Stelute de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Fetele, m-am mai documentat putin, am sapat intr-un atlas de anatomie, ventriculii astia cerebrali sunt niste cavitati in interiorul creierului. In ventriculii astia se produce lichidul rahidian, care in mod natural se dreneaza si se evacueaza prin osul sacral. Daca nu exista acumulari de lichid, care ar fi trebuit dupa parerea mea sa se vada daca era cazul, inseamna ca aceasta instalatie functioneaza bine.

Am discutat si cu mama, ea e de parere ca deformarea capsorului in urma uratului de torticolis ar fi putut prouce o mica deformare a creierului, iar daca corectam povestea asta totul poate sa fie ok.

M-am mai linistit, MARIANA multumesc mult ca te-ai informat despre distanta aceea dintre coarnele anterioare ale ventriculilor, multumesc tuturor ca v-ati gandit la puiul meu nepretuit!

ELI, bravo lui bb Andrei ca e norocos! Sa-l plimbati sanatosi!

DANA, intr-adevar, eu il vad pe David ca se comporta ca un copil normal, zambeste, gangureste si moftureste! Si noi vrem la baieeeeeee!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

CATALINA, pa ELI n-a schimbat caruciorul, l-a castigat! Bravo ei, are bb baftos! Sotzul a fost cu sufletul langa noi, mai bine ca nu vine cu mine pe la medici ca s-ar speria si mai tare decat mine. Acum e la bunicul lui la tzara, ii face instalatie de apa, dar aseara a venit pana acasa, doar sa fie cu noi.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Conchita, iti multumesc de intrebare, Alexandra face bine. In afara faptului ca clipeste din ochi asa mai tare si ca ii trebuie aparat dentar (ATENTIE: a avut toti dintii de lapte cariati pana la radacina iar dentista a trebuit sa i-i extraga pt ca nu cadeau singuri; i-a zis mamei mele ca asta s-a intamplat de la prea mult ceai si folosirea exagerata a biberonului - abia a dezvatat-o mama de biberon dupa doi ani ...).

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Cleopiciu, ce scumpa e Daria cum se joaca cu fluturasul ba cu mana, ba cu piciorul. Si ce curioasa e sa vada ce e dupa aparatoarea de la patut. De mot, no comment!

Roandre, ce frumoasa e dansatoarea Alexia in rochita ei alba. Stii vorba: Important e sa participi! Sunt curioasa care e premiul insa mi-e lene sa citesc.

Cristiana, sunt sigura ca micutul David nu are nimic.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Cata, pai tre sa il schimbi acolo unde l-ai cumparat, scrie pe garantia aia a lui..

Dana, exact din ala vroiam eu sa-i iau, dar eu vroiam turcoaz, am eu un maaare fix cu turcoazul..acu...bun si asta, e umbrela, se strange suuuuper usoar si per total e usor, cu aluminiu, are finisaje ok, ...mai..calul de dar nu se cauta la dinti una peste alta, nu?

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Feteleeee am venit de la baieee!!!!
E superrr,superrr!Care aveti ocazia sa mergeti cu bb la bazin sa o faceti.E cea mai frumoasa senzatie care am simtit-o pina acum si bb al meu a ras in hohote tot timpul.E grozav!Data viitoare imi iau sotul cu noi sa ne filmeze si fac si poze.
Cred ca daca nu mergeam ma zgariam pe ochi.

Dupa balaceala a adormit bustean si acum s-a trezit rup de foame.Noroc ca stiam si stateam pregatiti cu sticla.
Fug ca nu-i ajunge un biberon.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

aaa, ce super, Dana, cred ca ma documentez si eu sa-l duc pe Andrei, sa vad ce solutii gasesc pe aici

nu pot sa cred, iar am bananait toata ziua cu tot cu gupil, am fost in vizite, sa dam invitatiile...

pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Daconst- hahahahaha cum ai observat tu etichetele, abia primisem costumasul prin posta ca il comandasem online si nu le-am dat jos in cazul in care lui tati nu ii placea, puteam sa il trimit inapoi. Serban pus la vanzare

poze

Ralu & SERBAN (08.ian.2007)

Mergi la inceput

am pus o pozica aici cu noua jucarica, mai mult se vede in oglinda, de fapt, ma grabeam ca era pisoiul mort de fooooameee mashinutza me noua

pisoiul meu drag

Mergi la inceput

mai, cine a inventat razatoarea aceea de sticla, de pe timpuri, sa fie pomenit, fericita mamicuta lui ca l-a facut...
pai nu iese marul la robot sau la alte ustensile nici intr-o mie de ani ca cel ras pe susnumita...am bagat azi, iese super ca o pasta, i-a placut maxim lui China Pisoi..mai nasol ca nu vine lingurita tot timpul in gura, ca la supt..tre sa ne mai chinuim si sa mestecam si sa inghitim..uof, ia o pauzati-s posmagii?

pisoiul meu drag

Mergi la inceput