Albinute si bondari de martie - aprile 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

surpriza am inceput sa luam binisor in greutate vreo 500 gr in 2 sapt...multumiotor..dar doctora considera ca inca e icterica si ne-a dat reteta cu fenobarbital....a zis ca nu mai are mult dar e bine sa-i dau ca sa nu fie prea prelungit....si fontanela tot mica si ii dam doar o picat de vigantol..cateodata imi e si frica sa nu ii pic mai multe ca sa nu pateasca ceva...cand incepe sa pice nu se mai opreste...dar pana acum m*am descurcat....si fontanela asta de ce o fi asa mica......in leg cu vigantolul a zis ca nu tr schimbat dupa o luna..cine stie cine a mai raspanditzvonul

Calciu gluconic luam si noi luna 2 ml timp de 10 zile

In rest suntem bine azi noapte nu am mai vrut completare decat tzitzi si suntem fericiti....va pupam si revenim cu vesti

iubita mea Busca - Galusca

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Hello!

Am avut o noapte buna. maria s-a trezit de 2 ori sa pape. Ce bucuroasa eram. Ea se trezeste scanceste o data si-i e asa de somn ca adoarme la loc asa ca dorm si eu mai cu grija si cum scanceste si-si duce manuta la gura cum hop la san. Nu cred ca mananca prea mult ca adoarme repede la loc dar decat deloc cum obisnuia.... Sa vedem cum va sta cu greutatea la sf saptamanii ca in ultimele 3 zile nu a pus deloc pe ea. Sunt cam stresata dar sper sa fie bine. Am gasit in sfarsit si o farmacista dispusa sa-mi prepare reteta pt Maria sa ca de azi incepem tratamentul ca tot ma intreba si ELPOWER. Ii voi da ranitidina (a zecea parte dintr-o pastila de 2 ori pe zi) si argila si debridat. Tot imi era mie frica de debridat dar se pare ca nu am de ales si tb sa-i dau 1-2 luni. Sper sa-i fie bine si sa-i revina si ei pofta de mancare ca ieri de la ora 16 la 21.30 nu a vrut sa pape deloc. de fapt a mancat putin de tot la ora 19 si a varsat in jet si nu a mai vrut nimic dupa. a palns si apoi a adormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

uite ca revin si eu, chiar daca nu ma mai tineti minte! n-am mai scris de aproape 2 luni, de la nastere.
azi maria a implinit 2 luni si de doua zile nu mai vrea sa manance decat f putin. am vazut ca unele dintre voi, fetelor, sunteti stresate de greutatea bebeilor. io ce sa mai zic? maria s-a nascut cu 3200 gr, a scazut la 2990, am iesit din spital cu 3010. la o luna avea 3650, iar apoi la 6 sapt 3920? pe 16 avem controlul de doua luni si vaccinul. imi e si frica sa vad ce greutate are ca mie mi se pare asa mica... ce voiam sa zic e ca, daca pana alaltaieri manaca cu greu 3 masuri de lapte praf ( n-am putut s-o alaptez la inceput pt ca era f obosita de la nastere - avem cel mai mic apgar dintre toti- si m-am muls o luna si i-am dat, apoi mi-am pierdut lactatia), acum mananca vreo 30 ml si insist eu pana ajungem la 50-60. nu stiu ce are. e f vesela, rade, vorbeste si desi e micuta toti dr. se mira ce prezenta si isteata e.
m-am hotarat acum sa nu-i mai dau papa 6 ore, poate asa isi revine.
azi incep sa-i dau un tratament homeopat sa vedem dupa cat timp va reactiona si daca! eu asa ma tratam in tara si asa am tratat-o si pe ea de hematoamele pe care le-a avut.
tzuna, am vazut ca si mariuca ta are un hematom. mariuca mea a avut 3, dintre care unul fff mare pe spate, sub cefitza. am fost aici la pediatru, care ne-a trimis la dermatolog, care ne-a trimis la dermatolog,care ne-a trimis la eco si nici asa nu si-au dat seama ce are. m-au intrebat, idiotii, daca a cazut cumva copilul!!! noroc cu vara-mea din tzara, care e medic si homeopat si care a venit la mine imediat dupa nastere, ca a stiut ce are si ne-a dat ce trebuia.
in leg cu vaccinul, aici nue nicio probl dc se face intre doua si trei luni, deci fetelor, nu va mai stresati dc intarziati cateva zile.
si noi am avut bubitze si au trecut. cei de aici au zis ca e acneea bb-lusului si nu se da cu nimic. e hormonal. intr-adevar se accentueaza bubitele la caldura dar cu timpul trec. maria inca mai are pielea aspra dar vad ca usor-usor trece cu crema de galbenele. pt masaj eu nu folosesc decat ulei de masline fiert la bain-marie.
caca face o singura data pe zi; cam o data pe sapt ii mai pun termometrul sa faca atunci cand mi se pare mie ca nu mai are loc in burtica pt lapte si nu mai am rabdare sa faca singura. caca e verde si am fost stresata la inceput dar mi-a spus infirmiera ca asa e kk de la laptele pe care il bea ea- nan ha. incerc sa fiu relaxata dar azi am tras o repriza de bocete cand am vazut ca nu mananca si apoi m-au apucat istericalele. imi venea s-o trantesc de nervi. sta si molfaie tetina fara sa traga, parca are guma-n gura! dar e asa de draguta ca-mi trece pe loc toata nebunia.
noi am avut botezul pe 29 aprilie si a fost asa de cuminte si inteleapta!!!! a tras o portie zdravana de ras cand a iesit din apa.
pun si eu un link unde sa vedeti ceva pozutze si sa nu va mai stresati ca ai vostri sunt mici!
si pt ca n-am mai intrat de mult, va uram acum tuturor sa fie copiii sanatosi si sa le dea DD viata lunga si frumoasa!
va pupam si sper ac de acum sa-mi fac timp sa scriu si io mai des.

http://www.mani.xhost.ro/mariuca.html

va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

am uitat semnatura

ana si mariuca (11.03.2007)

ana, mama Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

mai scoate cineva bebelusul afara cu capul gol?

roxana &Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Da, eu De la 17° in sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by roxanici

mai scoate cineva bebelusul afara cu capul gol?

roxana &Rares Teodor

si eu.......ca in caciulita transpira tota si aveam una subtire

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

phiew, m-am linistit, ca io n-am vazut copii sub 2 ani fara caciulita pe aici.... nu mai zic ca ma intreaba toata lumea daca nu ii pun caciulita. Azi am iesit si nici prin gand nu mi-a dat de caciulita, abia cand eram departe de casa mi-a trecut ideea....

roxana &Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

In sfarsit apuc si eu sa va scriu. Ca va tot citesc pe bucatele, dar intre plimbat-hranit-schimbat-ordine prin casa nu mai apuc sa si scriu...

In primul rand vreau sa va intreb ceva: cele care le dati si lapte praf - il aruncati daca nu a baut tot?. Mie dr. pediatru mi-a spus ca pot sa il tin in frigider de la o masa la alta, dar pe cutie scrie sa il arunci imediat. Va intreb ca eu de obicei ii pregatesc 130ml dar se mai intampla sa manance numai 50ml. Si daca il arunc de fiecare data...
Si acuma sa va mai povestesc despre noi - dupa ce in 2 saptamani 1/2 am pus numai 300g, dr a spus sa monitorizez cum mananca. Si mancam intre 50 - 140 ml la o masa, desi de cele mai multe ori mananca cam 80-90. Din ce a spus dr., ar trebui sa manance cam 700 ml / zi la varsta aceasta, dar cel mai mult a mancat 630. O voi cantari duminica seara, sa vad cat a pus saptamana asta.
De la inceputul saptamanii am inceput sa ma mulg si sa ii dau numai la biberon, pt ca sapt. trecuta tipa de cate ori o puneam la san. Am observat si eu ca imi vine laptele destul de greu si probabil asta este motivul. Oricum, nu am reusit sa scot mai mult de 70 ml (maaaaxim) o data, de la ambii sani. Ma gandesc ca poate nu pune bine in greutate nici din cauza laptelui meu, ca poate e prea slab. Din ce am citit la voi, ca laptele lasa dare de grasime pe sticluta - la mine e ca apa, nu lasa nici o urma. Stiti oare cum pot face o analiza a laptelui?

Karra maine aveti botezul nu? Felicitari! Poate reusim saptamana viitoare sa ne intalnim in parc

Si sa nu uit FELICTARI MADY!!!!!! Ce mult ma bucur ca odiseea noastra s-a terminat cu bine, ca nu au fost probleme, chiar daca pentru unele fete experienta nasterii a fost mai urata. Important e ca acum ne tinem puii in brate!

Anca, de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Si noi scoatem fetita afara cu capul descoperit. Uneori chiar si fara sosete, daca ne permite vremea.

Si noi avem ceva probleme. De 2 zile Amalia nu pare a mai vrea sa suga din biberon. Sta cate o ora pana mananca intre 80-110ml. Daca nu-i dau urla de foame si daca ii dau biberonu sta cu el in gura si adoarme.

Sper sa nu fie nimic. E bine ca macar la sfarsitul orei a mancat portia.

Avem si noi mucisori si ne inneaca. Pe aici astia recomanda doar pompita si solutie salina. Tre sa vad poate imi poate trimite mama aspiratorul nazal de acasa.

Mamica fericita de Amalia Elena
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1

Mergi la inceput