Stelute de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

fete, am luat carutul,o sa pun poze mai tarziu si cu beneficiarul in el..ideea e ca s-a nimerit la fix, e sport..avem nevoie mai tarziu oricum.www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010038&brid=2" target="_blank">asta e

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Cristiana, hai ca daca era, itti zicea dr...m-am gandit la tine azi..iti tin pumnisorii in continuare!

Laura!mai ai praji?

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

mariana,
bafta

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Laura,stai asa,sa nu oboseasca majoretele alea pina in august...
Odiseea mamicilor de ianuarie-februarie 2008 a deschis-o tot o Laura,
e o fata super super care a avut niste probleme si o poveste f.trista .Sper din suflet ca anul viitor sa-si tina bebele sanatos in brate ca merita toata admiratia!

Eli cam asa arata si carutul meu de voiaj/vara.Parca e stil umbrela al tau,nu?Daca da, e extraordinar de practic,se pliaza asa de bine!

Adela te cred,dar eu banuiesc ca voi cu 1-2 copii va ocupati de ei mult mai ...detaliat decit mine.Cind sunt mai multi fara un program zilnic bine stabilit nu prea m-as descurca nici eu foarte onorabil.Abateri de la program nu prea exista,sau daca da,atunci lucrurile se stabilesc in functia importantei lor.

Shine

Mamicilor, stati linistite ,nu e vorba de nici o "mama eroina".Aici pe Dc am intilnit mamici cu 4 cezariene,unele cu 5 sau 6 copii...

Gata, ma duc sa fac lectiile cu aia mare ca Magda a reusit sa adoarma din nou.

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Eli,foarte fain caruciorul.E la fix ce va trebuie.Ca sa vezi ce noroc are pisoiasul.
Si noi vrem sa mai luam unul sport pe la 6 luni si mi s-a pus pata pe www.quinny.com/zapp/de.html" target="_blank"> asta doar ca de culoare lemon.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Deci, Cata si Alinatxa eu am sunat-o pe dr mea sa-i zic de bb meu cel fornait ca banuiam ca a luat viroza de la tac-so si s`ar parea ca asa e. Circula o viroza nenorocita acum asa ca... S-ar putea ca asta sa fie pb si la voi mai ales ca tu, Alinatxa esti racita si parca si sotul lui Cata e la fel. Delfinuta, vezi ca si la sotul tau sunt tot simptomele virozei.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Ne dati si noua un vot? Uite aici linkul.Multumim mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Cristiana, hai linisteste-te, ca vorba fetelor daca era ceva nu te mai lasa 45 de zile. Stii tu ca uneori doctorii sunt mai catolici decat papa. Cred ca bebe e marait pt ca si tu esti tare amarata, hai, pt el incearca sa fii tare. Sper ca macar acum , in al 12 lea ceas sotul tau sa iti fie alaturi asa cum trebuie si cum meriti.

Eli, cred ca trebe sa imi misc si io curu mare sa schimb nenorocirea de carut. Tu unde l-ai schimbat? (scuze daca ai zis)

Mariana, daca as avea palarie, mi-as da-o jos in fata ta. Bravo mama!

Kate, sotul meu nu e racit, puschea pe limba! Doar Matei dadea niste semne dar parca s-au diminuat. Bine, afara ne-a batut vantul de nu se poate deci clar ca era mucios. Dar il aspiram diseara si mai vedem.

Io am o stare ... parca sunt batuta numa cu leuca in cap. O fi de la vreme ca eu sunt f meteo sensibila.

Hai mai vb. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna fetele!

Multumesc si va pup pe toate, pentru raspunsuri.

In primul rand, Cristiana, o sa fie bine, o sa vezi!!
Stiu ca e usor de zis si greu de facut... dar si sa te stresezi o luna si jumatate de acum incolo nu te ajuta cu absolut nimic, nu e constructiv. Asa ca, parerea mea... atat cat poti, incearca sa lasi problema deoparte pana la urmatorul control.

Conchita, eu nu pot sa dorm de la 8 seara... asa nu as mai apuca si eu sa stau cu sotul si sa mai vb de una alta... de-aia imi doream sa doarma bebe pasajul mai mare de timp de la 11 seara la 5 dimineata... asa m-as trezi doar o data noaptea si as apuca sa dorm si eu putin mai mult.
Si eu o alaptez integral... si nu mi-am propus sub nici o forma sa o infometez... incercam doar sa ii schimb intervalul orar, sa il decalez cu 3 ore, atat.

Ideea mi-a venit citind o carte "The complete sleep guide for contended babies and toddlers"... care are niste sugestii de orar, etc... si care este de parere ca intre 8 si 12 saptamani ale copilului se formeaza un tipar al somnului similar cu cel de adult, si ca acum e cel mai bine sa incerci sa scapi de trezitul excesiv noaptea. Dar... stii cum e cu socoteala de acasa si cu cea din targ.

Liuda, esti baftoasa cu dormitul copilei toata noaptea, ce sa mai!
La 8 nu e devreme dupa teoriile astora din carte care sugereaza ca la ora 7 copilul sa fie imbaiat, mancat, gata pentru somn, apoi inca o masa la 10-11... si apoi somn pana dimineata. Asta pentru copil de 2-3 luni. Cum ziceam, teoria ca teoria, ce ma fac cu practica!! Oricum, la 7 ar fi prea devreme, ca nu apuca si tati sa stea de vb cu puiul si sa ia parte la baita.

Eu nu stiu cum reusiti voi sa lasati copii pe burtica noaptea, fara teama. Eu incerc ziua sa o las putin pe burtica, sa isi exerseze muschii... si o vad ca sta ca fraiera cu nasul in cearsaf. Cum sa nu ma stresez atunci?? Intr-o noapte am gasit-o pusa de-a dreptul invers in pat, adica s-a rotit de fund pana a ajuns cu capul unde erau picioarele... perfect invers! am crezut ca mi-a jucat cineva o festa, da' n-avea cine!!!, ca eram singura acasa!

Shine, hai ca m-ai facut sa rad. Daaaaa, offfff!!!!! totusi, parca as vrea sa am si parte de nebuniile de dinainte, de vacante romantice... fara griji, si nu peste 30 de ani, ca o sa fiu baba, eu am deja peste 30 .

Mariana, chiar as vrea sa aflu si metoda suedeza de care vorbesti!!!!
Tot respectul pentru tine, mi se pare tare frumos sa ai o familie mare. Dar, cum reusesti sa te descurci cu 4 copii si cu job la modul cel mai practic?

,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

http://www.youtube.com/watch?v=j1LrsLeJIvY
am pus un filmulet cu DARIA
NU AM REUSIT SA MAI INTRU DAR INCERC SA MAI CITESC DIN URMA,
NU INAINTE SA-I FAC CEREALELE DARIEI CA IMEDIAT INCEPE SA URLE!!!!!
V-AM PUPAT!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Va salut si va multumesc tare mult pentru raspunsuri, fetelor!!!

Pupici pentru bebici,
Roxana

Mergi la inceput