Albinute si bondari de martie - aprile 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Am intrebat zilele trecute ce parere aveti despre batista bebelusului,si cum toate ati vorbit numai de bine am cumparat-o si noi.
Azi de dimineata am folosit-o si noi.Prima data am tras eu cu gura (zicea cineva ca merge si asa),si intr-adevar a mers.
Apoi l-am pus si la aspirator si a mers si mai bine.Asa cum ati spus si voi,bb n-a facut nici mac...tare cuminte a stat.
Dar o boacana tot am facut ....cand am vrut sa scot capatul din aspirator,nu mergea nici cum....asa am observat ca eu am incurcat capetele,si i-am bagat in nasuc capatul care de fapt venea in furtunul de la aspirator.....n-a plans,ma gandesc ca daca-l durea plangea,nu? Voi ce ziceti?

Si am mai vrut sa intreb daca are cineva Pomapa electrica de la NUK.Poate cineva sa ma lamureasca cum se foloseste?...asta inainte sa o dau inapoi....(Am citit eu instructiunile,si eu zic ca am facut bine,dar totusi,poate stie cineva vre-un pont,ceva...)
De ieri seara o am...am incercat aseara dupa ce a terminat David de supt,si am mai scos 20 ml...cu greu...dar am zis ca nu o mai fi...
Si azi-noapte i-am dat la David lapte praf,sa vad de dimineata cat s-a adunat peste noapte...ca tot am eu impresia ca nu se satura (de fapt asa si e...)
Si ce credeti..m-am chinuit si m-am enervat de numa....dupa 50 min am reusit sa scot numai 60 ml.
Si in instructiuni scrie sa nu ti pompa la un san mai mult de 7 minute
Lapte era sigur,ca ma dureau sanii rau dupa 12 ore....si apasam pe san si curgea ca din stropitoare,si cand puneam pompa...nik!
Oare nu o folosesc eu cum trebuie?Poate stie cineva si ma lumineaza si pe mine...

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Mihaelaa ai incercat sa te mulgi cu mana. La mine merge mai bine asa decat cu pompa si nu lasa laptele acolo daca te dor sanii.

Cria de Vlad 28 Aprilie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Mihaela s-ar putea ca sa patesti si tu ca si mine. Nu reusesc in nici un fel sa scot laptele din san (nu ca as avea foarte mult). Am incercat cu o gramada de pompe si cu mana. Rezultatele au fost aproape zero. Nu vreau sa spun ca si la tine e la fel, da cine stie. Poti incerca insa o chestie (daca nu cumva ai incercat-o deja). Sa tragi cu mana inainte din san ca sa desfunzi canalele si abia apoi sa pui pompa. Cine stie..poate merge.
Bafta!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

mihaela- s-ar putea sa-ti fiu de ajutor, dar nu sunt sigura. eu am pompa de la AVENT si nu reuseam sa scot absolut nimic. nu stiu cum arata pompa de la NUK, dar banuiesc ca merge pe acelasi principiu. eu indesam capatul care sta pe san mult prea mult pe sfarc. de fapt, trebuie sa prinzi foarte putin areola mamara. doar cat reusesti sa faci vid, pt. ca daca pompa iti inghite tot mamelonul, cand apesi pe manerul pompitzei, nu stimulezi glandele galactofore. ai vazut ca si bb cand suge nu inghite tot mamelonul, il stimuleaza destul de aproape de sfarc.
sper sa fi inteles ce am scris, ca nu stiu daca m-am exprimat cum tebuie.
astept sa-mi spi daca e vreo schimbare.

micul meu bondarel

film cu david

violeta, mamica de david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Cria,cu mana am incercat....ar merge....Dar dupa 2 zile,ma dureau rau sfarcurile,de abia rezistam cand papa David tzitzi..asa ca la metoda asta am renuntat

Sherbisi rad carmen...si astea am incercat...am apasat,am tras, am impins,am indesat,am lasat leger...ce sa zic merge tare greu!
Dar acum ma duc totusi sa mai incerc odata cum ai zis tu Sherbi...sa fiu sigura...revin

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Nu stiu de ce va prostiti voi sa dati formula la copii, cind aveti lapte.Sper sa nu va suparati pe mine.
Cria, pune copilul la tzatza cand cere.Si ce daca vomita, vomita si maninca iar. Asa facea si Lucas, dar nici prin gand nu mi-a trecut sa-i dau lapte praf.E pacat, sa ai lapte si sa-l pierzi. O sa ai o perioada in care o sa fii tot cu tzatza in gura si dupa aia, incet incet ii faci un porgram.
Insista, lasa-l sa manince numai san ca o sa vezi cum creste.Si mie mi-era teama ca nu am lapte si acum am da imi curge garla. E si mai simplu cu sanul si mult mai bine pentru copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,

I-am dat Alexiei a doua pastiluta de fenobarbital, nu doarme mai mult are acelasi program ca inainte.Cu asta m-am linistit.Acum astept si rezultatele, nu stiu ce sa zic, parca s-a mai albit un pic, ce-i drept ea nu mai are decat un pic pe obrajei si in coltul ochisorilor fff putin, ca abia reusesc sa observ.S-a si bronzat un pic pe obrajei cam tinut-o la soare s-o si ajute.

I-am luat crema solara de la nivea , cu factor 50.O sa o incercam azi.

Fetele care le-ati dat bb-lor fenobarbital, dupa cate zile s-au vazut rezultate.Ca cica tratamentul tine 10-14 zile, cel mult.

Eu zic sa nu va mai stressati cu pompele de muls.Mana e sfanta.Am si eu o pompa manuala, dar n-am folosit-o niciodata,Ma dureau efectiv sanii cd o puneam.Cu pompa electrica asa, am patit si eu in spital, sanii, plimi cu lapte, pompa nu tragea nimic>asa ca mana e sfanta, repet, chiar dc e mai greu la inceput.O sa va obisnuiti cu timpul.Acum eu nici nu mai ma mulg, decat in cazuri extreme cd trebuie sa plec mai multe ore de acasa.Nu mai am atat de mult lapte ca inainte, dar suficient ca Alexia se satura si ia si in greutate.sunt curioasa cat o sa iia in luna a 3-a, ca eu cred ca va fi mai putin.In a 2-a luna a luat 1, 300kg.

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Neatza si de la noi... asa mai spre amiaza!

Stefanyia, asa sint toate si aici in Finlanda, cum le spui tu! Si mie mi se pare totul diferit fata de ce spun fetele in Romania, dar daca aici asa se recomanda... fac si eu cum spun ei: baita de 1-2 ori pe sapt., vitamina D tot 5 picaturi pe zi (apropo, nu e numai 10 zile pe luna nu? ca asa tot imi spune mama ca ar trebui sa fie... dar vorba ta, n-au inceput ei experimentele direct pe Cristinuta mea ).

Cu reglarea lactatiei tot citesc si spui si tu ca se regleaza cu copilul la sin. Ei, eu nu reusesc nicicum si crede-ma ca imi dau toata silinta. O pun la sin la fiecare masa, dar suge putin dupa care se enerveaza cumplit... iar ca sa nu ii dau completare... nici vorba! Ca nu mai pot sta cu ea in casa de tare ce urla! Ma mulg cit de des pot si ii dau din lapticul meu dar din calculele mele mai mult de 25% din necesarul zilnic nu reusesc
Asa ca Roxanici si eu is stresata rau de tot cu lapticul. Acum vreau sa imi cumpar o pompa electrica, daca tot am de tras la greu... ca de la aia manuala am facut scurta la mina!

Stefanyia, si sotul meu are alergie la lactoza... eu i-am dat formula ca n-aveam de ales, dar nici nu stiam faza ca poate face si bebe. Fetita mea da muuuulte pirturi, oare o fi de la lactoza???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna, fetelor!
Azinoapte am avut program de cantat si leganat! Sunt rupta de somn. Mama mi-a invatat copchilu' cu narav!!!Printu'doarme acum dar iepureste!

Ieri a fost prima zi cand nu a facut kk si azi dimineata la 6 ziceai ca se rupe de atata scremut. l-am ajutat cu o bucatica de supozitor si a facut ceva cleios. Deh, daca nu mai mananca numai san. Nu ii mai ajunge laptele meu si ii dau si formula in completare. N-am ce face. Daca nu ii dau urla si se zbate ingrozitor si nici nu adoarme de foame. Asa ca ii dau doar san noaptea, iar ziua ii dau si san si formula. Cateodata mananca 30-40 ml dar si 100. Depinde cat trage si din tzitzi. Dar are un program haotic! Am incercat eu sa-l tin cam 3 ore dar nu e chip. E rau de foame. Chiar daca mai suge doar 20 ml, tot tipa rau si imi e mila de el. Nu pot sa-l pacalesc cu nimic.

Gata, s-a terminat boieria! S-a trezit!

foto Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput