Stelute de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Kate, draguta,
eu l-am mai schimbat o data..scartaiau rotile, in fine, am vazut ca merge treaba cu fetele alea la magazin
acum si la asta au scartait dar le-am uns si e ff bun, dar
am vorbit cu fetele de acolo si vad cum il stric si ma duc sa-l schimb. ca au unele rosii, fix ca ale noastre, dar rosii..in fine, e nou una peste alta si daca merge sa-l schimb..
strica-i ceva si tu..

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Liudo,uite ca doarme copilul.
Am plecat la treaba ca pina acum m-a marait sa nu plec de linga el.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Liuda, eu nu cred ca o sa ma mai trezesc vreodata la 12 noaptea sa zic: hai la mare.......vreau sa dorm pe plaja

Cluburi nu cred sa mai vad prea curand, mers la munte si dormit in masina, ..ioc

Cred ca trebie sa ne redefinim ideea de "A TRAI VIATA"
Dar, pe bune, e atat de frumos sa ma trezesc atunci cand gangureste alexandru, k n-as da asta pe-un dans in club, pentru nimic in lume

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

katy - da ai si tu un program incarcat cu papa asta!

daconst m-ai omorat!!!! Ce frumos e pupuselu' care doarme pe butica.... nu dparme a mea asa cu mainele desfacute.... adica doarme exact asa cu mainele prin parti dar pe spate.... Dormea odata in carut afara la plimbare cu mainele in sus asa desfacute si treceau babele si tot scuipau pe langa noi... zau ca una chiar ma suparasera, ca dupa ce a trecut pe langa noi, s-a intors fara gena si se baga in carut sa puna mana pe copil, dar ea si dormea, asa ca i-am cam sarit in cap sa-si tina mainele acasa si sa nu-mi sperie copilul! Alta a scuipat si a tipat "sa nu fie deochi" ca a tresarit copilul, radea ca proasta pe langa carut "vai ce fata draguta" dupa care parca nici nu a trezit copilul mai urla "vai ce ochi albastri" - numai nu am batut-o!

lasa-ma Shine - nu imi pune sare pe rana! ca eu mai vreau sa hoinaresc, nu vreau sa ma babacesc asa devreme, vreau munte, mare, bine nici pana acum nu am dormit in masina decat o singura data (2 ore) in rest sant mai comoda - hotel, masina, papaceala la timp .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Liuda nici a mea nu se mai scoala noaptea de la 3 saptamani.Pe atunci dormea de la 11 la 9 si era perfect pt mine.Intre timp s-a tot decalat cate un pic cate un pic si a ajuns sa doarma de la 8-9 la 5-6.Si tinand cont ca eu ma culc pe la 2 cand dorm si eu mai bine se trezeste maimutza.
Saptamana trecuta incepuse chiar la 4 si deja eram zombie de somn.Si am descoperit ca secretul nu era sa manance mai tarziu,ca poate sa stea nemancata chiar si 10 ore i e in orele de somn.Nu poate sa doarma mai mult decat stie ea,ca si eu la un mom ma trezesc pt ca am dormit destul.Faza nasoala e ca nu poti s-o tii treaza prea mult ca urla.
Dar,cu rabdare,aeara am pacalit-o sa nu se mai culce la 7.30-8 si la 9.30-10.Si in loc sa se trezeasca la 4,s-a trezit la 6

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

deci concluzie - sa nu mai barai si sa multumesc ca ma lasa sa dorm si nu are nimic coca mea, si daca sta nemancata - nu e singura si deci E BINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Conchita cred ca moderatorii vor decide daca subiectul tau "Diversificare pe Glob" este la locul potrivit la "Parintii intreaba" sau la "Scutece".
In general ei il muta daca considera ca ar trebui sa se afle in alta parte.

Dar...pina acum,intrebarile legate de diversificare au fost mereu la "Parintii intreaba".Sa vedem ce se va hotari.
Eu in orice caz iti multumesc mult ca ai deschis subiectul acesta atit de interesant si util.

Asadar si "prin urmare"...schema suedeza de diversificare o gasiti AICI.

Alinuk multumim pt. pus poze de la intilnirea voastra. Parca veniti dintr-o reclama,pe bune,cine a reusit sa prinda atmosfera aia asa de bine?

Lili m-as uita cu mare drag la toata colectia de stelute dar...nu stiu care este userul comun pt. album.

Dana "plasturele" mi se pare ca este tot pe baza de hormoni nu-i asa?(pai cum altfel si-ar face treaba?)
www.persona.info/de/" target="_blank">PERSONA este o metoda "stiintifica" de CONTRACEPTIE NATURALA,ca eu nu doresc alta deocamdata...

Marinar ai ghicit: imi trebuie contraceptia doar pentru 4 luni fiindca pe la sf.lui august ma bag iar la...aspirante.

Messa daaa,dupa suedezi poti incepe diversificare cu ce leguma doresti(ei recomanda totusi cartoful),insa bineinteles sa nu fie cu potential alergen,nici cu continut mare de nitrati(vezi spanac,sfecla,napi)sau care sa produca gaze(varza,mazare,fasole---asta din urma cica e chiar o planta otravitoare si s-o fierbem bine bine!)

Liuda Ai mare bafta ca ai un copil care doarnme toata noaptea.Sa nu cumva sa o trezesti.Ai mei toti 3 s-au sculat cam pina pe la vreo 2 ani fara sa le fie foame sau sa fie bolnavi...

Crisztinuta din 4 copii citi am nici unul n-a dormit ca lumea pina nu am renuntat total la mesele de lapte...Unii copii dorm altii nu,din pacate...(si nu la toti functioneaza metoda cu hranitul mai tirziu seara).Daca doresti,dupa ce implineste 6 luni,iti pot scrie metoda cea mai noua din Suedia pt. adormit(pe care a descperit-o un canadian!)

Anis felicitari pt.dintisor! Primii mei copii au fost intirziati la capitolul "coltisori",in schimb al treilea tot pe la 4 luni a avut primii 2 incisivi centrali de pe mandibula.

Revin cu scrisul mai pe seara
stelutele

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Mariana, inca un copil? Da stiu ca esti curajoasa nu gluma.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Ne dati si noua un vot? Uite aici linkul.Multumim mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mariana...te admir sincer...si bafta multa din august sa nu stai mult la aspirante!

Eu am fost ieri la dr pt analiza de secretie si PAP si in iunie imi voi pune steriletul Mirena.
Gio, tu parca n-ai fost multumita de el...dar nu mai stiu de ce...

Suntem si noi in concursul Pampers dar mai mult pt distractie ca sanse sa castigam avem 1%.
Suntem aici http://activefit.pampers.com/ro_RO/gallery_view.php?page=1&id=769&from=top

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Mariana 1976- m-ai dat jos, adica peste 4 luni mai vrei sa faci al 5-lea COPIL???????????????????? Doamne, pe ce lume traiti voi? Cum rezistati? Da la cati vrei sa te opresti? Plus ca zici ca ai tai nu au dormit noaptea???/ AOLEU! Nu imi pot reveni! AL CINCILEA COPIL? "MAMA EROINA" alta nu pot sa zic, si asa unul dupa altul, ca sant unul mai mic ca altul! sau dupa al treilea intri in mana!!! Mor - iau pauza o ora sa-mi revin

Mergi la inceput