Stelute de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

quote:
Originally posted by Crishtinutza

Buna fetele!

In schimb, am o alta problema... cu dormitul puiului noaptea.
A mea are un pasaj de 5-6 ore de la 8 seara pana pe la 2 noaptea. Eh.. si am citit eu intr-o carte ca ar fi bine sa aiba o masa pe la 10-11 seara si astfel sa sper ca doarme pana dimineata (ca altfel se trezeste asa: la 2am si la 5am si tot asa).
Asa ca aseara m-am pus pe incercat, in ideea ca asa dorm si eu mai mult, caci oricum eu nu adorm de la 8 seara, ca ea, ci spre miezul noptii... evident ca intr-o ora doua iar sunt treaza la apel, asa ca nu prea imi convineeeee. Buuun, si ia uite ce reusesc eu sa scol mandra sa ii dau sa pape la 11...si surpriza, cine era la 2am treaza si urland!!!!
Si apoi tot asa din 2 ore jumate in 2 ore jumate.
Mhm, nu stiu daca m-ati inteles... ideea era, ai vostri bebici cum dorm? Si cum le introduceti o rutina, ca a mea nici ziua nu are vreun program, nu reusesc sa i-l stabilesc... si totusi ne apropiem de 3 luni, ar fi cazul, nu? (are 5 kg) Incerc macar ziua, somnul mai lung sa fie de la 12 la pranz... offf.

,
Cristina

fix aceeasi treaba si la noi
adoarme la 8 si se trezeste la 2, apoi la 5...
daca il trezesc pentru baie la 9 jumate, papa putiiin, si tot la 2 se trezeste,

lasa mai cristina, mai avem cam un an si vreo 10 luni si poate scapam de trezitul noaptea, apoi vine gradinita, problemele cu scoala, examenele pentru liceu, nitel de furca cu ceva meditatii, apoi prima dragoste, iar examene, poate o dragoste , doua, trei, patru, apoi se casatoresc puii, fac copii, tre' sa ii ajutam sa ii creasca....
deci peste vreo treij de ani scapam de griji(io-te la mine fix atunci scap si de ratele la casa) deci pot sa ies linistita la pensie

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Liuda,ala e cursul de masaj si trebuia ca fiecare mamica sa si-l maseze cum ne arata moasa.Al meu nici acolo nu vroia pe spate.Nu-l vezi ca urla?Il tineam tot pe burta,asa ca masaj la burta nu prea a pupat.

Eli,noaptea doar pe burta de la o luna,cred.Am incercat sa-l mai sucim in timp ce doarme,dar plinge in somn.Nu vrea si pace,iar dr a spus sa-l las asa ca nu toti oamenii dorm la fel si asa e si cu copii.M-am obisnuit acum.

Conchita,n-ai facut rau,Doamne fereste,dar daca vrei poti sa-l muti,cred.Incerci sa editezi mesajul si schimbi sectiunea.
Parerea mea ca aici vad si mamicile de bb mai mari si pot intra cu sfaturi.Dar e doar parerea mea.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Shine.... dar de ce nu incerci s-o tii pana la 9 treaza, apoi ii faci baie si o culci pana la 10 ? pe la 8 mi se pare devreme, normal ca se satura de somn. Eu la 9 incep procedurele de masajare, spalare, apoi imbracare, papare si nani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Liudo,pai daca-l vedeam cu perna pe fata cred ca ma faceam paznic la patut.Muream de frica.Al meu cind il mai pun pe spate dimineata,isi trage plapumioara sa o bage in gurita si atunci stau tot cu ochii pe el.Acum ii caut alt sac sa stau linistita,iar de perna nici nu poate fi vorba.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

SHINE ma desperi.... deci exact asta calculam eu daunazi, acum e mica, ba sa tina capul, apoi sa stea in cur, apoi sa mearga, mi se pare o vesnicie. Stai acasa, nu mai poti pleca oricand, programul copilului e de baza si tu te supui, apoi gradinita, sa nu se bata, sa-i placa, sa manance, apoi scoala, examene, draci, laci......facultati apoi hai sa se marite s-o vad la casa ei si ultima mea intrebare EU CAND MAI TRAIESC???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by eli1977

...iar pe cel de la miniblue cred ca il schimb, iau unul nou ca e in garantie si ori il tin impachetat pana la urmatorul bb ori il vand..

Eli, lamureste-ma si pe mine. Cum schimbi caruciorul de la miniblu? Nu e folosit? Ca am mai auzit la cineva (nu mai stiu la cine) ca il schimba ca e in garantie. Pe ce motiv? Cum procedezi? Ca je sunt mai toanta de felul meu azi. Nu de alta dar m-ar tenta si pe mine ca a cam inceput sa scartzaie mai rau ca o baba.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Ne dati si noua un vot? Uite aici linkul.Multumim mult.

Mergi la inceput

hai mai Daconst ce ai, adica tu poate nu iti inchipui ce perna usoara am, si aia chiar nu o simti, dar nici nu ma sperii din nimic, ca dacda simte ea ca nu ii vine aer - isi schimba pozitia, se foieste, maraie ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata fetelor!
Dana, aelita, multam pt diversificari. O sa intru sa vad si la subiect...

Sa va spun cum am strabatut eu azi tot Bucurestiul... M-am dus sa-mi trec alocatia pe cardul cu insemnizatia, ca asa stiam ca trebuie facuta operatiunea in alta locatie... Deci ne-am plimbat din Rahova pana la capatului lui 104, str Hambarului, cu titirobilele, cu blocaje in trafic... Si cand am ajuns acolo, ce sa vezi... Alocatia intra in mod automat pe cardul cu indemnizatia . M-am dus de pomana... cu copil cu tot...
Sunt obosita... nu mai am chef de nimic...

Aaaaaaaaaaa Sa nu uit...
La mai multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Ayleen, bb de Adinush
Eva, bb de Mihacarm
Matei, bb de Megbeng

Va pupic!
PS: Daca vreti sa ne mai vedeti, am mai pus poze la semnatura...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

nu mai pot tine pasu cu voi nu ma lasa copilu din dotare

liuda a mea doarme de la 11 seara dupa baita pana dimineata la 9.30 /10 si nu manca noaptea de la 2 luni

ieri am facut morcovu scrum dar azi am reusit sa-i dau cele 10 lingurite de inceput si le-a mancat ( eu nu as fi reusit avea un gust oribil morcovu fiert si dat prin blender )
acu ne imbracam si plecam ca in casa nu mai vrea sa doarma deloc asa ca ies cu carutu in fata blocului
sper sa nu ploua

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Sa va zicem programul nostru de papa la 4 luni si 2 zile? 2, 5, 8, 10, 12, 14, 16, 19, 22 (cu plus minus o ora). Asa ca lasati copii sa manance cand vor. Isi stabilesc ei programul. A avut si al meu cateva zile cand s-a trezit o data pe noapte si vreo 2 cand a dormit toata noaptea. Daca el vrea sa manance noaptea ii da mami si noaptea.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Ne dati si noua un vot? Uite aici linkul.Multumim mult.

Mergi la inceput