PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 26
eugcem spune:
quote:
Originally posted by miti2004
eugenia imi pare rau ca baiatu' tau e asa racit. Va doresc sa se faca bine cat de repede. E asa greu sa-ti vezi puiul bolnavior...va
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Multumim mult. Acum doarme si sper sa fie mai bine cand se trezeste
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087
mishi spune:
quote:
Originally posted by eugcem
Daca ne facem sanatosi am vrea si noi sa venim la intalnire, ca inteleg ca se face asa ceva. Imi spuneti si mie cand e si unde?
Merci [:*]
terasa este pe bd n. grigorescu, vis-a-vis de policlinica titan (intre statiile de metrou n.grogorescu si titan)
mishi spune:
quote:
Originally posted by Ancutex
Salutare. Abia astept intalneala de sambata. Noi o sa venim in formatie completa, adica si cu tati. Ora cea mai potrivita pt noi ar fi 17.00 pt ca atunci se cam trezeste printesa. O sa mergem intr-un parc aproape de pizzeria lui mishi, ca sa ajungem repede dupa ce se trezeste. Ce parc e in zona? Eventual daca cele mai multe piersicutze vor ora 16.00 nu e problema, doar ca vom intarzia un pic.
este chiar acolo (in spatele policlinicii titan) parcul titan, renovat, aranjat, minunat de plimbat mai ales la fantanile arteziene pentru ca e foarte cald si acolo mai racoreste apa atmosfera.
sfatul meu este sa veniti la terasa cand puteti, chiar daca stabilim ora 17 de intalnire si sa stam la terasa pentru ca, fara gluma, este mai bine decat in parc. temperatura este mai scazuta cu cateva grade bune datorita copacilor si copii dorm ca-n filme pe terasa noastra. eu l-am scos pe mihnea astazi pe la pranz (m-am dus cu masina la terasa) si n-am plecat de acolo pana la ora 17 cand m-am intalnit cu prietenele in parc si am fost uimita sa descopar ca e mult mai cald in parc. acum inteleg foarte bine de ce se umplea terasa de carucioare mai toata vara.
eu o sa fiu acolo cu mult timp inainte de ora stabilita si puteti sa veniti fara grija.
mishi spune:

mai fetelor, dar ce dintzosi aveti! acum am citit si eu ce ati scris. pai mihnea abia are 2 jos si ma chinui sa vad ceva pe sus si nimik. macar stau linistita ca mananca si cu aia 2 de rupe. de doua zile i-am dat si eu peste (pastrav) fiert. ce bunatate....mai vrem. a mincat mihnea jumate de peste gol, fara nimic ca haplea. restul l-am mancat eu...habar n-aveam ca pastravul fiert in apa chioara e asa gustos. a mancat ieri si capsuni. l-am lasat sa faca ce vrea cu ele si va imaginati ce-a iesit. era spoit tot de capsuni, ca ma luase durerea de cap. isi pusese si in par...
eram curioasa cum le tolereaza, ca eu cam fac alergie la ele. zic "cam" ca nu se-ntampla mereu. cred ca depinde de soi. mihnea a fost ok dupa ele.
Superfericita mamica a lui
Mihnea - 10 luni si...
anasia spune:
eugcem, ar fi frumos sa veniti, multa sanatate puiului!
mishi, e ok 17, cum se numeste terasa? vezi ca lumea
se gandeste la pizza

, inclusiv eu;

asa era azi Alessia cu feliile de portocala in mana, mi-a intins peste tot, pe ea nu mai zic;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
8-9 luni - cum ne distram la bunici
eugcem spune:
quote:
Originally posted by anasia
eugcem, ar fi frumos sa veniti, multa sanatate puiului!
Din pacate e cam departe in Titan. Abia acum am vazut. Nu facem o intalnire si prin Drumul Taberei?
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087
anasia spune:
eugcem, noi suntem tot in drumul taberei; nu veniti prin parc? suntem mai multe mamici de la piersicutze iryn@, lucians, muhh;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
greiere spune:
quote:
Originally posted by anasia
eugcem, noi suntem tot in drumul taberei; nu veniti prin parc? suntem mai multe mamici de la piersicutze iryn@, lucians, muhh;
anasia siAlessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Si noi tot din Dr. Taberei!
Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii
anasia spune:
greiere, ce mica-i lumea!te pomenesti ca am trecut unii pe langa altii;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
lucians spune:
quote:
Originally posted by mishiquote:
Originally posted by eugcem
Daca ne facem sanatosi am vrea si noi sa venim la intalnire, ca inteleg ca se face asa ceva. Imi spuneti si mie cand e si unde?
Merci [:*]
terasa este pe bd n. grigorescu, vis-a-vis de policlinica titan (intre statiile de metrou n.grogorescu si titan)
Mishi,saru'mana. Spune-ne si noua cum ii zice terasei,in cazul in care sunt mai multe,una langa alta,sa stim unde sa intram;sa n-o luam pe bajbaite.
pupici la cea mai frumoasa mamica!
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici