Stelute de ianuarie - februarie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 21
Liuda spune:
am plecat la magazin si la hotomanca mea! in seara asta ma astept sa nu doarma si sa faca figuri ca de cate ori am zis ca doarme bine - imediat se intorcea invers. Asa ca avand in vedere ca azi am laudat-o aici diseara astept frectia!
pupici si sa fiti sanatosi
Mariana - esti vinovata de niste palpitatii la inima mea cea slaba!
cristiana70 spune:
Fetele dragi, stiu ca v-ati gandit si azi la noi, vestile sunt cam nicicum.
La echo s-a stabilit ca nu exista acumulare de lichid in exces, dar intre cei doi ventriculi (bine scriu?) e o mica diferenta, iar intre coarnele anterioare e o distanta de 40 mm, unde ea ar trebui sa fie de maxim 33. Doctorita care i-a facut echo e pediatra cu competenta de echo, mi-a spus si ea ca capsorul e un picut asimetric, si din cauza torticolisului. Peste 45 zile mergem iar la control, nici nu stiti cum o sa numar eu zilele astea, intre timp mi-a recomandat masaj si gimnastica in continuare, si un sirop cu vitaminele B. Si cu toate ca nu mi-a spus nimic alarmant, nici n-am sosit bine acasa si am inceput sa plang ca disperata, caci incertitudinea si asteptarea asta dintr-o luna in alta ma ucide pe picioare.
Pe langa asta, avem si o zi maraita, mancam putin (ieri au fost cam 700 g, azi pana acum daca au fost 300) si plangem. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
delfinuta spune:
Buna ziua le mamici si bebici!!
Noi suntem izolati astazi pt ca tati este tare bolnavior..
Are febra si frisoane si il doare in gat rau. Nici in Pismigiu n-am mai plecat, pt ca tati e si rau de boala si face urat si tb sa fiu prin preajma..
In schimb, tot stand asa cumintel in patut, Erik a invatat smecherii noi...
....trage de aparatorile de la patut si isi baga capu dupa ele..o sa va pun o poza drept dovada..
Cristiana multa sanatate si putere si rabdare!!!
Lili multa sanatate pt catel! Noi suntem iubitori de animale si stim ce inseamna...
Revin ca plange..
ALINATXA spune:
Eliiiii bravooo fatooo.Sa ii fie de bine si sa continue asha cu norocul puiutzul tau!!!!
Messulino da a picat intalneala de azi ca ma simt ca dracu.Ies flacari din mine acum.Dar lasa ca pana maine ma pun pe picioare.Eu nu am putut sa imi pupacesc copilita de 2 zile cred daca nu 3 .Inebunesc ca imi e dor de pielicica ei catifelata.
mariana_1976 spune:
Liuda copiii mei nu sunt toti asa de mici,am o fetita de 9 ani,un baietel de 6, altul de aproape 15 luni si Magda de 2 si jumate.Inainte de 35 de ani (acum am 31) sper sa mai fac 2 si dup-aia ...gata!(il pun pe sot sa-si faca vasectomie![]()
)
E,acum lasind gluma la o parte,eu am constatat ca la noi e mai greu cind stau numai acasa decit cind merg la serviciu.
Eli1977 felicitari pt. carut!Eu am 2(unul de vara si de calatorit,altul de iarna,dar il voi vinde pe cel sport si imi voi cumpara asa ceva.)
Cristiana70 tocmai am intrebat si sa stii ca masurile acelea nu sunt batute in cuie si exista oscilatii de la copil la copil.Sper da fie totul okay.
Kate ce super e bebe Anelin "broscutelu".Nu stiu ce are votarea ca nu ma lasa.

Dana astia aici de vreo 7 ani nu ne mai recomanda sa-l lasam pe bebe sa doarma pe burtik in primele luni.Dar daca isi intoarce singur capusorul e okay stiam eu.
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
adela2006 spune:
cristiana sunt sigura ca totul va fi bine imi pare rau ca te stresezi asa mult si cred ca esti si singura nu ? noi iti trimitem un
mare si sa nu mai plangi ; il pupam si pe david 
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
adela2006 spune:
mariana nu pot sa cred ai deja 4 copii si mai vrei 2 ? ce sa spun ? nu mai pot sa spun nimic bine ca poti sa te descurci eu abia ma descurc cu unu ; felicitari si sper sa nu stai mult la aspirante
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
laura ionescu spune:
delfinutza - eu aveam nevoie de de fotograf pt botez, da' intre timp cred ca am rezolvat.
anis - felicitari pt dintisooor 
alinuk - fata, mi-a fost rau aseara, dar de azi dimineata sunt iar la regim. sper sa nu clachez pana diseara. ma tin tare.![]()
liuda - fata mea doarme toata nopatea de 1 luna. de la 10.30 pana dimineata. eu cred ca e ok. a crescut.
cristiana - eu ma bucur tare mult ca nu e nimic,daca era ceva te trimitea la teste. deci fi optimista , fatou (vb lui alink) ca noi iti tinem pumnii cu toatele si suntem langa tine si e imposibil sa fie ceva rau
feteeee! ati vazut ca au aparut mamicile de ian -fen 2008?!?! 

Ayleen~Alexandra ~ 4 luni
Matei (megbeng) ~ 3 luni
si Eva~Florina de Mihacarm
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
Daconst spune:
Cristiana,am asteptat cu sufletul la gura sa ne scrii.Hai ca nu are rost sa-ti faci ginduri negre pina nu e nimic sigur.Eu zic in continuare ca ai fi observat daca ceva nu e in regula.Se poate sa aibe o forma mai diferita la capusor,dar in rest reactioneaza ca un copil normal si asta e cel mai important.
Hai capul sus si nu te necaji ca simte si bb si de aia e marait!
Mariana,nu pot sa zic decit respect!
Bravo tie ca esti asa curajoasa si hotarata.Cred ca si sotul tau te ajuta ca are alta mentalitate nefiind roman.Ca noi gindim ca romanul la ce va fi maine si de aia nu ne incumetam asa usor nici la bb2.
Ai dreptate cu plasturele,e tot pe baza de hormoni,dar ma gindeam ca e mai comod decit pilulele si din ce am auzit e mai usor de suportat ca nu da atatea reactii adverse.
Dormitul pe burta e si aici interzis,asta mai ales la nou nascuti,dar al meu statea asa de cind avea colici.Il ajuta pozitia sa elimine aerul si de atunci asa a ramas.La inceput eram si eu disperata,ca doarme asa,dar m-au linistit fetele pe aici ca e ok.Acum ca se ridica sis-si schimba pozitia nu mai am treaba cu el.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2