PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 25
SimonaU spune:
Bysko, poarta o vreme un baticutz sau o bentitza de aia gen batic pana uita Busra de parul tau
greiere spune:

10 lunisoare
Vlad Andrei, baietelul lui Assa
Daria Antonia, fetita lui lucians
Lucas, baietelul lui arcenciel
Andreea Stefania, fetita lui misimica
9 lunisoare
Alessia Maria, fetita lui ccc77
Ianis, baietelul lui bibi
Elena-Corina, fetita lui mia
Alexia Roberta, fetita lui mamica_gen
Alessia Anca, fetita lui Anasia

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii
dariana spune:
buna fetele,
noi suntem topitzi de caldura si ma oftic ca nu mai pot sa ies decat seara sau dimineata; voi cum ii mai scoatetzi afara?
azi Darius s-a balacit in caditza lui pe balcon
, strand, ce sa mai!![]()
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by emiliapop
OanaRusu mamica de Paulmercic ptr. raspuns si incurajare.
Acum nu stiu ce sa zic, adica sa ii iasa maselele?
Noi avem deja 8 dintii, totii in fata 4 sus, 4 jos si am inteles de la doctora ca dupa masele ies caninii.
Nu stiu deloc care e ordinea de iesirea a dintilor, la voi care a fost?
...
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-8-a
vacanta de 1 mai
greutate
Cu intarziere din nou
Nu stiu ordinea dintilor - Paul are acuma 7 dinti si 2 masele.
Deci, avea 6 dinti si au iesit deodata al 7-lea dinte si cele 2 masele.
Acum suntem intr-o usoara pauza - de vreo 10 zile - dar i-am simtit f clar conturul maselelor pe dreapta.
Verisorilor lui gemeni le-au iesit caninii ultimii - deci intai dintii, maselele si apoi caninii.
tizul!Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by miti2004quote:
Originally posted by SARILLA
auliooo...daca vorbiti de tras de paaaar...mama-mama...eu sunt vai si-amar...nu stiu cum sa mi-l mai prind..si mai naso, e ca ma trage de firicelele alea mici e la spate...care sunt miiiici si nevinovate,si dor al naibii!!
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
si pe mine exact la fel, si doareeeee
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Idem, si pe mine ma chinuie... cand adoarme, mai ales, alege fire de pe tampla sau de pe ceafa si le intinde.... eu am par ondulat.... sau aveam
Oana Rusu - mamica de
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by SimonaU
Bysko, poarta o vreme un baticutz sau o bentitza de aia gen batic pana uita Busra de parul taude
Rares (07.12.2001) si
Mara (24.07.2006)
Asa bine gaseste Paul parul sub orice.....

Oana Rusu - mamica de
Tweety7 spune:
Gagicoaselor, am intrat sa va urez de pe acum intalneala placuta. Eu, din pacate, nu pot sa ajung.
Katik, Sarilla suntem bine cu nasucul. De fapt, suntem bine cu totul. Multumim de intrebare.
Sarillico mama, ce geniu de copil atomic ai!!! Cate chestii stie sa faca!!! Povesteste-mi si mie cum ai reusit sa-l inveti toate astea. In cat timp? De cand? Ca vreau si eu s-o instruiesc pe C si habar n-am ce sa fac.
Buli felicitari sincere pentru progresele Bulinelului! Tineti-o tot asa!
Si eu primesc ciufuleli zdravene de la Clara. Stiti ce e ciudat? Inainte cu vreo doua saptamani, adormea cu suzeta, preumblandu-si manuta prin parul meu. De-atunci insa, a refuzat categoric suzeta si nu mai adoarme decat la tzatzi. Pe de-o parte ma bucur, fiindca am inteles ca unii copii renunta destul de greu la suzeta, pe de alta ma intreb ce-o sa se intample dupa ce o voi intarca. Prin ce metoda va mai adormi?
Despre bagatul obiectelor in gurita am intebat si eu la un moment dat si Simona parca mi-a raspuns ca n-o mai fac undeva intre unul si doi ani. Deci, mai avem de indurat.
Acum, sa ne laudam si noi un pic: mergem de-a busilea de pe data de 11, adica de la 9 luni fara o saptamana!!!
Edit: Uitasem sa va spun ca stie si sa faca "PA-PA" si sa danseze.![]()
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
eugcem spune:
Am fost astazi cu Nicolae a medic si e racit. Am inceput sa ii dam si antibiotic, a e cam urata treaba. Mi-i asa mila de el cand ii creste temperatura, ca se inmoaie cu totul si nu mai e in stare de nimic
Cand insa incepe sa-i scada e din nou jucaus. Trimit acum pe mail-ul comun si un filmulet cu el facand cativa pasi.
Daca ne facem sanatosi am vrea si noi sa venim la intalnire, ca inteleg ca se face asa ceva. Imi spuneti si mie cand e si unde?
Merci [:*]
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087
eugcem spune:
Am uitat ceva
, pentru mamicile de baietei care nu vor sa stea cu sepcuta pe cap. In sfarsit am gasit sambata o palariuta care merge si la baietei si care se leaga pe sub barbie, la MiniBlue in Plaza Romania. Al meu cred ca de asta a racit, ca l-am purtat cateva ore pe afara cu capul descoperit. Desi era soare batea vantul si probabil ca l-a afectat, cine stie.
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087
miti2004 spune:
eugenia imi pare rau ca baiatu' tau e asa racit. Va doresc sa se faca bine cat de repede. E asa greu sa-ti vezi puiul bolnavior...va 
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

mercic ptr. raspuns si incurajare.

de
Rares (07.12.2001) si