie tot asa cuminte ca pana acum.....
Va
si ma duc sa ma pregatesc....la 12 plecam la Catedrala...
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI
pozici
paxela spune:
petrecere frumoasa astazi celor care au botezul, noi suntem in focuri pentru maine, sper sa fie totul ok
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
radcarmen spune:
Buna fetelor!
Nu mai stiu ce sa fac cu Vladut al meu ca sa pape mai bine. Este o adevarata lupta sa il fac sa pape. Se zbate si la san si la biberonul de completare. Nu mai inteleg nimic. Da cu capul dupa san si cand il primeste se zbate de numai.
Plus ca de vreo doua saptamani si ceva nu mai scapam in nici un fel de nenorocitele alea de bubite. Sunt disperata si cu nervii la pamant. Cred ca gresesc eu undeva si nu stiu unde.

Scuze ca v-am mai suparat si eu cu ale mele probleme.
Un weekend minunat va doresc.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007
roxanici spune:
quote:
Originally posted by radcarmen
Buna fetelor!
Nu mai stiu ce sa fac cu Vladut al meu ca sa pape mai bine. Este o adevarata lupta sa il fac sa pape. Se zbate si la san si la biberonul de completare. Nu mai inteleg nimic. Da cu capul dupa san si cand il primeste se zbate de numai.
Plus ca de vreo doua saptamani si ceva nu mai scapam in nici un fel de nenorocitele alea de bubite. Sunt disperata si cu nervii la pamant. Cred ca gresesc eu undeva si nu stiu unde.
Scuze ca v-am mai suparat si eu cu ale mele probleme.
Un weekend minunat va doresc.
Carmen si noi am avut bubite cu saptamanile, chiar incepeam sa ma ingrijorez mai ales ca io nu le-am dat cu nimic. Acum au disparut....cred ca daca sunt bubite de alea "normale" rabdarea e cel mai bun remediu. Eu am mai dat cu ceai pe fatza dar nu as putea baga mana in foc ca de la el au mai trecut....
Cu mancatul stiu ca e greu, mai ales la san cand incepe si se zbata si se enerveaza si plange sau tipa. Eu reusesc la sticluta sa il pacalesc, cu multa rabdare si incetisor asa ii bag tetina si incepe sa suga la un moment dat.
roxana &Rares Teodor
radcarmen spune:
Roxana, cum aratau bubitele voastre? Ca sa imi dau seama daca is normale. Ca pur si simplu nu mai stiu ce e normal si ce nu. Cred ca stau si mai rau cu rabdarea (spre rusinea mea
).
roxanici spune:
quote:
Originally posted by radcarmen
Roxana, cum aratau bubitele voastre? Ca sa imi dau seama daca is normale. Ca pur si simplu nu mai stiu ce e normal si ce nu. Cred ca stau si mai rau cu rabdarea (spre rusinea mea).
cam asa arata fatza lui rares cand avea bubite. Poza e destul de mica si nu se mai vde foarte bine dar toata fatza lui era zgrumturoasa cand dadeam cu mana, inclusiv sub barbie si din loc in loc o bubita era mai mare ca un cos mic.... nu stiu cum sa explic. Dar nu avea fata fina deloc si se vedeau niste puntculete pe ea
roxana &Rares Teodor