Stelute de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Biiiine, ziceti voi ca nu te mai poti scula la 12 noaptea ca vrei sa dormi la munte? Ete na! Cred ca asa am sa fac eu foarte curand, ca m-am saturat de Bucuresti. Iau gupilu' cu tot cu acareturi, ce mare branza, nu? Si p'aci ti-e drumu'!

Cred ca in seara asta ma imbaiez cu fata, ca aveam chef de o baie. Nu mai stiu de unde am auzit ca s-ar putea transmite chestii de la adult la gupil prin apa de baie, am intrebat doi medici si amandoi au zis ca nu are cum, ca ar insemna sa nu mai mergem niciodata la piscina. Deci daca aveati vreo temere (si vreo candida, eu tocmai am scapat de una, iar si din nou, dar am luat-o din pripa, n-a apucat sa isi faca de cap), ei bine, rispiti temerea si faceti baie cu gupiii, mai ales ca deja cam toti isi tin scafarliile si au inceput sa aprecieze micile distractii

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

muiati sunt posmagii, adicatelea, ..

sunt obo, clar

va pup

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

Buna seara!
In sfarsit imi fac si eu timp sa intru sa va salut.Am avut sambata botezul Biancai si am fost foarte ocupati cu pregatirile plus musafirii care au venit cu 2 zile inainte ,am mai stat si afara ca a fost o vreme super.Marturisesc ca nu am apucat sa citesc decata pe sarite din urma ,am mai vazut si ceva poze...
Bianca a fost foarte cuminte la botez si nu a plans decta putin dupa ce a scos-o preotul din apa...cred ca vroia sa mai stea acolo.Am avut cam 100 de invitati,toata lumea s-a distrat ...a fost super.O sa pun si poze.Promit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Eli, eu la robot am facut legumele zob. Mai bine decat la "rozatoarea" de sticla, la care imi faceam pasta din degete...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Mariana esti tare!!! Va dorim sa fiti sanatosi cu totii si fericiti. Cred ca e tare misto sa fiti asa multi in casa Mi-ar placea si mie asa, insa nu am curaj...tot respectul pt tine!!!

Alinatxa multa sanatate! Eu i-am dat sotierului Amoxicilina si vad ca si-a mai revenit putin. E o epidemie tare pacatoasa..

Messa noi facem baie cu copilu de vreo doua saptamani. E tare fericit ca are mai multa libertate in apa si totodata mai mult loc de zbatuceala. Nu cred sa fie vreun pericol..

Eli frumos noul jeep!

Dana si ce face bb la inot? ii place? Cum va jucati? Aveti profesor ceva sau mergeti doar voi? Ma gandesc sa merg si eu cu Erik, insa nu prea am incredere in piscinele de aici..

Laura Ionescu o sa-ti trim un PM cu nr de tel al cameramanului/fotograf. Cine mai are nevoie sa ma anunte printr-un PM si va pun in legatura. Noi l-am avut la cununie si am fost multumiti, are preturi bune.

Va pupam,
Irina si Erik Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Fetele, cred ca bifam si noi prima raceala :((((
Cand sa ii facem baie, era mucios de se ineca cu ei, am aspirat repede si tuseste. Ca de stranut ... ce sa mai zic. Nu i-am mai facut baie ca si asa e racoare in casa.
Asistenta nu a raspuns astfel incat am urmat sfatul lui Lili si i-am dat Panadol, dar doar 2 ml, juma de doza care scria in prospect. Sper sa fie ok. of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Catalina eu i-am dat lui Erik preventiv Osciloccocinum - o doza/zi in ceai si cand l-am suspectat de raceala i-am dat Eferalgan sirop (in functie de greutate ai dozaj pe lingurita).

Am pus poze cu noile smecherii pe care le face Erik in patut.. Am vrut sa pun direct de aici, dar nu stiu cum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Cristinutta, lasa copilul in pace acu ceva timp ma plangeam si eu la fel, insa copilul singur si-a modificat programul, de cand nu mai pot sai fac baie din cauza gipsului, pe la 21.30 o sterg cu un buretel umed mai vorbim, mancam si doarme mai nou pana la 6.00-7.00 dimineata, si si-a pleungit programul incet incet cate o ora sau jumatate, insa pana la 21.00 mai are cateva reprize de somn de 10-30 min si se trezeste super freshde zici ca dormit toata noaptea.

Gio, am incercat si eu sa votez insa de la bb Anelin nu mai pot vota de pe acelasi calculator, oricum astia de la Pampers nu procedeaza corect,lasa sanatoasa sa fie Evushca.

Eli, felicitari pt norocosul Andreiut

Liuda,Daconst, eu la partea dinspe perete a patutului am pus o pilota mica rulata si vreau sa va zic ca puiul meu doarme numai cu nasul in pilota aia (crede ca ii la tzitza masii), o sa fac o poza sa va arat.

Mariana draga, toata stima si respectul esti o mamica super tare asa sa va ajute DD.

Loremunteanu
Roandre, am votat pt celalat filmulet al vostru atunci cand se putea acu nu-mi da voie
Cristiana, multa sanatate Davidutului
Cleopiciu, Dariuca cu moatele ei, pupaoas

maiiiiiii vreau si eu sa dea asa a mea din picioare, sa se joace cu ele, de cand eram gravida mi-o inchipuiam cum i-si duce picioarele pana la urechi, nemaivorbind de gura si acum... offf da o sa se faca ea bine.

Fetelorrrr, lamuriti-ma si pe mine cei cu razatoarea aia de sticla ca eu nu pricep si de unde o pumpar ???

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Messuta,, super idee mi-ai dat cu baia, fata!ce sa zic la faza cu rosatoarea...sucul mi-l face robotul ff misto, il pun in biberon direct dar am trecut la pulpa de mar si am vazut ca mi-l facea cam mare, cocoloase asa..pe alte alea mi-l facea ca taiteii, lungi, asa, fire de mar...nu inghitea motanul meu..acu daca papa de pe aceeasi tatnti Rosi ca si mami a lui..vad ca ii place rau, maine ii maresc portia

Cata, sa se fac lepede bine Mateias, daca se poate sa-i treaca inainte de a incepe raceala, se poate?

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Mariana, eu ma uit la un serial Al saptelea cer, e o familie cu sapte copii unii mai mari altii mai mici si mi se pare fte frumos si chiar interesant sa-i aduni pe toti seara la masa, in casa, fiecare sa povesteasca cum si-a petrecut ziua cu bune si rele,etc. sa va bucurati de copii vostri si DD sa va aiba in paza.

Dana, fte bine, profitati din plin pt ca aveti unde merge, masajel, baita, si prin buc am inteles ca exista dar...

va pup, si chiar daca nu scriu sa stiti ca va citesc, fetele de ieri din parc ati fost cele mai frumoase si o gasca asa de mare mmm... fte frumos.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput